Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradli mi ISO Kolín :-(

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od ISCOUPE »

Za kolik myslíte že by senechal prodat???
Martinéz

#142 Příspěvek od Martinéz »

myslim, ze uplne presne vim, jak se citis... ja taky svoje auto moc miluju a kdyz za nim prijdu do servisu, se zalibenim na nej koukam.. ale prestoze za nic nemuze, nejak se mi hnusi predstava si sednout za volant a ze bych se v tom citil tak jako kdysi? ani kdyby mi to opravili za 200.000 v autecu.. :(
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od ISCOUPE »

Martinéz píše:myslim, ze uplne presne vim, jak se citis... ja taky svoje auto moc miluju a kdyz za nim prijdu do servisu, se zalibenim na nej koukam.. ale prestoze za nic nemuze, nejak se mi hnusi predstava si sednout za volant a ze bych se v tom citil tak jako kdysi? ani kdyby mi to opravili za 200.000 v autecu.. :(

vím , že mě chápeš je to hroznej pocit... je to jen plechařina dej me tomu nechá se to opravit a prodat se nechá taky dobře.. ale nemám na to to opravit...
danielj
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od danielj »

Brasko neboj se, myslim si ze ty to auto das jeste do kupy. Bylo to krasne auto, ale verim, ze casem z toho udelas jeste vetsi pecku nez jaka to byla. Dej si chvilku oddych, najdi si praci a zarid se. Blbcu tady okolo beha hodne, viz zmetek co ti smajhnul karu anebo tvuj byvali sefo, ale normalnich lidi jako jsi ty je tady tuze malo, drzim ti palce a verim, ze se brzo setkame na nejakem tom sraziku a ja budu moct obdivovat tveho krasneho baworacka. adio amigo""""
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od ISCOUPE »

danielj píše:Brasko neboj se, myslim si ze ty to auto das jeste do kupy. Bylo to krasne auto, ale verim, ze casem z toho udelas jeste vetsi pecku nez jaka to byla. Dej si chvilku oddych, najdi si praci a zarid se. Blbcu tady okolo beha hodne, viz zmetek co ti smajhnul karu anebo tvuj byvali sefo, ale normalnich lidi jako jsi ty je tady tuze malo, drzim ti palce a verim, ze se brzo setkame na nejakem tom sraziku a ja budu moct obdivovat tveho krasneho baworacka. adio amigo""""

díky za podporu snad se to povede....
tom9k

#146 Příspěvek od tom9k »

pohy píše:
Crazy píše:Ty krawo... :evil: zmrda pochcat a zapalit :twisted:

Bude oprava? Videl bych to na nakup jineho :roll:

Zmrdi...

taky si říkam že oprava by byla mega drahá, ikdyž esi by neměl nic se řízením tak by to šlo opravit, z fotek toho moc nevyčtu ale řekl bych tak za 15 000,- MAX 20 000,- pokud tam není chycené třeba rameno nebo podobně.

myslim že jsi to trochu podcenil..těch 15 tis bude stěží stačit na lak.. možná ani to ne.. plus nárazníky,dveře,bok,nějaká ta práce..plus interiér.... reálná cena opravy bude o hodně vyšší
jinak fakt jsou to zmrdi.. zabít je.. fakt krásná barva pro coupátko.. taková škoda :(
pohy
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od pohy »

tom9k píše:
pohy píše:

Zmrdi...

taky si říkam že oprava by byla mega drahá, ikdyž esi by neměl nic se řízením tak by to šlo opravit, z fotek toho moc nevyčtu ale řekl bych tak za 15 000,- MAX 20 000,- pokud tam není chycené třeba rameno nebo podobně.

myslim že jsi to trochu podcenil..těch 15 tis bude stěží stačit na lak.. možná ani to ne.. plus nárazníky,dveře,bok,nějaká ta práce..plus interiér.... reálná cena opravy bude o hodně vyšší
jinak fakt jsou to zmrdi.. zabít je.. fakt krásná barva pro coupátko.. taková škoda :(

to je fakt, lak sem upa vynechal a praci sem pocital ze si sikula zvladne vicemene sam
tom9k

#148 Příspěvek od tom9k »

ISCOUPE píše:
danielj píše:Brasko neboj se, myslim si ze ty to auto das jeste do kupy. Bylo to krasne auto, ale verim, ze casem z toho udelas jeste vetsi pecku nez jaka to byla. Dej si chvilku oddych, najdi si praci a zarid se. Blbcu tady okolo beha hodne, viz zmetek co ti smajhnul karu anebo tvuj byvali sefo, ale normalnich lidi jako jsi ty je tady tuze malo, drzim ti palce a verim, ze se brzo setkame na nejakem tom sraziku a ja budu moct obdivovat tveho krasneho baworacka. adio amigo""""

díky za podporu snad se to povede....

kdybys potřeboval helpnout,mám známýho lakýra,kterej mi dává levnější ceny a levný díly bych taky mohl pomoct sehnat... kdybys potřeboval,tak se ozvi :wink:
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od ISCOUPE »

tom9k píše:
pohy píše:

Zmrdi...

skoda na autě přesáhla 80 000 ,- a oprava aby auto vypadalo k světu.. bude drahá... přemýšlím o prodeji ..ale nemám představu koik bych za to mohl dostat.. nějradsi bych si ho nechal audělal z něj nějakou pecičku.. což sem měl v plánu ale bohuželmě tlačeji finance.. a díly na to taky nebudou nejlevnější do toho celo lak... a novej interier .. chtěl bych do toho Mkový sedáky. nový kola... protože tyhle sou hrozný a hlavně prostřílený..jinak kdo by třeba chtěl tak zadní sedáky... kdo by potřeboval tak se určitě nějak domluvíme... ty chci vyhodit ..a udělat nějakou aparaturu.. no ale .. to je otázka hodne práce, hodně času..a hodně penez který ted nemám a dlouho mít nebudu .. takže pokud máte nekdo zájem navrhně te a poradte co stím... nevím si stím rady.... zatim chalani..
pohy
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od pohy »

ISCOUPE píše:
tom9k píše:
pohy píše:[quote="Crazy"]Ty krawo... :evil: zmrda pochcat a zapalit :twisted:

Zmrdi...

skoda na autě přesáhla 80 000 ,- a oprava aby auto vypadalo k světu.. bude drahá... přemýšlím o prodeji ..ale nemám představu koik bych za to mohl dostat.. nějradsi bych si ho nechal audělal z něj nějakou pecičku.. což sem měl v plánu ale bohuželmě tlačeji finance.. a díly na to taky nebudou nejlevnější do toho celo lak... a novej interier .. chtěl bych do toho Mkový sedáky. nový kola... protože tyhle sou hrozný a hlavně prostřílený..jinak kdo by třeba chtěl tak zadní sedáky... kdo by potřeboval tak se určitě nějak domluvíme... ty chci vyhodit ..a udělat nějakou aparaturu.. no ale .. to je otázka hodne práce, hodně času..a hodně penez který ted nemám a dlouho mít nebudu .. takže pokud máte nekdo zájem navrhně te a poradte co stím... nevím si stím rady.... zatim chalani..[/quote]

kdybych byl nekde blizko tebe tak bych ti moc rad pomohl s opravou ale takhle nevim :( k nam do dilny to dovezt,ale jasny ze by to spolklo a lak neumime, zatim
tom9k

#151 Příspěvek od tom9k »

ISCOUPE píše:
tom9k píše:
pohy píše:[quote="Crazy"]Ty krawo... :evil: zmrda pochcat a zapalit :twisted:

Zmrdi...

skoda na autě přesáhla 80 000 ,- a oprava aby auto vypadalo k světu.. bude drahá... přemýšlím o prodeji ..ale nemám představu koik bych za to mohl dostat.. nějradsi bych si ho nechal audělal z něj nějakou pecičku.. což sem měl v plánu ale bohuželmě tlačeji finance.. a díly na to taky nebudou nejlevnější do toho celo lak... a novej interier .. chtěl bych do toho Mkový sedáky. nový kola... protože tyhle sou hrozný a hlavně prostřílený..jinak kdo by třeba chtěl tak zadní sedáky... kdo by potřeboval tak se určitě nějak domluvíme... ty chci vyhodit ..a udělat nějakou aparaturu.. no ale .. to je otázka hodne práce, hodně času..a hodně penez který ted nemám a dlouho mít nebudu .. takže pokud máte nekdo zájem navrhně te a poradte co stím... nevím si stím rady.... zatim chalani..[/quote]
neco ti poradim.. vyber si z toho auta nejaky ty doplnky co se ti hodej na dalsi auto a tohle rozprodej na dily.. dostanes za to rozhodne vic,nez kdyz to das v celku.. nejaky veci co jsi si na to daval jsou jeste pouzitelny,tak si je nech a schovej na tvoje další auto,takhle bych to řešil já..
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#152 Příspěvek od ISCOUPE »

nevím spíš bych uvítal pomoc... a aspon tak nějak ho dal do puvodního stavu...
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#153 Příspěvek od Zdenda_8 »

Čau ,bydlím v Kolíně ,tak mě to zaujalo ,ale tohle sem teda fakt netušil ,co se tady děje ,když sem si to přečetl tak mi to přišlo jako scénář z nějakýho filmu ...to fakt není možný asi před rokem sem byl u nádraží(tam u řeznictví u nováků v tom dvoře),který je plný těhle negrů a byli tam dvě E36 jedna byla nabouraná na předek a druhá taky nějak zničená(mám pocit jestli to nebyla dokonce M3 ,ale to si už nepamatuju),tak mě ted vlastně došlo ,když jsem si říkal, kde na to vzali negři,jestli to vlastně nebylo tady někoho z kluků ty auta..to fakt snad není možný ,kde to žijeme,docela si ted bojím koupit bmw, o kterým přemýšlím delší dobu,respektivě bez dobrýho zabezpečení a garáže do toho nepůjdu to vím ted už jistě.....Ani sem tě tady s tím v Kolíně nikde nepotkal a to si BMW všímám obzvláště...Zatím se měj a drž se :wink:
pohy
Kontaktovat uživatele:

#154 Příspěvek od pohy »

ISCOUPE píše:nevím spíš bych uvítal pomoc... a aspon tak nějak ho dal do puvodního stavu...

nevim esi se vyplatí to dávat do původního stavu. chápu že k tomu autu cítíš hodně , ale upřímně (ikdyž je to kruté) není to auto již mrtvé?Je mi to moc líto, bylo to krásně vymazlené autíčko, ale měla by prijít šance pro nového krasavce, uvidíš že si ho také zamiluješ
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#155 Příspěvek od ISCOUPE »

Chlapy tak teď mám na vás otázku... když mi policajti řekli, že mám škodu za 80 000.. tak musel někdo auto posoudit ne??? Teoreticky by měli mít záznam... o škodě... a ten by mi měli poskytnout... mám pravdu?? Potřebuju ho kvuli stížnosti kterou budu posilat na ministerstvo vnitra....
pohy
Kontaktovat uživatele:

#156 Příspěvek od pohy »

ISCOUPE píše:Chlapy tak teď mám na vás otázku... když mi policajti řekli, že mám škodu za 80 000.. tak musel někdo auto posoudit ne??? Teoreticky by měli mít záznam... o škodě... a ten by mi měli poskytnout... mám pravdu?? Potřebuju ho kvuli stížnosti kterou budu posilat na ministerstvo vnitra....

tu škodu měl kalkulovat soudní znalec a mělo se ti dostat od policie kopie tej zprávy, pokud tak nebylo, tak by ti jí měli na vyžádání poskytnout
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#157 Příspěvek od ISCOUPE »

Takže sem se dnešním dnes .... rozhodl takto svoje kupátko.. opravím... tímto bych chtěl taky vás požádat.... kdo by třeba měl nějaké díly... nebo veci do interieruco by za nějakou simbolickou částku nechal..... když v tom budu sám .. budu to dělat hrozně dlouho... auto sem měl dva měsíce ani ne..a tešil sem se jak budu obrážet v létě srazy... a pak mi nějakej kreten všechny moje plány... zhatil... pokud by byl někdo ochoten pomoci...určitě pomoc uvítám... stačí napsat co máte.. aco nepotřebujete třeba na SZ at to tu nechltíme.. určitě by sme se nějak domluvily... nebo napíšu seznam co bych asi tak potřeboval... co myslíte.. veřím že se vám toho po garážích válí hodně... nechci žádný peníze... jako to bylo v případě.. Martinéze. Jen díly.. na auto.. at víte že to je pouze kvuli reknstukci .. mího . krasavce... Všem kteří by chtěli pomoct předem děkuji.... a hlavně od srdce děkuji všem co mi chtěli pomoct ho najít a co mě drželi nad vodou ... Díky vám věřím že neni nic ztraceno... Pořád se na bramboráčka jezdím dívat do garáže jak tam tak leží... bez života... a mám pořád větší a větší chuť mu ten život vrátit... tak ještě jednou děkuji všem ... a doufám že vás nepotká to co mě... tak Zatím...
pohy
Kontaktovat uživatele:

#158 Příspěvek od pohy »

ISCOUPE píše:Takže sem se dnešním dnes .... rozhodl takto svoje kupátko.. opravím... tímto bych chtěl taky vás požádat.... kdo by třeba měl nějaké díly... nebo veci do interieruco by za nějakou simbolickou částku nechal..... když v tom budu sám .. budu to dělat hrozně dlouho... auto sem měl dva měsíce ani ne..a tešil sem se jak budu obrážet v létě srazy... a pak mi nějakej kreten všechny moje plány... zhatil... pokud by byl někdo ochoten pomoci...určitě pomoc uvítám... stačí napsat co máte.. aco nepotřebujete třeba na SZ at to tu nechltíme.. určitě by sme se nějak domluvily... nebo napíšu seznam co bych asi tak potřeboval... co myslíte.. veřím že se vám toho po garážích válí hodně... nechci žádný peníze... jako to bylo v případě.. Martinéze. Jen díly.. na auto.. at víte že to je pouze kvuli reknstukci .. mího . krasavce... Všem kteří by chtěli pomoct předem děkuji.... a hlavně od srdce děkuji všem co mi chtěli pomoct ho najít a co mě drželi nad vodou ... Díky vám věřím že neni nic ztraceno... Pořád se na bramboráčka jezdím dívat do garáže jak tam tak leží... bez života... a mám pořád větší a větší chuť mu ten život vrátit... tak ještě jednou děkuji všem ... a doufám že vás nepotká to co mě... tak Zatím...

napiš seznam těch věcí, určo se jich převážná většina, neli všechny splaší ;) neboj, bramboráček bude zase žít a hrdě se účastnit srazů, a věř mi (z vlastní zkušenosti) že až ho opravíš, budeš k němu mít eště větší citovou vazbu než si měl předtím :wink:
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od Panaque »

KUA hustý vlákno...

Přeju ať se z toho vylížeš... Na auto se teď na chvilku vykašli, jseš zdravej a nikdo ti už nejde po krku, tak najdi rychle práci ať máš lováky na nový auto.

Za mě, do tohodle auta bych už nikdy nesed, prodat na díly. Příjde mi to jako kdybych byl ženská a někdo mě znásilnil a já si pak nechal jeho dítě...
pohy
Kontaktovat uživatele:

#160 Příspěvek od pohy »

Panaque píše:
Za mě, do tohodle auta bych už nikdy nesed, prodat na díly. Příjde mi to jako kdybych byl ženská a někdo mě znásilnil a já si pak nechal jeho dítě...

zajímavé přirovnání ale něco to má do sebe
Odpovědět