Ufff... teď jsem se vrátil k autu a někdo si vzal náhradní díly. Šlohnul mi skla ze zrcátek z obou stran. Hajzl.... přistihnout ho, tak bych šel asi bručet.
Proto rovnou sháním tyto skla do zrcátek pro E46, 2003 - Facelift, elektrická, vyhřívaná...
jj je to dil 1..
s tim vinem je to dobry napad, ale rek bych ze kdo o tom nebude vedet tak prijde, vezme a hotovo - pak to doma maximalne vyhodi az to zjisti... jedine ze by si to cetl ten hajzl tady a uz diky tomu neprijde...
Mam (od predchoziho majitele) vypiskovany vsechny skla krom svetel, tedy i zrcatka (dobre, tak krome vnitrniho, rejpalove) - snad je to o dalsi krucek dal od nenechavcu.
A navic je to e34
Obecně mám ale zato, že je to minimální investice, řádově litr na všechny skla. Pokud se ptáš na uživatelské zkušenosti, ani na zrcátkách to nevadí - zvykneš si - vidět to je, ale nezaclání to (je to na spodním vnitřním okraji skla poměrně velkejma znakama).
Starosta píše:Mam (od predchoziho majitele) vypiskovany vsechny skla krom svetel, tedy i zrcatka (dobre, tak krome vnitrniho, rejpalove) - snad je to o dalsi krucek dal od nenechavcu. A navic je to e34
Obecně mám ale zato, že je to minimální investice, řádově litr na všechny skla. Pokud se ptáš na uživatelské zkušenosti, ani na zrcátkách to nevadí - zvykneš si - vidět to je, ale nezaclání to (je to na spodním vnitřním okraji skla poměrně velkejma znakama).
Až si je seženu tak to asi taky udělám. Mám všechna skla, ale zrcátka a světla sjem nedělal. Koukám že je čas to udělat. Šablona na pískování nějaká je, tak se to tam dá.
To umístění jsem právě přžemejšlel kam ho dát a jeslti to nebude překážet. Spíáš jsem tedy mylsel na horní vnitřní okraj.
Tak jsem v tom taky. Dneska přijdu a samozatmívací v hajzlu. Zmrd šel na jisto, kabely odstříhaný kleštěma. Ani nepomohlo, že bylo přiklopený. A levý (který mám normální asfér) tam zůstalo... Kua, někoho u toho chytit, tak nevím. Asi bych to měl na dlouho...
Mám pocit, že dám otřes čidla i do zrcátek...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.