Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Petr Stručovský alias Petr Novák alias Bavoraks - PODVODNÍK!

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
jazet

#21 Příspěvek od jazet »

To teda :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

vlastním luxsní vůz a proto se fotím u zaparkované motorky a aut v práci :D asi i vím jakej to je servis... dobré je : vypadám pěkně :D
Kani

#23 Příspěvek od Kani »

Kail píše:Halvně je to píčus už od pohledu :lol:

To si mi snad cetl myslenky, kdyz jsi to psal
Perunwit

#24 Příspěvek od Perunwit »

"píčus" .... to je TAK krásný slovo... :lol:

napadlo mě téma na vlákno: "exotické a trefné hanlivé výrazy z celého světa"

myslim, že na svátky klidu ideální vyřádění se, co :lol: ?
Checker
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Checker »

To je takovej píčus buranskej, jak tam má uvedenej Nový Jičín, aby to vypadalo že je z města přitom bydlí v prdeli co má 30 obyvatel. Dokonce tam má to svý zakletý číslo... Nechcete mu někdo zavolat, říct že jste holka ze seznamky stesti.cz a že je hrozně krásnej a zvete ho do Prahy na hezkej víkend do hotelu. Já se mu bohužel nedovolam, spadnu do schránky. Mohli bychom svolat komisi členů klubu a jako parazita BMW ho pořádně zlynčovat.... Píše, že má rád vzrušení a dobrodružství idiot.
Checker
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Checker »

Kail píše:Halvně je to píčus už od pohledu :lol:

Právě!!! No když jsem to objednával, tak jsem ten profil neznal...
ARMAN

#27 Příspěvek od ARMAN »

Checker píše:To je takovej píčus buranskej, jak tam má uvedenej Nový Jičín, aby to vypadalo že je z města přitom bydlí v prdeli co má 30 obyvatel. Dokonce tam má to svý zakletý číslo... Nechcete mu někdo zavolat, říct že jste holka ze seznamky stesti.cz a že je hrozně krásnej a zvete ho do Prahy na hezkej víkend do hotelu. Já se mu bohužel nedovolam, spadnu do schránky. Mohli bychom svolat komisi členů klubu a jako parazita BMW ho pořádně zlynčovat.... Píše, že má rád vzrušení a dobrodružství iodiot.
kup si simku :) uzij si to :D
Maximech

#28 Příspěvek od Maximech »

A jéje. 100RM se potkal s intelektuálem, se dvěma vejškama, kterej ho evidentně nasral.. :lol:

Řekni mladý, ať mu cinkne.. :)
Těžko mu bude volat někdo z nás a šišlat, jak gey do telefonu.
Tahle Petruška bude mít určo i face..
Tak si založ nějakej lechtivej face s vyšpulenou držkou (nemyslim tvojí) :lol:
Na nic bych nečekal. Co chceš víc za identitu?
Udělal bych z toho pěknej komix.. :D

Co dáš, když ti ho nalákám do Prahy? :lol:
na to si čas rád udělám.. :smich:
Teď se ukaž, blamáž..
100RM

#29 Příspěvek od 100RM »

Neviem co to zas meles, vem si prasek ! Mna seres maximalne ty s tymi prijeblymi komentarmi :-)
7er. True definition of luxury. Yours.
Foldas

#30 Příspěvek od Foldas »

100RM mluvíš z duše více lidem :wink:
Checker
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Checker »

Ten kripl už si to zrušil! http://www.stesti.cz/profil/bavoraks/ Bohužel jsem si nestihl zkopírovat a uložit jeho fotky...

Jinak souhlasím se 100RMem a nemám s ním jedinej problém! Hlavně klid, je potřeba svoji negativní pozornost směřovat na zmrdy typu Petřík Stručovský a ne na BMW liebhabery z klubu!
Zvahlav

#32 Příspěvek od Zvahlav »

Tu máš ty fotky, ale ber to tak že jsou X let staré.)
Obrázek
Obrázek
Kail

#33 Příspěvek od Kail »

Checker píše:Ten kripl už si to zrušil! http://www.stesti.cz/profil/bavoraks/

No vida,zdá se že sem taky ten přizdisráč chodí :wink:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

bavoraks

#35 Příspěvek od bavoraks »

Tak vidím že se tady o mě píšou moc pěkné věci....checker alias Martin Jech si objednal na bmw e32 dva blatníky, check control, záslepku tažného oka a zrcátko. Celková cena dílu byla 2000 kč, poštovné vymámil zdarma.....Poslal jsem to jako balík do ruky, cena 137 kč. A i když strašně spěchal na poslání, balik nakonec nechal trčet tři dny na poště. Po dodání mi volal, že je balík poškozen, ale i pře to ho převzal...To se pak nemuže divit, že tam bylo rozbité zrcátko. Já ho poslal v pořádku, i když připouštím, že jsem měl poslat na druhou stranu. Chtěl jsem to řešit, měl jsem zajištěné to druhé zrcátko, ale pak jsem skončil v nemocnici se slepákem a neměl jsem chut už cokoliv řešit. Co se týká blatníku, tam žádná koroze nebyla, dodám tu foto. Pokud i nadále bude pan Jech šířit o mě nepravdivé informace, podám žalobu za pomluvu.
Přílohy
blatnik e32.jpeg
blatnik e32.jpeg (45.61 KiB) Zobrazeno 6486 x
Checker
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Checker »

Reaguji na příspěvek potrefené husy, která bohužel už nemůže jinak než se lživě po měsíci vajádřit.

1. S žalobou buď velice opatrný chlapečku, nejsem ani první ani jediný kupující, který měl s tebou problém. Doposud jsem vše řešil velmi pokorně.
2. Z tvého fota blatníku není poznat nic, nicméně je orezlý na spodku pod blinkrem a o tom druhém kusu blatníku raději nemluvím, zatímco jsi úmyslně tvrdil opak. Sám mohu dodat detailní foto. Z toho zátiší je poznat, že cena 2000Kč je víc než adekvátní a navíc výše ceny je vždy otázkou nabídky a poptávky. To, že check control je nefunkční jsem nezmiňoval raději, protože se ke mně dostal ještě jiný, přímo z 740i. Dále odřená záslepka jež nová stojí cca 300Kč, ale budiž. Zrcátko mělo být hlavně kvůli NEPOŠKOZENÉMU rámečku a výslovně PRAVÉ, jak jsem ti psal jak v mailu tak v SMS. Poškození bylo na tom levém-špatném již letité, protože prasklina byla omšelá a špinavá jak to tvé zátiší a jednoznačně nedošlo k poškození během přepravy! To je přesně tvoje strategie a na to jsi spoléhal a myslel, že nad tím mávnu rukou.
3. Jak vysvětlíš, že jsi doposud nesjednal náhradu a blokoval sis 3 čísla z mé strany a když jsem zavolal z dalšího ozvalo se ustrašené halooo a opět jak jsi zjistil, že jde o mě tak si číslo blokoval.
4. Mně osobně o nic nejde, zrcátko si seženu, ve finále jde o princip! Je nezbytné zbavit fora, kde se setkávají srdcaři a poctivci, šmějdů a podvodníků! Proto jsem informoval členy klubu a uživatele a zvláštní je, že se ozýváš až hned poté, co sem kolega vložil tvoje fotky. Mně jsi stále nezavolal, neomluvil se a neodstranil škodu...
Checker
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Checker »

Zvahlav píše:Tu máš ty fotky, ale ber to tak že jsou X let staré.)
Obrázek
Obrázek

Super, díky!
ARMAN

#38 Příspěvek od ARMAN »

Hoď jsem taky fota všech detailů nebo hd video ať je vidět jak se věci maji a kdo ma pravdu.

Sice nevim cos čekal za zazrak za 2000 od někoho kdo ma 10 přispěvku na forumu, přesto když někdo tvrdi že vše je pořadku a sam souhlasil s cenou tak ma dodat co slibil.
Checker
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Checker »

Můžu to dodat, ale nejsem z těch co by něco psali pokud by si za tím 100% nestáli, byla to až poslední možnost, šancí jsem mu dal dost. Díly nemám u sebe v bytě, ale uskladněné na půdě v domě 30km daleko...

Nebudu se obhajovat, vlastním 3 BMW v TOP stavu a nemám za potřebí se zabývat chudáky z Horní-Dolní, co se fotí na cizích motorkách, pokud nejsem poškozen a necítím potřebu varovat ostatní! Což se bohužel stalo.

Pro ilustraci a pobavení: http://forum.e30.cz/black-list-podvodnici-t105842.html
Perunwit

#40 Příspěvek od Perunwit »

jak píšou na e30 foru... i mě zarazila věta ve smyslu a pak mi bylo blbě a tak jsem se vysral na to, dostát svým závazkům. Perlička se žalobou už jenom svědčí o tom, že má svoje "zákazníky" naprosto v prdeli.
Odpovědět