Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
očesaná E39
...tak už toho mám dost!!!!!!! Zas mi nějaký prase očesalo auto. Přišel jsem o znaky v středech kol, všechny chromové čepičky z ventilků se znakem BMW, všechny čtyři ofuky oken a denní svícení. Ty ofuky jsou už druhý. Jestli toho zmetka nachytám, tak mu utrhnu ruce a do pr..dele vrazím deštník a roztáhnu. Když to sečtu, tak to není tak hrozná suma aby si to ten kretén nemohl koupit. :tutuk:
Nevěřím, že by to mohl být někdo z klubu a pokud náhodou je, tak mě to strašně mrzí.

corle píše:čorujou někdy k ránu 4 až 5 hodina. Nejvíc mě štve, že to nejsou zas tak úplně drahé doplňky a mají to všude, takže koupit se to dá, ale oni nééé, musí si to ukrást. Přísahám, že jestli toho šmejda nachytám, tak bude potíž sehnat v Praze sádru.
Doporučuji návnadu a kameru. Takže si nenápadně nekde nainstaluj IP kameru a natáčej záznam. A jak dojde k incidentu tak znej vymlátíš aspon 5x tolik a vše se ti vrátí. Ale je taky možné že budeš čekat i nekolik týdnu či měsícu.
Hlavně dobře nasměrovat.

-
-
Taky mám tohle zasebou.
Strašně to nasere. Ale problém je v tom, že i když ho chytneš, nic s ním nenaděláš. Dobiješ ho a ještě budeš v problému ty sám.
Pokud se zákon nezmění, tak se tohle bude dít do aleluja. Taky jsem přišel o čepičky, koupil jsem jich snad 40. Woni s tím ti mladí klucí kšeftují.Vyměňují to za cigára. Ale co je nám do to, že? Pak tady zavřeli jednoho týpka do pasťáku a už je tam mám skoro rok..
Ty znaky na kolech nekradou děti. Taky mi zmizely ty plastové krytky šroubů na alu kolech. Bohužel jedna vyjde v BMW na 550,- Kč.
A znáček na pátých dveřích byl taky kolem 4 kil..
Kamera super nápad, pokud má někdo svůj stálej flek. Jinak je k ničemu.. Mám bezdrát kameru s nočním viděním z OBI, bo co to bylo za hancámbl asi za 6 tis. a je to paráda. Malý LCD mám v obýváku a vidím non-stop autí. Je to něco jako pohlednice..
Ten řvoun na klíče je taky dobrá věc. Ale než se to nastavení otřesáku vyladí, tak můžeš klidně i 10x za noc vytahovat ze skříně AK47.
Woni ty vytuněný motorky, auta a dokonce i letadla dělaj pak v noci divy..
Tak si přejmě snad jen o prázdninách klid na silnicích a nohy v teple..
Nějak nám to počasí nevychází... 

Kamera super nápad, pokud má někdo svůj stálej flek. Jinak je k ničemu.. Mám bezdrát kameru s nočním viděním z OBI, bo co to bylo za hancámbl asi za 6 tis. a je to paráda. Malý LCD mám v obýváku a vidím non-stop autí. Je to něco jako pohlednice..

Tak si přejmě snad jen o prázdninách klid na silnicích a nohy v teple..

jednou před diskotekou jsem měl zaparkovane auto a sedel jsem s kamošem v jinem autě a najednou dva mladici se nějak začali zajimat o moje bavo a to konkretně o mlhovky a M lišty, jeden se snažil vymontovat mlhovky a druhem se snažil vyloupnout lišty, v jednu ranu jsem vyletěl a po male honičce jsem ty kluky s kamošem chytil, hned na začatek jsme je proklepali jak řizky, odvezli jsme je ke kamošovy do garaže a pořadne vyklepali a zpovidali a koukali jsem co nam všecho vyklopili, ty parchanti kradli všechny věci co se daji vočesat z aut a maji nějakou cenu, jsem tam i radio, ukazali nam i garaž kde to schovavali, no bylo toho hodně. Už ty parchanti ani se nepodivaji na žadne bavo. Jsem tam když ty zmetky potkam na zabavě tak je pro prevenci proklepnu at nezapominaji že se na bmw nešaha bez dovoleni.
Pěkný zážitek.
Mám obavu, že tyhle shit lidi neřeší značku auta, ale kde co se dá prodat za napivo nebo za cigára.
Zmlátit, dobít a odvysílat do TV, Jinak to nepřetane.
I když ho u toho chytí P.Č.R. tak won kluk řekne, že to to jen chtěl přeleštit, nebo vyměnit nebo si to jen půjčí, vyzkouší a zase vrátí. Dyk je to napoblití...

Mám obavu, že tyhle shit lidi neřeší značku auta, ale kde co se dá prodat za napivo nebo za cigára.

Zmlátit, dobít a odvysílat do TV, Jinak to nepřetane.
I když ho u toho chytí P.Č.R. tak won kluk řekne, že to to jen chtěl přeleštit, nebo vyměnit nebo si to jen půjčí, vyzkouší a zase vrátí. Dyk je to napoblití...

DawletE30 píše:tyhle dva už na žadne cizi auto ani nešahnou, a pokud jo a ja to zjistim tak tento krat to nebudou polamany dva prsty ale ruce.
To co tu bliješ, myslíš Vážně?? Od teď jsou už poučení a říkají ti pane..ne?
Za prvé nevěřím že se to stalo, minimálně to v té garáži a mimo to se ti nepřiznali že 11.9.2001 letěli někam letadlem a špatně to dopadlo?
To je moc..

Když už chceš být zajímavý, tak si aspoň nevymýšlej takové hlouposti..
Alois píše:DawletE30 píše:tyhle dva už na žadne cizi auto ani nešahnou, a pokud jo a ja to zjistim tak tento krat to nebudou polamany dva prsty ale ruce.
To co tu bliješ, myslíš Vážně?? Od teď jsou už poučení a říkají ti pane..ne?
Za prvé nevěřím že se to stalo, minimálně to v té garáži a mimo to se ti nepřiznali že 11.9.2001 letěli někam letadlem a špatně to dopadlo?
To je moc..![]()
Když už chceš být zajímavý, tak si aspoň nevymýšlej takové hlouposti..
jasně