Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
George_D
Kontaktovat uživatele:

#541 Příspěvek od George_D »

Na to že jsi ji chtěl odepsat se ukazuje, že bude zas krasavice :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Vena
Kontaktovat uživatele:

#542 Příspěvek od Vena »

Do týhle sekce moc nechodím (asi začnu 8O ) Na třicítkovým klubu jsem z Martinézovo podpisu náhodou zjistil co se stalo (malinko s ročním zpožděním koukám) a celý jsem to teď jedním dechem přelouskal.
Jsem opravdu moc rád, že proběhlo zmrtvýchvstání tvojí pátý. Jak už tu někdo psal, tohle auto má stopro duši a až tady jsem si uvědomil, že nejde vždycky o to, jestli má auto 300 nebo 500 koní :lol:
Nejsem teď nějak moc ve vatě, ale něco pošlu, je to na dobrou věc. Vím totiž jaký je to být vysokoškolák a čekat na svůj sen. Chodím na tenhle klub od jeho úplnýho začátku a na vejšce jsem na něm byl doslova závislej. Na svý báwo jsem čekal kurva dlouho a přeju ti ať se pětka brzy uzdraví!!!

PS: Pamatuju si matně, že jsi měl v začátcích takovou zlatou(?) 525td, to je ona nebo je to jiná nebo se pletu? :-)
Vena
Kontaktovat uživatele:

#543 Příspěvek od Vena »

Edit: Aha, projel jsem na E30 klubovky a už vím jak to bylo...
informer

#544 Příspěvek od informer »

Tak dnes je tomu presne rok co ti Cernotu ukradli a ja jsem rad, ze co nevidet ji tady i v realu zas vsichni uvidime hazet prasatka jako za "starejch casu". Mas se na co tesit bracho, zaslouzis si to :!:
Hyena
Kontaktovat uživatele:

#545 Příspěvek od Hyena »

Paradox, ze sem tohle tema objevil az diky inzeratu, kde auto prodavas :? A jestli nekdo znalej jeho historie rika "neprodavej ho"... ja rikam "at te to do prdele ani nenapadne!!!".Vubec te neznam, auto jen z avataru a stejne mam 3 roky pote, nutkani poslat taky nejakou tu korunku....zjevne fantasticky misto tenhle ten BMW klub...RESPEKT chalpi! :potlesk: :cool2: :potlesk:
KEHO rennsport
Odpovědět