Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Na to že jsi ji chtěl odepsat se ukazuje, že bude zas krasavice 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Do týhle sekce moc nechodím (asi začnu
) Na třicítkovým klubu jsem z Martinézovo podpisu náhodou zjistil co se stalo (malinko s ročním zpožděním koukám) a celý jsem to teď jedním dechem přelouskal.
Jsem opravdu moc rád, že proběhlo zmrtvýchvstání tvojí pátý. Jak už tu někdo psal, tohle auto má stopro duši a až tady jsem si uvědomil, že nejde vždycky o to, jestli má auto 300 nebo 500 koní
Nejsem teď nějak moc ve vatě, ale něco pošlu, je to na dobrou věc. Vím totiž jaký je to být vysokoškolák a čekat na svůj sen. Chodím na tenhle klub od jeho úplnýho začátku a na vejšce jsem na něm byl doslova závislej. Na svý báwo jsem čekal kurva dlouho a přeju ti ať se pětka brzy uzdraví!!!
PS: Pamatuju si matně, že jsi měl v začátcích takovou zlatou(?) 525td, to je ona nebo je to jiná nebo se pletu?

Jsem opravdu moc rád, že proběhlo zmrtvýchvstání tvojí pátý. Jak už tu někdo psal, tohle auto má stopro duši a až tady jsem si uvědomil, že nejde vždycky o to, jestli má auto 300 nebo 500 koní

Nejsem teď nějak moc ve vatě, ale něco pošlu, je to na dobrou věc. Vím totiž jaký je to být vysokoškolák a čekat na svůj sen. Chodím na tenhle klub od jeho úplnýho začátku a na vejšce jsem na něm byl doslova závislej. Na svý báwo jsem čekal kurva dlouho a přeju ti ať se pětka brzy uzdraví!!!
PS: Pamatuju si matně, že jsi měl v začátcích takovou zlatou(?) 525td, to je ona nebo je to jiná nebo se pletu?

Paradox, ze sem tohle tema objevil az diky inzeratu, kde auto prodavas
A jestli nekdo znalej jeho historie rika "neprodavej ho"... ja rikam "at te to do prdele ani nenapadne!!!".Vubec te neznam, auto jen z avataru a stejne mam 3 roky pote, nutkani poslat taky nejakou tu korunku....zjevne fantasticky misto tenhle ten BMW klub...RESPEKT chalpi!

KEHO rennsport