Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kam "smažky" prodávají náš majetek...?

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
Kostik

#21 Příspěvek od Kostik »

Taky by me to zajimalo.
Vykradli mi pred rokem celej stred(digi klima, pioneer radio, velkej BC), musel sem vsechno pracne zpatky dodelavat.
Vsechno se ridi poptavkou a nabidkou - kdyz tu bude nekdo kdo si rad koupi nedostatkovy zbozi(coz digi klima vzhledem k svy poruchovosti je) a velkej BC(chce kazdej) a NEZAJIMA ho odkud to je...to je pak tezky.
Dokud lidi budou kupovat corky aniz by meli cerny svedomi tak se bude krast porad ve velkym...
Videl sem spoustu topicu tady o foru o zapojeni velkyho BC, mel sem kolikrat sto chuti se zeptat odkud to dotycnej ma :evil:
Czert

#22 Příspěvek od Czert »

Mě na Mělníku vykradli Sklep a mladý čorli kolo
Jen náhodou jsme jeli další víkend na Burzu do Kolbenky a kolo tam stalo u jednoho hajzla za 5tis,tak jsem zavolali Benga a on jim řekl,že to koupil od nějakých kluků v Mostě na Burze a tim to skončilo pustili ho a nám kolo po 3 hodinách dokazování že je naše tak nám ho vrátili!!!
Policie stojí za jedno velký H..... :evil:
pohy
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od pohy »

Czert píše:Mě na Mělníku vykradli Sklep a mladý čorli kolo
Jen náhodou jsme jeli další víkend na Burzu do Kolbenky a kolo tam stalo u jednoho hajzla za 5tis,tak jsem zavolali Benga a on jim řekl,že to koupil od nějakých kluků v Mostě na Burze a tim to skončilo pustili ho a nám kolo po 3 hodinách dokazování že je naše tak nám ho vrátili!!!
Policie stojí za jedno velký H..... :evil:

fakt k zblití, kdyby se radči benga namísto buzerování počestnejch řidičů zaměřily na zloděje a fakt kontrolovaly esi auto není kradený.
pohy
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od pohy »

pohy píše:
fakt k zblití, kdyby se radči benga namísto buzerování počestnejch řidičů zaměřily na zloděje a fakt kontrolovaly esi auto není kradený.

občas mam pocit že ty měšťáci z těch krádeží musí taky něco mít, jelikož když sem asi před 2měsíci (tušim to bylo) vyděl jak benga pouštěj dva cigoše na přechodu, kteří nesli naproti do bazáče vyrvaný autorádio a eště jim benga zamávaly, tak sem fakt hleděl s hubou dokořán :roll:
Kostitras

#25 Příspěvek od Kostitras »

No ale kolo máš zpátky ne? tak co si stěžuješ? :D Kdysi mi vykradli forda a hlavní chlupatec říkal, že když maj čas tak obcházej právě zastavárny a hledaj když maj dostatečnej popis ukradený věci. Ale je toho asi fakt strašně moc a jich je málo a džamila, bych řekl, jim taky šlape na paty.
Nejlepší by bylo dát auto na svůj pozemek, na místním úřadě si koupit povolení na el. plot a ohradit to a šmejda usmažit.
Kdyby tam bylo varování, tak je to prý ok a není to TČ tedy podle PČR Litoměřice.
j3ykobim

#26 Příspěvek od j3ykobim »

stačí mít v techničáku napsánu jednu krátkou větu a nikdy se ti na VIN nedívají :x .........., nedavno mě kontrolovali švestky na Václaváku...... a nevšimli si ani, že jsem jim dal blbej techničák........., až na upozornění(po 5-10min)..., že jsem jim dal blbej......, řekli: A jooo pak se cítili tak trapně, že správnej ani nekontrolovali a ještě mi podrželi místo u Duplexu :)
pohy
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od pohy »

j3ykobim píše:stačí mít v techničáku napsánu jednu krátkou větu a nikdy se ti na VIN nedívají :x .........., nedavno mě kontrolovali švestky na Václaváku...... a nevšimli si ani, že jsem jim dal blbej techničák........., až na upozornění(po 5-10min)..., že jsem jim dal blbej......, řekli: A jooo pak se cítili tak trapně, že správnej ani nekontrolovali a ještě mi podrželi místo u Duplexu :)

tak to je taky moc :lol: :lol:
honza330d
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od honza330d »

Misa píše:Známému vybílili byt, všechno našel v zastavárně ve stejné ulici :lol:

To musí být pr*el přijít do zastavárny a zjistit, že jsem vlastně přišel do svého bytu :-D. Hlavně, že se našlo.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od George_D »

Koukam zrovna na aukro, tak komu chybí pětka :evil:

http://www.aukro.cz/item488743596_dily_ ... _1990.html
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
castro
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od castro »

George_D píše:Koukam zrovna na aukro, tak komu chybí pětka :evil:

http://www.aukro.cz/item488743596_dily_ ... _1990.html

spíš bych řekl že někdo našel a za odtah nechal nějakýmu mechošovi na díly..

každopádně, takhle najít svoje auto musí být strašný.. nechci to nikdy zažít.
jurasis

#31 Příspěvek od jurasis »

Nejlepší je 5 eř ... :roll:

Asi začnu, ve svém volném čase, podávat trestní oznámení ve velkém... 8O
Dyť tohle není možný. To je, myslím, i proti pravidlům AUKRa...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
ZaK
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od ZaK »

To si myslet nemusíš, ale to přímo je proti pravidlům Aukra. Na každé aukci má Aukro procentuální podíl z toho, co tam kdo prodá či vydraží, takže jde o podvod.
Miluju lidi, co se přiživují na tom, na čem ostatním záleží a do čeho investují své ( kolikrát i ) těžce vydřené prachy. :twisted:
Za odměnu bych je posílal na tábor. Takový ten pracovně koncentrační...
voski

#33 Příspěvek od voski »

Speedy píše:VIN mi kontrolovali jen jednou, když jsem jel v noci domů a byla nějaká velká šťára. Jinak nikdy. až příště potkám benga, tak se jich na to optám, jak často to kontrolujou, že se mi zdá, že po praze jezdí příliš mnoho kradených bmw :-/

mě snad nekontolovali Vin jinde než na stk.
dzonnek
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od dzonnek »

me kontrolovali VIN jen 1x za tech 10let co jezdim autem a to jen asi proto ze se jim to auto zdalo moc pekny a mysleli si ze je to jen prekopany na jiny znacky ale zbytek nesedi(ja ani nevedel co po me chteji ze zacatku jsem vubec netusil o nejakych cislech na aute). Protoze to porad obchazeli a ja vubec nechapal na co tam cuci. No to auto uz je v haji preci jen to bylo pred 10 lety a od te doby jsem se z nicim podobnym nesetkal.
jirikuchytil

#35 Příspěvek od jirikuchytil »

ZaK píše:To si myslet nemusíš, ale to přímo je proti pravidlům Aukra. Na každé aukci má Aukro procentuální podíl z toho, co tam kdo prodá či vydraží, takže jde o podvod.
Miluju lidi, co se přiživují na tom, na čem ostatním záleží a do čeho investují své ( kolikrát i ) těžce vydřené prachy. :twisted:
Za odměnu bych je posílal na tábor. Takový ten pracovně koncentrační...

.... těch lidí by se mělo jít vykoncentrovat víc :D ale jak Vás tady kluci čtu, tak mám čím dál tím větší strach o svoje vozítka. Vrátím se k tématu. Najedu ročně asi 40 tis. km a jezdím už 10let a VIN mě nekontrolovali ani jednou. Vlastně jednou ano, ale to bylo na Rakousko-Slovinským přechodě asi před 6-ti lety. Bylo to na Rakouský straně a představte si, že si ve 2 hodiny ráno všimla celnice /žena/ že jsem z česka, mám českou SPZ, ale na sklech mám vypískovaný čísla, kde před každým číslem je NL /nizozemí/. A to jí nesedělo, tak chtěla abych otevřel kapotu a už to jelo, lustrace asi na 10 minut, ale měl jsem fakt strach, protože jsem to auto, no auto, byl to Passat B5 z roku 98 /auto je BMW/. Tak toho Passata jsem měl teprve 14 dní a chtěl jsem ho projet a hrklo ve mě že je to kradený a že mě nechají vyložit plnej kufr a auto zabaví. Vše dopadlo tak jak mělo. Vše OK a tak jsem pokračoval dále.
Závěrem: v česku stojí policajti za ho.no. Neříkám že všichni, ale v globálu ano. Někteří se dají ukecat, někteří i podplatit, ale jak narazíte na policajta idiota, tak to stojí za to.
Jak se mě něco ztratí, tak si jedu do prahy nelegálně koupit ke tmavočechům zbraň a potom budu zlej
Viktor523i

#36 Příspěvek od Viktor523i »

Kdysi jsem na Aukru našel že rozřezanou e36 co prodával 1 uživatel na díly...Asi se tam bude čorkařů pohybovat dost
NEMO
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od NEMO »

Máte někdo tip, jak auto "spolehlivě" zabezpečit????
jirikuchytil

#38 Příspěvek od jirikuchytil »

NEMO píše:Máte někdo tip, jak auto "spolehlivě" zabezpečit????

BER SI S SEBOU DOMŮ VOLANT
NEMO
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od NEMO »

:lol:
Blahycz
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Blahycz »

jirikuchytil píše:
NEMO píše:Máte někdo tip, jak auto "spolehlivě" zabezpečit????

BER SI S SEBOU DOMŮ VOLANT

:lol: neasi,to vis zejo ale vypisuj to tady,ale ver ze kdyz budou chtit tak si to vemou vzdycky :huh:
Odpovědět