Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradli mi ISO Kolín :-(

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#161 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Panaque píše:ženská a někdo mě znásilnil a já si pak nechal jeho dítě...

Takové případy už jistě byly, ale co z toho má pak vyrůst... :?
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#162 Příspěvek od Panaque »

JJ, je to hrubé zrno, mě když vykradli auto, zajel jsem hned na dezinfekci + čištění klimošky...

Prostě sedět ve svém autě po nějakym zmetkovi zavšiveným, navíc světskou držkou, už nikdy by to pro mě nemohlo být mazel auto...

To Jawak: Co vyroste z člověka kterého jeho vlastní matka nenávidí, protože kdykoli se na něj podívá, vidí toho samého zmetka co jí ho násilím udělal?

Prostě rozebrat, střelit, zahojit se a hledat nové!!!
mufman

#163 Příspěvek od mufman »

Já si myslím, že prodávat a zbavovat se svejch aut v takovejhlech případech nemá smysl. Jediná situace kdy by to mělo smysl, tak by to bylo u lidí co si kupujou zásadně nový auta a tohle se stalo u auta, který si jeho majitel koupil jako nový. Ale jelikož tu drtivá většina lidí máme auta koupený jako ojetý, tak jak může člověk vědět, co za lidi v tom jezdilo předtím a co za věci v tom autě předtím dělali. Prodat tohle auto, proto že v něm jezdil týden "spoluobčan" a jít do bazaru a koupit jiný, ve kterým mohl jezdit někdo jemu podobnej třeba 5 let je dlé mého kravina... To jestli spravit nebo ne, je na majiteli. Já pokud bych se rozhodl si ho nechat, tak bych si sehnal novej interiér(aspon ty hlavní věci) a zbylý bych pořádně vyčistil.
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#164 Příspěvek od ISCOUPE »

Já sem pevně rozhodnut, že ho opravím... každej den se na něj jezdím dívat do garáže.. a přemýšlím a představuju si jak kde co vylepšit...hlavně teď potřebuju aby aspon jezdilo ... zatím je nepojízdný..

Jinak tady zhruba seznam věcí co bych potřeboval... tak určitě bych se nezlobyl za aspon nějaké části interieru...

Interier:
Tapec do obou dveří
Tapec pod volant
sedačky aspoň přední
volant
spínačku
komlet zámky
středovej tunel s loketkou
koberec do kufru

Motor:
Saharu

Exterier:
Levý blatník
Levé dveře
kdyby byl někdo ochoten vyměním originál kola za plecháče nebo jiné obuté disky ( dva disky jsou na opravu, popraskané od kulek )
lízátko pod zadní nárazník
čirý blinkry
na levou stranu plastové lišty

Zatím je to asi všechno .. nevým zatím jak na tom bude podvozek... ale tohle jsou veci který chci udělat nežv tom autě začnu lítat trošku se toho štítim tam sedět... :-) zatim cauves a předem děkuju za pomoc....
myrryn88
Kontaktovat uživatele:

#165 Příspěvek od myrryn88 »

Ty jo tak tohle je masakr pribeh :? .Hodne stesti pro rekonstrukci.
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#166 Příspěvek od ISCOUPE »

cuzz chlapy... tak sem se rozhodl , takto... z báwka prostě udělám žihadlo... s jiným motorem atd.takže pokud má někdo zájem třeba o sedačky.. není problém... všechy sou v pořádku . jen ta řidičova je zničená... jinak plně funkční, a časem vám nabýdnu i víc věciček.zatim
tom9k

#167 Příspěvek od tom9k »

ISCOUPE píše:cuzz chlapy... tak sem se rozhodl , takto... z báwka prostě udělám žihadlo... s jiným motorem atd.takže pokud má někdo zájem třeba o sedačky.. není problém... všechy sou v pořádku . jen ta řidičova je zničená... jinak plně funkční, a časem vám nabýdnu i víc věciček.zatim

tak to je zajímavý..máš mojí podporu.. ale rozmysli to,to co do toho narveš,za to už by mohla být třeba e46...
Kubin

#168 Příspěvek od Kubin »

:D hej tak to by me zajmalo, co na tvem pribehu je pravdy..nepsal jsi ze nemas koruny?? :twisted:
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od ISCOUPE »

Kubin píše::D hej tak to by me zajmalo, co na tvem pribehu je pravdy..nepsal jsi ze nemas koruny?? :twisted:

koruny už vydělávám rozjel sem byznys.....
pohy
Kontaktovat uživatele:

#170 Příspěvek od pohy »

ISCOUPE píše:
Kubin píše::D hej tak to by me zajmalo, co na tvem pribehu je pravdy..nepsal jsi ze nemas koruny?? :twisted:

koruny už vydělávám rozjel sem byznys.....

a co to je za byznys?
Koby
Kontaktovat uživatele:

#171 Příspěvek od Koby »

iscoupe: bud si chytrej nebo seš strašně blbej... JInak si totiž nedokážu vysvětlit, proč a v čem se ti muže vyplatit tohle rekonstruovat..
jarda

#172 Příspěvek od jarda »

z lásky... kdybych měl dost peněz tak je taky nacpu do svý káry a nekupuju si jinou stejnou lepší. Myslim že to bylo už v kačerovi Donaldovi, něco ve smyslu "tuhle golfovou hůl mam už 30 let, jen jsem na ni 8 krát vyměnil hlavu a 5 krát násadu"

EDIT: dost peněz = ještě o dost víc než by stála nová stejná lepší...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#173 Příspěvek od ISCOUPE »

mám k tomu autu jistou citovou vazbu a to mi stačí a udělám všechno proto aby .. vypadal a jezdil podle mích představ... tím to hasne... tohle mi nikdo nerozmluvý .. to auto miluju....
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od Slavisimo »

Zacni alarmem :-) jinak hodne stesti :wink:
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#175 Příspěvek od Pazdi »

Slavisimo píše:Zacni alarmem :-) jinak hodne stesti :wink:

:lol: :lol:

jinak, jakože chápu Tvůj vztah k autu...taky mám svý auto rád...ale někdy je namístě, aby rozhodla hlava...a pořídila něco novýho, rozumnýho...bo jestli do toho chceš nacpat pořádnej motor...tak to už asi nebude ISo ale šestviál, což je spousta starostí...no a i když jsi rozjel byznys (kdy - před tejdnem, dvěma) tak nemáš skoro žádný jistoty toho, že to poběží furt stejně skvěle, jak chceš...a když se do toho dáš, tak abys v půlce nezjistil, že nejsou prachy...ale každopádně Ti fandím :wink:
Killca

#176 Příspěvek od Killca »

hele iso z roku 93 nema immobiliser mysim ne? a ma doublelock?? jestli tyhle dve veci nema, tak to ani do kupy nedavej protoze prijde znova Cigo a znova budes mit po hracce kup alespon bmw z roku 95 a vejs, ktery tyhle veci uz ma a normalni smazka ti to auto proste jen tak neodveze
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
jarda

#177 Příspěvek od jarda »

nebo tam dam za dohromady 7000 alarm s triokruhovym imobilizerem a zamek paky a je ne?
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
pohy
Kontaktovat uživatele:

#178 Příspěvek od pohy »

jasny a nebo si dej do auta GPSku aby si mohl auto sledovat když ti ho někdo lohne, jelikož dneska jde všechno ukráct.
tom9k

#179 Příspěvek od tom9k »

pohy píše:jasny a nebo si dej do auta GPSku aby si mohl auto sledovat když ti ho někdo lohne, jelikož dneska jde všechno ukráct.

gps je ti na ho*** :) ,protože ta ma signál jen na otevřenym prostoru,jak bude auto v kamionu,nebo ve stodole,nenajdes ho... to je dost podstatna a velka nevyhoda..
pohy
Kontaktovat uživatele:

#180 Příspěvek od pohy »

tom9k píše:
pohy píše:jasny a nebo si dej do auta GPSku aby si mohl auto sledovat když ti ho někdo lohne, jelikož dneska jde všechno ukráct.

gps je ti na ho*** :) ,protože ta ma signál jen na otevřenym prostoru,jak bude auto v kamionu,nebo ve stodole,nenajdes ho... to je dost podstatna a velka nevyhoda..

kdyz zloděj bude chtít tak ti ukradne všechno, dneska se tem hajzlum už neubranis, to leda tak si auto zamikat do trezoru a i ten se da vykrast. Je na hovno doba kdy neni nic v bezpeci, kdyz sou zlodeji schopni ti za bileho dne na krizovatce vyfouknout auto kdyz stojis na cervene tak uz je to fakt v piči
Odpovědět