Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Petr Stručovský alias Petr Novák alias Bavoraks - PODVODNÍK!
-
- Kontaktovat uživatele:
To je takovej píčus buranskej, jak tam má uvedenej Nový Jičín, aby to vypadalo že je z města přitom bydlí v prdeli co má 30 obyvatel. Dokonce tam má to svý zakletý číslo... Nechcete mu někdo zavolat, říct že jste holka ze seznamky stesti.cz a že je hrozně krásnej a zvete ho do Prahy na hezkej víkend do hotelu. Já se mu bohužel nedovolam, spadnu do schránky. Mohli bychom svolat komisi členů klubu a jako parazita BMW ho pořádně zlynčovat.... Píše, že má rád vzrušení a dobrodružství idiot.
kup si simkuChecker píše:To je takovej píčus buranskej, jak tam má uvedenej Nový Jičín, aby to vypadalo že je z města přitom bydlí v prdeli co má 30 obyvatel. Dokonce tam má to svý zakletý číslo... Nechcete mu někdo zavolat, říct že jste holka ze seznamky stesti.cz a že je hrozně krásnej a zvete ho do Prahy na hezkej víkend do hotelu. Já se mu bohužel nedovolam, spadnu do schránky. Mohli bychom svolat komisi členů klubu a jako parazita BMW ho pořádně zlynčovat.... Píše, že má rád vzrušení a dobrodružství iodiot.

A jéje. 100RM se potkal s intelektuálem, se dvěma vejškama, kterej ho evidentně nasral..
Řekni mladý, ať mu cinkne..
Těžko mu bude volat někdo z nás a šišlat, jak gey do telefonu.
Tahle Petruška bude mít určo i face..
Tak si založ nějakej lechtivej face s vyšpulenou držkou (nemyslim tvojí)
Na nic bych nečekal. Co chceš víc za identitu?
Udělal bych z toho pěknej komix..
Co dáš, když ti ho nalákám do Prahy?
na to si čas rád udělám..
Teď se ukaž, blamáž..

Řekni mladý, ať mu cinkne..

Těžko mu bude volat někdo z nás a šišlat, jak gey do telefonu.
Tahle Petruška bude mít určo i face..
Tak si založ nějakej lechtivej face s vyšpulenou držkou (nemyslim tvojí)

Na nic bych nečekal. Co chceš víc za identitu?
Udělal bych z toho pěknej komix..

Co dáš, když ti ho nalákám do Prahy?

na to si čas rád udělám..

Teď se ukaž, blamáž..
-
- Kontaktovat uživatele:
Ten kripl už si to zrušil! http://www.stesti.cz/profil/bavoraks/ Bohužel jsem si nestihl zkopírovat a uložit jeho fotky...
Jinak souhlasím se 100RMem a nemám s ním jedinej problém! Hlavně klid, je potřeba svoji negativní pozornost směřovat na zmrdy typu Petřík Stručovský a ne na BMW liebhabery z klubu!
Jinak souhlasím se 100RMem a nemám s ním jedinej problém! Hlavně klid, je potřeba svoji negativní pozornost směřovat na zmrdy typu Petřík Stručovský a ne na BMW liebhabery z klubu!
Checker píše:Ten kripl už si to zrušil! http://www.stesti.cz/profil/bavoraks/
No vida,zdá se že sem taky ten přizdisráč chodí

Tak vidím že se tady o mě píšou moc pěkné věci....checker alias Martin Jech si objednal na bmw e32 dva blatníky, check control, záslepku tažného oka a zrcátko. Celková cena dílu byla 2000 kč, poštovné vymámil zdarma.....Poslal jsem to jako balík do ruky, cena 137 kč. A i když strašně spěchal na poslání, balik nakonec nechal trčet tři dny na poště. Po dodání mi volal, že je balík poškozen, ale i pře to ho převzal...To se pak nemuže divit, že tam bylo rozbité zrcátko. Já ho poslal v pořádku, i když připouštím, že jsem měl poslat na druhou stranu. Chtěl jsem to řešit, měl jsem zajištěné to druhé zrcátko, ale pak jsem skončil v nemocnici se slepákem a neměl jsem chut už cokoliv řešit. Co se týká blatníku, tam žádná koroze nebyla, dodám tu foto. Pokud i nadále bude pan Jech šířit o mě nepravdivé informace, podám žalobu za pomluvu.
- Přílohy
-
- blatnik e32.jpeg (45.61 KiB) Zobrazeno 6493 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Reaguji na příspěvek potrefené husy, která bohužel už nemůže jinak než se lživě po měsíci vajádřit.
1. S žalobou buď velice opatrný chlapečku, nejsem ani první ani jediný kupující, který měl s tebou problém. Doposud jsem vše řešil velmi pokorně.
2. Z tvého fota blatníku není poznat nic, nicméně je orezlý na spodku pod blinkrem a o tom druhém kusu blatníku raději nemluvím, zatímco jsi úmyslně tvrdil opak. Sám mohu dodat detailní foto. Z toho zátiší je poznat, že cena 2000Kč je víc než adekvátní a navíc výše ceny je vždy otázkou nabídky a poptávky. To, že check control je nefunkční jsem nezmiňoval raději, protože se ke mně dostal ještě jiný, přímo z 740i. Dále odřená záslepka jež nová stojí cca 300Kč, ale budiž. Zrcátko mělo být hlavně kvůli NEPOŠKOZENÉMU rámečku a výslovně PRAVÉ, jak jsem ti psal jak v mailu tak v SMS. Poškození bylo na tom levém-špatném již letité, protože prasklina byla omšelá a špinavá jak to tvé zátiší a jednoznačně nedošlo k poškození během přepravy! To je přesně tvoje strategie a na to jsi spoléhal a myslel, že nad tím mávnu rukou.
3. Jak vysvětlíš, že jsi doposud nesjednal náhradu a blokoval sis 3 čísla z mé strany a když jsem zavolal z dalšího ozvalo se ustrašené halooo a opět jak jsi zjistil, že jde o mě tak si číslo blokoval.
4. Mně osobně o nic nejde, zrcátko si seženu, ve finále jde o princip! Je nezbytné zbavit fora, kde se setkávají srdcaři a poctivci, šmějdů a podvodníků! Proto jsem informoval členy klubu a uživatele a zvláštní je, že se ozýváš až hned poté, co sem kolega vložil tvoje fotky. Mně jsi stále nezavolal, neomluvil se a neodstranil škodu...
1. S žalobou buď velice opatrný chlapečku, nejsem ani první ani jediný kupující, který měl s tebou problém. Doposud jsem vše řešil velmi pokorně.
2. Z tvého fota blatníku není poznat nic, nicméně je orezlý na spodku pod blinkrem a o tom druhém kusu blatníku raději nemluvím, zatímco jsi úmyslně tvrdil opak. Sám mohu dodat detailní foto. Z toho zátiší je poznat, že cena 2000Kč je víc než adekvátní a navíc výše ceny je vždy otázkou nabídky a poptávky. To, že check control je nefunkční jsem nezmiňoval raději, protože se ke mně dostal ještě jiný, přímo z 740i. Dále odřená záslepka jež nová stojí cca 300Kč, ale budiž. Zrcátko mělo být hlavně kvůli NEPOŠKOZENÉMU rámečku a výslovně PRAVÉ, jak jsem ti psal jak v mailu tak v SMS. Poškození bylo na tom levém-špatném již letité, protože prasklina byla omšelá a špinavá jak to tvé zátiší a jednoznačně nedošlo k poškození během přepravy! To je přesně tvoje strategie a na to jsi spoléhal a myslel, že nad tím mávnu rukou.
3. Jak vysvětlíš, že jsi doposud nesjednal náhradu a blokoval sis 3 čísla z mé strany a když jsem zavolal z dalšího ozvalo se ustrašené halooo a opět jak jsi zjistil, že jde o mě tak si číslo blokoval.
4. Mně osobně o nic nejde, zrcátko si seženu, ve finále jde o princip! Je nezbytné zbavit fora, kde se setkávají srdcaři a poctivci, šmějdů a podvodníků! Proto jsem informoval členy klubu a uživatele a zvláštní je, že se ozýváš až hned poté, co sem kolega vložil tvoje fotky. Mně jsi stále nezavolal, neomluvil se a neodstranil škodu...
-
- Kontaktovat uživatele:
Můžu to dodat, ale nejsem z těch co by něco psali pokud by si za tím 100% nestáli, byla to až poslední možnost, šancí jsem mu dal dost. Díly nemám u sebe v bytě, ale uskladněné na půdě v domě 30km daleko...
Nebudu se obhajovat, vlastním 3 BMW v TOP stavu a nemám za potřebí se zabývat chudáky z Horní-Dolní, co se fotí na cizích motorkách, pokud nejsem poškozen a necítím potřebu varovat ostatní! Což se bohužel stalo.
Pro ilustraci a pobavení: http://forum.e30.cz/black-list-podvodnici-t105842.html
Nebudu se obhajovat, vlastním 3 BMW v TOP stavu a nemám za potřebí se zabývat chudáky z Horní-Dolní, co se fotí na cizích motorkách, pokud nejsem poškozen a necítím potřebu varovat ostatní! Což se bohužel stalo.
Pro ilustraci a pobavení: http://forum.e30.cz/black-list-podvodnici-t105842.html