Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ukradená zrcátka

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
Maxiczech

#21 Příspěvek od Maxiczech »

Dobrej mazec. :thumbsup:
VIN na zrcátka. Neprodejné a případně identifikovatelné. :idea:
dukan
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od dukan »

zdravim chaloni

podelim sa o dnesni den s vami.stanem kukam s okna na bavo a zdalo sa mi nejake tmave..zbehnem dole a ostal som v uzase..ostal som bez ciernej prednej listy s M-koveho naraznika+bonus SPZ..takze prave cakam na policiu a som zvedavi cim ma potesia.Inak byvam na sidlisku v NR a to je druhy krat co mi nieco cmajzli..nabijam si pistol.. :twisted:
xMart
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od xMart »

Tak jsem si myslel ze P 10 Strasnice je klidna lokalita ale uz podruhy me slohli skla ze zrcatek, zmetci. Da se proti tomu neco delat?
pina

#24 Příspěvek od pina »

me ve strasnicich stipnuli zrcatka na E39ce. jen skla ale samozatmavovaci. na hovno jedno je z dani 9000,- a pojistovna mi nic nedala protoze to auto bylo dovybavovany pozdeji. sice to mam v predavacim protokolu od bychla ale vubec je to nezajimalo. ze prej to neni podle vin. zmrdi zlodeji a zmrdi v pojistovne.
VaclavC
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od VaclavC »

Ktera je to pojistovna?
pina

#26 Příspěvek od pina »

kooperativa. posilal sem i odvolani. stejne to vyplatili jako za standartni zrcatka. to znamena ze po odecteni spoluucasti je mi dali litr. melo to bejt ovsem mnohem vic sratili se i mlhovky. to je tak 24000 dohromady. - 10 000 a furt by to melo bejt vic nez litr....
VaclavC
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od VaclavC »

Tak tu ja nemam.

Prave pro takoveto pripady jsem zvyklej si od vsecho schovavat faktury a otravuju s tim i v pripade, kdy bych se na ni jinak vykaslal (obecne nepodporuju statni nenazranost). A evidentne to muze i byt k nicemu :evil:.
pina

#28 Příspěvek od pina »

ja sem jim poslal kopii predavaciho protokolu od auto Bychl kde je to jasne napsanyu ze auto je dovybaveny. {auto bylo nove prodane v u Bychla a pozdeji opet vykoupene a prodane me Bychlem jako ojete} tudiz vsechny papiry kery sou potreba sem pojistovne dotlacil + kontakty na lidi u BMW Bychl kery by to potvrdili. stejne je mi to hovno platny. muzu se tak akorat soudit a to mi za ty prachy fakt nestoji... odvolanim si vytreli prdel, stejen jako tema papirama od bychla a cenikem dilu...
voski

#29 Příspěvek od voski »

Smasher píše:Zdravím, tak během 4 dnů dvakrát navštívil moje auto v Ostravě sběratel náhradních dílů. Mám celkem pěknou e36 a nějakýmu hajzlovi se zalíbily M-paketové zrcátka (bohužel originál i s vyhříváním). Nejdříve zmizelo jedno zrcátko (sklo) a pak druhý. Každopádně jsem již nucen to hlásit na policii.
Vzhledem k cílené krádeži se dá předpokládat, že dotyčný zloděj je zde registrován... Doufám, že si se nažral ty dobytku a necháš mý auto už napokoji.. Když nemáš prachy na servis BMW tak si kup Felicii a nemusíš KRÁST!!!!

nejhorší na tom je. že je nakonec ukradl nejakej debil a dal si je na otuzenou feldu.
Maxiczech

#30 Příspěvek od Maxiczech »

Tak jsem si udělal radost a koupil jsem mazlikovi origo BMW poklice na plecháče. Je 3 dny po Vánocích a jsou zase fuč. Ale mám týpka na videu. :D
Tak se těš blbečku.. Už se video ladí, je to moc tmavé. :lol:
Brzy to zúčtujeme.. :twisted:
Hedva
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Hedva »

Zdravím, jj tohle jsou fakt pěkný shity za to by se fakt měli lámat ruce.nejlepsí je jezdit a schovat do garáže do tepla. ikdyž když to někdo bude chtít ukrást zámek neni problém tak že všude kamery na hajzly.....
Becx

#32 Příspěvek od Becx »

neco podobneho se mi stalo pred par lety taky na e36... navic na namesti plnem lidi, za bileho dne, pod kamerou a nikdo nic nevidel...
///M3
vwpavel

#33 Příspěvek od vwpavel »

good tema pro me tezce aktualni. prave dnes jsem si objednal ono zminovane sklicko za 2300Kc... jestli mi ho nekdo stipne, tak se asi neudrzim :!:
TeskMaster

#34 Příspěvek od TeskMaster »

jj též aktuální, je to tak tři dny co sem si pořídil origo m3 zrcátka!
a týden před tim mi u lidlu během pěti minut co sem tam byl někdo poškrábal zadní bok až na plech :evil:
Odpovědět