Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradená zrcátka - budu sekat ruce

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
jj
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od jj »

Ufff... teď jsem se vrátil k autu a někdo si vzal náhradní díly. :-( Šlohnul mi skla ze zrcátek z obou stran. Hajzl.... přistihnout ho, tak bych šel asi bručet. :-(

Proto rovnou sháním tyto skla do zrcátek pro E46, 2003 - Facelift, elektrická, vyhřívaná...

Smutnej pohled....

http://bmw.janosec.net/zrcatka/crw_4168.jpg
http://bmw.janosec.net/zrcatka/crw_4169.jpg
jj
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jj »

Obrázek

Obrázek
Zave
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Zave »

chjo... cu*aci :?
Jinak Ty jsi tam mel i asferická a panoramaticka, tak at nekoupis nejaky shitky v cem neni nic videt...
jj
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jj »

Předpokládám Díl 1.

http://bmwfans.info/original/E46/tou/32 ... 51_3311/#1

01 - Mirror glas, heated, wide-angle 67,10 € - 51 16 8 250 438
Jenik

#5 Příspěvek od Jenik »

Mně zas urazil nějakej dement zrcátko soucítím s tebou
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od BMWPower »

Lidi jsou zlý, lžou, m*daj a kradou... :mad: By chtělo takovýho jeba chytnout při činu(ale z toho by koukal kriminál) :(
jj
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od jj »

Už je to asi trošku psycho.... ale přemejšlím, že si nechám vypískovat VIN i na ty zrcátka. Co vy na to?
Zave
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zave »

jj je to dil 1..
s tim vinem je to dobry napad, ale rek bych ze kdo o tom nebude vedet tak prijde, vezme a hotovo - pak to doma maximalne vyhodi az to zjisti... jedine ze by si to cetl ten hajzl tady a uz diky tomu neprijde...
Starosta

#9 Příspěvek od Starosta »

Mam (od predchoziho majitele) vypiskovany vsechny skla krom svetel, tedy i zrcatka (dobre, tak krome vnitrniho, rejpalove) - snad je to o dalsi krucek dal od nenechavcu.
A navic je to e34 :)

Obecně mám ale zato, že je to minimální investice, řádově litr na všechny skla. Pokud se ptáš na uživatelské zkušenosti, ani na zrcátkách to nevadí - zvykneš si - vidět to je, ale nezaclání to (je to na spodním vnitřním okraji skla poměrně velkejma znakama).
jj
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od jj »

Starosta píše:Mam (od predchoziho majitele) vypiskovany vsechny skla krom svetel, tedy i zrcatka (dobre, tak krome vnitrniho, rejpalove) - snad je to o dalsi krucek dal od nenechavcu.
A navic je to e34 :)

Obecně mám ale zato, že je to minimální investice, řádově litr na všechny skla. Pokud se ptáš na uživatelské zkušenosti, ani na zrcátkách to nevadí - zvykneš si - vidět to je, ale nezaclání to (je to na spodním vnitřním okraji skla poměrně velkejma znakama).

Až si je seženu tak to asi taky udělám. Mám všechna skla, ale zrcátka a světla sjem nedělal. Koukám že je čas to udělat. Šablona na pískování nějaká je, tak se to tam dá.

To umístění jsem právě přžemejšlel kam ho dát a jeslti to nebude překážet. Spíáš jsem tedy mylsel na horní vnitřní okraj.
Toydolls

#11 Příspěvek od Toydolls »

Killca

#12 Příspěvek od Killca »

jen si ta nova zrcatka kup nejaka luxusni, potrebuju uz dalsi par na sve auto :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
KAMIL740

#13 Příspěvek od KAMIL740 »

Killca píše:jen si ta nova zrcatka kup nejaka luxusni, potrebuju uz dalsi par na sve auto :-D

jen si delej prdel on to nekdo vezme vazne protoze zrkadla v praze proste mizi a bude ........
jj
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od jj »

Killca píše:jen si ta nova zrcatka kup nejaka luxusni, potrebuju uz dalsi par na sve auto :-D

Tak už je mám, můžeš přijít. :-) Ale počítej s tím lukostřílem a infra kamerou z okna. :-D
voitano

#15 Příspěvek od voitano »

jj píše:Už je to asi trošku psycho.... ale přemejšlím, že si nechám vypískovat VIN i na ty zrcátka. Co vy na to?

No vin není lehce zkontrolovatelný , ale SPZ už jo...
CZAirwolf

#16 Příspěvek od CZAirwolf »

voitano píše:
jj píše:Už je to asi trošku psycho.... ale přemejšlím, že si nechám vypískovat VIN i na ty zrcátka. Co vy na to?

A pak ti ukradnou RZtky a pak budes delat co ?
jj
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od jj »

voitano píše:

To sice jo, ale zrcátka s VIN na autě bez VIN na sklech bude podezřelé. A pokud bude Vin i na sklech, tak stačí kontrolovat pár posledních čísel. :-)
xMart
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od xMart »

Taky jsem dodatecne vyleptal na zrcatka VIN a od te doby nezmizely. Takze doporucuju.
jj
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od jj »

xMart píše:Taky jsem dodatecne vyleptal na zrcatka VIN a od te doby nezmizely. Takze doporucuju.

Kam si to umístil? Na spodní hranu? Horní hranu? Zarovnat Doprava/Doleva?
jurasis

#20 Příspěvek od jurasis »

Tak jsem v tom taky. Dneska přijdu a samozatmívací v hajzlu. Zmrd šel na jisto, kabely odstříhaný kleštěma. Ani nepomohlo, že bylo přiklopený. A levý (který mám normální asfér) tam zůstalo... Kua, někoho u toho chytit, tak nevím. Asi bych to měl na dlouho...
Mám pocit, že dám otřes čidla i do zrcátek... :roll:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Odpovědět