ZaK píše:To si myslet nemusíš, ale to přímo je proti pravidlům Aukra. Na každé aukci má Aukro procentuální podíl z toho, co tam kdo prodá či vydraží, takže jde o podvod.
Miluju lidi, co se přiživují na tom, na čem ostatním záleží a do čeho investují své ( kolikrát i ) těžce vydřené prachy.
Za odměnu bych je posílal na tábor. Takový ten pracovně koncentrační...
.... těch lidí by se mělo jít vykoncentrovat víc

ale jak Vás tady kluci čtu, tak mám čím dál tím větší strach o svoje vozítka. Vrátím se k tématu. Najedu ročně asi 40 tis. km a jezdím už 10let a VIN mě nekontrolovali ani jednou. Vlastně jednou ano, ale to bylo na Rakousko-Slovinským přechodě asi před 6-ti lety. Bylo to na Rakouský straně a představte si, že si ve 2 hodiny ráno všimla celnice /žena/ že jsem z česka, mám českou SPZ, ale na sklech mám vypískovaný čísla, kde před každým číslem je NL /nizozemí/. A to jí nesedělo, tak chtěla abych otevřel kapotu a už to jelo, lustrace asi na 10 minut, ale měl jsem fakt strach, protože jsem to auto, no auto, byl to Passat B5 z roku 98 /auto je BMW/. Tak toho Passata jsem měl teprve 14 dní a chtěl jsem ho projet a hrklo ve mě že je to kradený a že mě nechají vyložit plnej kufr a auto zabaví. Vše dopadlo tak jak mělo. Vše OK a tak jsem pokračoval dále.
Závěrem: v česku stojí policajti za ho.no. Neříkám že všichni, ale v globálu ano. Někteří se dají ukecat, někteří i podplatit, ale jak narazíte na policajta idiota, tak to stojí za to.
Jak se mě něco ztratí, tak si jedu do prahy nelegálně koupit ke tmavočechům zbraň a potom budu zlej