Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

očesaná E39

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
corle

#1 Příspěvek od corle »

...tak už toho mám dost!!!!!!! Zas mi nějaký prase očesalo auto. Přišel jsem o znaky v středech kol, všechny chromové čepičky z ventilků se znakem BMW, všechny čtyři ofuky oken a denní svícení. Ty ofuky jsou už druhý. Jestli toho zmetka nachytám, tak mu utrhnu ruce a do pr..dele vrazím deštník a roztáhnu. Když to sečtu, tak to není tak hrozná suma aby si to ten kretén nemohl koupit. :tutuk: :onfire: Nevěřím, že by to mohl být někdo z klubu a pokud náhodou je, tak mě to strašně mrzí.
castro
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od castro »

asi nějakej srdcař. Ani jedna z těch věcí na BMW nepatří a někdo se na to asi už nemohl koukat :twisted: :lol: :lol:

btw: je mi to líto, ventilky příště utahuj klíčkem.
Elektro

#3 Příspěvek od Elektro »

Tohle můžou krát 18 letý smradi co si koupí favorita a ted si ho tuní.Na doplnky samozdrejmě nemaj prachy,tak to kradou z aut.Už jsem viděl iŠ120 se znakem BMW. :cry:
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od bmw4ever »

Navrhuji aby BMWKLUB prosadil zákon že koho přitom někdo chytí tak bude moci střílet dle libosti a velikosti zásobníku a basta. na tyhle děvky nic jinýho neplatí!!!! :evil: :angry:
johnek

#5 Příspěvek od johnek »

souhlasím...nebo aspon přejet prsty nebo je zaprásknout kapotou....já přišel o středové krytky na M6 replikách a chromové ventilky v Břeclavi na fotbale...zmrdiiii :twisted:
DAVe_1

#6 Příspěvek od DAVe_1 »

jj tyhle fajnovy cepicky jsou fakt jen pro ty co garazujou...urcite se to coruje pres noc. Taky se mi moc libi, ale myslim si ze je to fakt zbytecny, jestli by to vydrzelo mesic byla by to nahoda.
corle

#7 Příspěvek od corle »

čorujou někdy k ránu 4 až 5 hodina. Nejvíc mě štve, že to nejsou zas tak úplně drahé doplňky a mají to všude, takže koupit se to dá, ale oni nééé, musí si to ukrást. Přísahám, že jestli toho šmejda nachytám, tak bude potíž sehnat v Praze sádru.
Filozof

#8 Příspěvek od Filozof »

corle píše:čorujou někdy k ránu 4 až 5 hodina. Nejvíc mě štve, že to nejsou zas tak úplně drahé doplňky a mají to všude, takže koupit se to dá, ale oni nééé, musí si to ukrást. Přísahám, že jestli toho šmejda nachytám, tak bude potíž sehnat v Praze sádru.

Doporučuji návnadu a kameru. Takže si nenápadně nekde nainstaluj IP kameru a natáčej záznam. A jak dojde k incidentu tak znej vymlátíš aspon 5x tolik a vše se ti vrátí. Ale je taky možné že budeš čekat i nekolik týdnu či měsícu.

Hlavně dobře nasměrovat. :wink:
Elektro

#9 Příspěvek od Elektro »

Blbý je ,že když ho zmlátíš tak ti auto objede klíčem a nedoplatíš se za lak. :?
Bramboracek

#10 Příspěvek od Bramboracek »

na to doporučuju magic car nebo podobnou volovinu.Když taháš u sebe ten ovladač víš o každým smítku(spíš cihla) který přijde do kontaktu s autem.Já toho hajzla nestihnul protože mi chvíli trvalo než sem vylez z postele a našel v tom zmatku kychyňskej nůž:(
Bramboracek

#11 Příspěvek od Bramboracek »

Bramboracek píše:na to doporučuju magic car nebo podobnou volovinu.Když taháš u sebe ten ovladač víš o každým smítku(spíš cihle) který přijde do kontaktu s autem.Já toho hajzla nestihnul protože mi chvíli trvalo než sem vylez z postele a našel v tom zmatku kychyňskej nůž:(
MrScully

#12 Příspěvek od MrScully »

To dělají malí parchanti. Parkuju u základky; rok a půl mám černé ventilky a nikdo si jich nevšimnul, pak jsem si jedno pondělí koupil nový kola, dal na ně chromový ventilky a co byste řekli... v úterý první pryč, ve středu druhej pryč.
Michaj
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Michaj »

jak řikal filosof kameru na ně na ha...ly! Už jí mám doma taky nainstalovanou a připravenou na ty zm...dy! Když ho natočíš tak to z něj vymlátíš a vymlátíš i něco navíc....jednou se to už vyplatilo....nebylo to moje ale kamošovo auto a šli sme za nim a hned solil a myslim že už si dá bacha :twisted:
corle

#14 Příspěvek od corle »

no, něco s tím udělám. Nejsem zaopatřovací ústav, abych zásoboval takové kretény. A pokud je chytnu, tak jeho jméno s adresou pověsím sem, ať si každý trochu užije. Na každé prase se vaří voda.
Maxiczech

#15 Příspěvek od Maxiczech »

Taky mám tohle zasebou. :( Strašně to nasere. Ale problém je v tom, že i když ho chytneš, nic s ním nenaděláš. Dobiješ ho a ještě budeš v problému ty sám. :evil: Pokud se zákon nezmění, tak se tohle bude dít do aleluja. Taky jsem přišel o čepičky, koupil jsem jich snad 40. Woni s tím ti mladí klucí kšeftují.Vyměňují to za cigára. Ale co je nám do to, že? Pak tady zavřeli jednoho týpka do pasťáku a už je tam mám skoro rok.. :lol: Ty znaky na kolech nekradou děti. Taky mi zmizely ty plastové krytky šroubů na alu kolech. Bohužel jedna vyjde v BMW na 550,- Kč. :( A znáček na pátých dveřích byl taky kolem 4 kil..
Kamera super nápad, pokud má někdo svůj stálej flek. Jinak je k ničemu.. Mám bezdrát kameru s nočním viděním z OBI, bo co to bylo za hancámbl asi za 6 tis. a je to paráda. Malý LCD mám v obýváku a vidím non-stop autí. Je to něco jako pohlednice.. :lol: Ten řvoun na klíče je taky dobrá věc. Ale než se to nastavení otřesáku vyladí, tak můžeš klidně i 10x za noc vytahovat ze skříně AK47. :D Woni ty vytuněný motorky, auta a dokonce i letadla dělaj pak v noci divy..
Tak si přejmě snad jen o prázdninách klid na silnicích a nohy v teple.. :wink: Nějak nám to počasí nevychází... :?
DawletE30

#16 Příspěvek od DawletE30 »

jednou před diskotekou jsem měl zaparkovane auto a sedel jsem s kamošem v jinem autě a najednou dva mladici se nějak začali zajimat o moje bavo a to konkretně o mlhovky a M lišty, jeden se snažil vymontovat mlhovky a druhem se snažil vyloupnout lišty, v jednu ranu jsem vyletěl a po male honičce jsem ty kluky s kamošem chytil, hned na začatek jsme je proklepali jak řizky, odvezli jsme je ke kamošovy do garaže a pořadne vyklepali a zpovidali a koukali jsem co nam všecho vyklopili, ty parchanti kradli všechny věci co se daji vočesat z aut a maji nějakou cenu, jsem tam i radio, ukazali nam i garaž kde to schovavali, no bylo toho hodně. Už ty parchanti ani se nepodivaji na žadne bavo. Jsem tam když ty zmetky potkam na zabavě tak je pro prevenci proklepnu at nezapominaji že se na bmw nešaha bez dovoleni.
Maxiczech

#17 Příspěvek od Maxiczech »

Pěkný zážitek. :?
Mám obavu, že tyhle shit lidi neřeší značku auta, ale kde co se dá prodat za napivo nebo za cigára. :x
Zmlátit, dobít a odvysílat do TV, Jinak to nepřetane.
I když ho u toho chytí P.Č.R. tak won kluk řekne, že to to jen chtěl přeleštit, nebo vyměnit nebo si to jen půjčí, vyzkouší a zase vrátí. Dyk je to napoblití...
:savle:
DawletE30

#18 Příspěvek od DawletE30 »

tyhle dva už na žadne cizi auto ani nešahnou, a pokud jo a ja to zjistim tak tento krat to nebudou polamany dva prsty ale ruce.
Alois

#19 Příspěvek od Alois »

DawletE30 píše:tyhle dva už na žadne cizi auto ani nešahnou, a pokud jo a ja to zjistim tak tento krat to nebudou polamany dva prsty ale ruce.

To co tu bliješ, myslíš Vážně?? Od teď jsou už poučení a říkají ti pane..ne?

Za prvé nevěřím že se to stalo, minimálně to v té garáži a mimo to se ti nepřiznali že 11.9.2001 letěli někam letadlem a špatně to dopadlo?

To je moc.. :D

Když už chceš být zajímavý, tak si aspoň nevymýšlej takové hlouposti..
DawletE30

#20 Příspěvek od DawletE30 »

Alois píše:
DawletE30 píše:tyhle dva už na žadne cizi auto ani nešahnou, a pokud jo a ja to zjistim tak tento krat to nebudou polamany dva prsty ale ruce.

To co tu bliješ, myslíš Vážně?? Od teď jsou už poučení a říkají ti pane..ne?

Za prvé nevěřím že se to stalo, minimálně to v té garáži a mimo to se ti nepřiznali že 11.9.2001 letěli někam letadlem a špatně to dopadlo?

To je moc.. :D

Když už chceš být zajímavý, tak si aspoň nevymýšlej takové hlouposti..

jasně :D :D :D :lol:
Odpovědět