Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
pochybna e34 na praze 5
No vidíte, všechno nasměřuje k mojí teorii, že si auto koupil "chudý" student, kterej bydlí na koleji vzdálené 20m, a stále dělá autoškolu, testy už napotřetí...
Navíc proč by měl platit ručení, když s tím autem nejezdí, to by bylo zbytečný, stejně tak by byla blbost jezdit s autem bez řidičáku a bez pojištění... Myslím že to je jasný! 

tak dnes sem jel kolem a petka po ctvrt roce zmizela, tak uz je to pase, ale mozna bude parkla kousek jinde, tak uvidime
hele ty chytrej a kdyz to auto nekdo slohne a da na to svoje znacky z jinyho auta ktery neni hledany, tak podle SPZ zjistis jak ze je to auto kradeny?
to zas promluvil kozoliz co vylez z diry kde se koupal v soucastkach z automaticky prevodovky ze 780csial biturbo v20 
T613 píše:no jenze povinne ruceni platit musi, jinak by to nemohlo stat na statnim pozemku ale leda na soukromem (zamerne nepisi ze by musel dat znacky do depozitu protoze uz je dnes pojistovna co umi "zmrazit" pojistku i se znackama)
hele ty chytrej a kdyz to auto nekdo slohne a da na to svoje znacky z jinyho auta ktery neni hledany, tak podle SPZ zjistis jak ze je to auto kradeny?

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
-
- Kontaktovat uživatele:
Killca píše:tak dnes sem jel kolem a petka po ctvrt roce zmizela, tak uz je to pase, ale mozna bude parkla kousek jinde, tak uvidimeT613 píše:no jenze povinne ruceni platit musi, jinak by to nemohlo stat na statnim pozemku ale leda na soukromem (zamerne nepisi ze by musel dat znacky do depozitu protoze uz je dnes pojistovna co umi "zmrazit" pojistku i se znackama)
hele ty chytrej a kdyz to auto nekdo slohne a da na to svoje znacky z jinyho auta ktery neni hledany, tak podle SPZ zjistis jak ze je to auto kradeny?to zas promluvil kozoliz co vylez z diry kde se koupal v soucastkach z automaticky prevodovky ze 780csial biturbo v20
mamka by ti mela zmenit prichut sunaru, jahodova ti nedela ocividne dobre

jinak bud rad ze bydlis 300km ode me kdesi na konci sveta jinak bych te napichl jak svini pri zabijacce

pokud se mi posere sibr tak v naradi je nimbus kterym ho rucne zatahnu (LOGICKY kazdy to nevi nebo ten nimbus tam uz nema)

-
- Kontaktovat uživatele:
T613 píše:Killca píše:tak dnes sem jel kolem a petka po ctvrt roce zmizela, tak uz je to pase, ale mozna bude parkla kousek jinde, tak uvidimeT613 píše:no jenze povinne ruceni platit musi, jinak by to nemohlo stat na statnim pozemku ale leda na soukromem (zamerne nepisi ze by musel dat znacky do depozitu protoze uz je dnes pojistovna co umi "zmrazit" pojistku i se znackama)
hele ty chytrej a kdyz to auto nekdo slohne a da na to svoje znacky z jinyho auta ktery neni hledany, tak podle SPZ zjistis jak ze je to auto kradeny?to zas promluvil kozoliz co vylez z diry kde se koupal v soucastkach z automaticky prevodovky ze 780csial biturbo v20
mamka by ti mela zmenit prichut sunaru, jahodova ti nedela ocividne dobre![]()
jinak bud rad ze bydlis 300km ode me kdesi na konci sveta jinak bych te napichl jak svini pri zabijacce![]()
pokud se mi posere sibr tak v naradi je nimbus kterym ho rucne zatahnu (LOGICKY kazdy to nevi nebo ten nimbus tam uz nema)![]()
tak tohle mě pobavilo... Killco, co že sis to koupil z vraku za kilo za nářadí?

castro píše:jenom jestli mu ho nechceš šlohnout ty, že se mu o to auto tak zajímáš...![]()
u mě v garáži stála E39 525i snad rok bez popojetí o jedinej cm... nikdy mě ani nenapadlo že by na tom mělo být něco divnýho... Pak najednou zmizela a potkal jsem ji na showroomu v AuTecu
no tak na ulici a v garazi je to trochu rozdil

vlevo je matal
a vpravo Killca 

Pumbaa píše:v Praze 5(ulice Kováků) byla viděna i moje ukradená E34...16.října...tam to bude nějaký divoký a nééé zrovna moc čistý...foto mám v Krádež E34 vyškov...kdyby jste náhodou něco věděli tak se prosím ozvěte,díky!!
je to ta tmave modra, ze? ja ted narazil jen na jednu odstavenou stribromodrosedivou.. jo, P5 a vse smerem od centra mi taky smrdi. Co nejaky lepsi info kdo kde jak videl? Znacky a kola porad stejny?
jj je to ta tmavě modrá..kola byly prý porád stejný...SPZ bohužel neví jestli seděli..ale podle toho popisu co mi říkal tak to byla určitě ona..jenomže já dal foto semka až po tom co to ten borec viděl a potom když se tam jel podívat znovu tak už tam nebyla...ale říkal že BMW tam bylo nějak podezřele moc...poprvé když tam stála i ta moje a podruhé když už tam nebyla tak tam prý byly zase uplně jiný...at mi nikdo neříká že je to čistý..tomu nevěřím!!!!byli tam i policajti a ti říkali taky že je to čístý ty auta co tam stojí...ale bůh ví jestli tam vůbec byli a co je na tom čistýho..kurva chci ji zpátky!!!!
koukal jsem podle linku asociace pojištoven to auto opravdu neni pojištěný,
což je opravdu divný.Ale mam za to že by policie měla hlášení prověřit.Třeba nezajištěné auto by měla dokonce i prověřit a kontaktovat majitele.
I když mam zkušenost,že jsem nahlásil ukradeného Golfa,byl zamčenej stržená spínačka na drátech.A za celý den jsem je neviděl,ani mi nikdo nevolal.Ráno bylo auto pryč,takže těško říct kdo si auto odvezl jestli zloděj ,nebo majitel.Jinak bych čekal od policie minimálně odtah na jejich parkoviště.
Je to opravdu tragedie s jakým přístupem to u nás policie řeší
https://ic.ckp.cz/ICwww/servlet?_page=searchSPZ&lngID=1
což je opravdu divný.Ale mam za to že by policie měla hlášení prověřit.Třeba nezajištěné auto by měla dokonce i prověřit a kontaktovat majitele.
I když mam zkušenost,že jsem nahlásil ukradeného Golfa,byl zamčenej stržená spínačka na drátech.A za celý den jsem je neviděl,ani mi nikdo nevolal.Ráno bylo auto pryč,takže těško říct kdo si auto odvezl jestli zloděj ,nebo majitel.Jinak bych čekal od policie minimálně odtah na jejich parkoviště.
Je to opravdu tragedie s jakým přístupem to u nás policie řeší
https://ic.ckp.cz/ICwww/servlet?_page=searchSPZ&lngID=1