Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW Horimex OL, VM
Musím tady pochválit techniky a mechaniky v Horimexu v Olomouci. Při včerejší cestě na Moravu se mně podařilo probrzdit desky, po cestě jsem jim zavolal, jestli je mají skladem a bylo-li by možné je i vyměnit. Řekli mně, ať přijedu a uvidí se, co se dá dělat. Byli velice ochotní a vstřícní, i když mechanici měli dost jiné práce, za hoďku jsem odjížděl s opravenýma brzdama. Ještě jednou dík Horimex.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Taky můžu jen a jen doporučit. Horimex ve Vysokém Mýtě rovná se ochota, spolehlivost, kvalita a vstřícnost. Kupuju tam díly a občas co si neudělám sám, tak nechám dělat tam a vždy jsem byl naprosto spokojen.
V Hradci ve Stratosu jsem byl jednou a jen promluvili, už mě naskakovala husí kůže - neochota, arogance, prostě hrozný přístup personálu. Přimotala se tam i majitelka /alespoň dle chování to tak vypadalo.../ a jak se chová ona, tak se chovají bohužel i zaměstnanci.... Navíc mě totálně dostali, když se mě snažili přesvědčit, že servis BMW v Mýtě už neexistuje - opravdu "férová" podpásovka pro konkurenci.....no teď už vím, jak to opravdu je, Stratos je prostě ostuda BMW....víc už to radši nebudu komentovat....
V Hradci ve Stratosu jsem byl jednou a jen promluvili, už mě naskakovala husí kůže - neochota, arogance, prostě hrozný přístup personálu. Přimotala se tam i majitelka /alespoň dle chování to tak vypadalo.../ a jak se chová ona, tak se chovají bohužel i zaměstnanci.... Navíc mě totálně dostali, když se mě snažili přesvědčit, že servis BMW v Mýtě už neexistuje - opravdu "férová" podpásovka pro konkurenci.....no teď už vím, jak to opravdu je, Stratos je prostě ostuda BMW....víc už to radši nebudu komentovat....
Teď jsem byl v Horimexu ve Vysokém Mýtě na akční předsezónní prohlídce vozu za 230,- - a to včetně základní diagnostiky káry, která jinak stojí minimálně pětikilo. A velká spokojenost. Prošli auto od podvozku po seřízení světel a vše co je vadné mi ochotně ukázali, dali mi výtisk z diagnostiky /naštěstí je vše ok
/. Jen mám špatný díly na přední nápravě
. Udělali mi nabídku jak origo dílů BMW, tak k mému překvapení doporučili cenově výhodnější, ale kvalitní "repliky", a ty jsem taky objednal... Jinak ještě nabízej slevy na origo BMW díly - brzdový díly, filtry, svíčky, oleje atd. a to mezi 10-25%, pak ještě akční cena na test brzd a dezinfekci klimatizace. Vše je k nahlédnutí na www.bmwolomouc.cz - Pardubický kraj - pod odkazem Jarní akce s BMW Vysoké Mýto. Mrkněte se na to, někteří z vás by to mohli před sezónou určitě uvítat....
A ještě jedna věc, mají výprodej "hader" z kolekce BMW F1 2007 se slevou 20% /a ještě je zatím z čeho vybírat/.

A ještě jedna věc, mají výprodej "hader" z kolekce BMW F1 2007 se slevou 20% /a ještě je zatím z čeho vybírat/.
-
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem po delší době v Mýtě na dílech.....a mám nové zjištění...náhradní díly /origo/ jsou o cca.20% levnější než na začátku tohoto roku a to díky kurzu koruny vůči Euru. Mile mě to překapilo
a doufám že to bude jen lepší a lepší....Většina dílů v replikách k mému velkému údivu je o dost dražší než origo díly, dosud jsem většinou automaticky sáhl po replice, ale teď si už ceny radši budu hlídat, protože se tak dá dost ušetřit.... 

RG píše:HORIMEX Olomouc - dnes jsem zaznamenal poprvé nesouhru v Olomouckém servisu, odjel jsem nespokojený - nízká odbornost při montáži antilaseru, dvojnásobný čas montáže, část dodávky (montáž USB) musí být v dalším termínu, něco se tam děje, málo lidí a houby organizace práce. Opatrně.
Počkej, ty jsi si nechal namontovat antilaser přímo v BMW? Nemůžeš se divit nízké odbornosti, předpokládám, že to nikdy předtím nedělali a už nikdy dělat nebudou. Ani bych se nedivil, kdyby čidlo(a) umístili na nesprávné místo. Jsou věci, který mají svoje specifika a podle toho se to musí řešit. To samý i s tím USB, jestli k tomu rovnou neobjednali i ACM II, tak se to asi zpozdí dodávkou, ale zřejmě to taky dělají poprvé. Mně montovali televizi v BMW taky víc jak tejden, protože se jim mezitím ještě posrala žlutá hlava na diagnostice.
P. S. Zkus vypálit MP3 na CD nebo DVD přímo do rootu a ne do adresářů a bude ti to hrát. Taky jsem na to přišel až časem. S tím Autecem to taky není až tak dobrá volba, zkus raděj Bychla.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Musím velice kladně ohodnotit pana Brýdla v Horimexu v Pardubicích. Sháněl jsem tam nějaký m-paketový věci na moje auto a komunikace přes email neměla chybu odepisoval téměř okamžitě a nebyly to odpovědí ala BMW servisy v Praze. Dokonce mi to poslal po kolegovi do Prahy. Teď jsem shánel ptákovinu-přední krytku na ostřikovač světel a komunikace se nezměnila. Neměl problém mi to pošlat na dobírku. Jinak když jsem porovnával ceny, tak neměly konkurenci... Netuším, jaky jsou tam ostatní, ale p. Brýdla mohu jen doporučit. Konečně jsem si připadal jako zákazník...