podelim sa o dnesni den s vami.stanem kukam s okna na bavo a zdalo sa mi nejake tmave..zbehnem dole a ostal som v uzase..ostal som bez ciernej prednej listy s M-koveho naraznika+bonus SPZ..takze prave cakam na policiu a som zvedavi cim ma potesia.Inak byvam na sidlisku v NR a to je druhy krat co mi nieco cmajzli..nabijam si pistol..
me ve strasnicich stipnuli zrcatka na E39ce. jen skla ale samozatmavovaci. na hovno jedno je z dani 9000,- a pojistovna mi nic nedala protoze to auto bylo dovybavovany pozdeji. sice to mam v predavacim protokolu od bychla ale vubec je to nezajimalo. ze prej to neni podle vin. zmrdi zlodeji a zmrdi v pojistovne.
kooperativa. posilal sem i odvolani. stejne to vyplatili jako za standartni zrcatka. to znamena ze po odecteni spoluucasti je mi dali litr. melo to bejt ovsem mnohem vic sratili se i mlhovky. to je tak 24000 dohromady. - 10 000 a furt by to melo bejt vic nez litr....
Prave pro takoveto pripady jsem zvyklej si od vsecho schovavat faktury a otravuju s tim i v pripade, kdy bych se na ni jinak vykaslal (obecne nepodporuju statni nenazranost). A evidentne to muze i byt k nicemu .
ja sem jim poslal kopii predavaciho protokolu od auto Bychl kde je to jasne napsanyu ze auto je dovybaveny. {auto bylo nove prodane v u Bychla a pozdeji opet vykoupene a prodane me Bychlem jako ojete} tudiz vsechny papiry kery sou potreba sem pojistovne dotlacil + kontakty na lidi u BMW Bychl kery by to potvrdili. stejne je mi to hovno platny. muzu se tak akorat soudit a to mi za ty prachy fakt nestoji... odvolanim si vytreli prdel, stejen jako tema papirama od bychla a cenikem dilu...
Smasher píše:Zdravím, tak během 4 dnů dvakrát navštívil moje auto v Ostravě sběratel náhradních dílů. Mám celkem pěknou e36 a nějakýmu hajzlovi se zalíbily M-paketové zrcátka (bohužel originál i s vyhříváním). Nejdříve zmizelo jedno zrcátko (sklo) a pak druhý. Každopádně jsem již nucen to hlásit na policii. Vzhledem k cílené krádeži se dá předpokládat, že dotyčný zloděj je zde registrován... Doufám, že si se nažral ty dobytku a necháš mý auto už napokoji.. Když nemáš prachy na servis BMW tak si kup Felicii a nemusíš KRÁST!!!!
nejhorší na tom je. že je nakonec ukradl nejakej debil a dal si je na otuzenou feldu.
Tak jsem si udělal radost a koupil jsem mazlikovi origo BMW poklice na plecháče. Je 3 dny po Vánocích a jsou zase fuč. Ale mám týpka na videu. Tak se těš blbečku.. Už se video ladí, je to moc tmavé. Brzy to zúčtujeme..
Zdravím, jj tohle jsou fakt pěkný shity za to by se fakt měli lámat ruce.nejlepsí je jezdit a schovat do garáže do tepla. ikdyž když to někdo bude chtít ukrást zámek neni problém tak že všude kamery na hajzly.....
jj též aktuální, je to tak tři dny co sem si pořídil origo m3 zrcátka!
a týden před tim mi u lidlu během pěti minut co sem tam byl někdo poškrábal zadní bok až na plech