Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW Horimex OL, VM

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#1 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Musím tady pochválit techniky a mechaniky v Horimexu v Olomouci. Při včerejší cestě na Moravu se mně podařilo probrzdit desky, po cestě jsem jim zavolal, jestli je mají skladem a bylo-li by možné je i vyměnit. Řekli mně, ať přijedu a uvidí se, co se dá dělat. Byli velice ochotní a vstřícní, i když mechanici měli dost jiné práce, za hoďku jsem odjížděl s opravenýma brzdama. Ještě jednou dík Horimex.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od JaraX »

nejsou špatní ale občas tu práci pořádne odmastí, proto je lepší se vždycky předem dohodnout na ceně.

Mod Killca: odstranena zbytecna citace
Mára

#3 Příspěvek od Mára »

Já jezdím do servisu horimex ve Vysokém Mytě a také můžu všem doporučit nikdy jsem neměl žádný probblém ,cena vždy seděla, můžu všem doporučit.
Samsa Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od Samsa Člen Klubu »

Moje řeč, v Horimexu V.M. jsou bezva.
kavanda

#5 Příspěvek od kavanda »

Má zkušenost je z Mýta........ kupuji od nich náhradní díly a ode mě můžete slyšet jen samé kladné hodnocení.
Super vstřícní,ochotní a 100% spolehlivost v termínech dodání.
Fakt :cool2:
Zdeno

#6 Příspěvek od Zdeno »

Taky můžu jen a jen doporučit. Horimex ve Vysokém Mýtě rovná se ochota, spolehlivost, kvalita a vstřícnost. Kupuju tam díly a občas co si neudělám sám, tak nechám dělat tam a vždy jsem byl naprosto spokojen.

V Hradci ve Stratosu jsem byl jednou a jen promluvili, už mě naskakovala husí kůže - neochota, arogance, prostě hrozný přístup personálu. Přimotala se tam i majitelka /alespoň dle chování to tak vypadalo.../ a jak se chová ona, tak se chovají bohužel i zaměstnanci.... Navíc mě totálně dostali, když se mě snažili přesvědčit, že servis BMW v Mýtě už neexistuje - opravdu "férová" podpásovka pro konkurenci.....no teď už vím, jak to opravdu je, Stratos je prostě ostuda BMW....víc už to radši nebudu komentovat....
Kaca2

#7 Příspěvek od Kaca2 »

Přidávám se také ke spokojeným zákazníkům Horimexu...
Jednání a odvedená práce na úrovni :thumbsup:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

ja je musim taky doporucit.. sice tam neservisuju , jen mi obcas umyji motor , ale dily a pristup mechaniku s radou vzdy super .
navic i podporili lonsky sraz Bmwklubu.. takze ANO - ja urcite doporucuji
pety

#9 Příspěvek od pety »

Teď jsem byl v Horimexu ve Vysokém Mýtě na akční předsezónní prohlídce vozu za 230,- - a to včetně základní diagnostiky káry, která jinak stojí minimálně pětikilo. A velká spokojenost. Prošli auto od podvozku po seřízení světel a vše co je vadné mi ochotně ukázali, dali mi výtisk z diagnostiky /naštěstí je vše ok :D /. Jen mám špatný díly na přední nápravě :cry: . Udělali mi nabídku jak origo dílů BMW, tak k mému překvapení doporučili cenově výhodnější, ale kvalitní "repliky", a ty jsem taky objednal... Jinak ještě nabízej slevy na origo BMW díly - brzdový díly, filtry, svíčky, oleje atd. a to mezi 10-25%, pak ještě akční cena na test brzd a dezinfekci klimatizace. Vše je k nahlédnutí na www.bmwolomouc.cz - Pardubický kraj - pod odkazem Jarní akce s BMW Vysoké Mýto. Mrkněte se na to, někteří z vás by to mohli před sezónou určitě uvítat.... :!:
A ještě jedna věc, mají výprodej "hader" z kolekce BMW F1 2007 se slevou 20% /a ještě je zatím z čeho vybírat/.
brta
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od brta »

Přídám se, v Mýtě dobrá zkušenost, vstřícnost, ochota. Kdyby měli poloviční hodinovou sazbu, tak bych tam asi jezdil skoro se vším :lol: (já vím, a kdyby pes nes.al, dál by uběhl :wink: )
sibirnaya

#11 Příspěvek od sibirnaya »

haha, uz mam druhy novy auto z renocaru, v rodine asi sesty, a jezdim tam s maximalni nevoli :)
PokusKnalezeni
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od PokusKnalezeni »

Vysoké mýto super, pomohli mi v pátek těsně před zavíračkou se zaseklou brzdou naprosto bez diskuzí a ochotně. Ukázali co a jak se stalo co vyměnili, průběžně informovali o stavu, prostě spokojenost.
m.deejay

#13 Příspěvek od m.deejay »

...také se přidám ke spokojeným ve Vysokém Mýtě...poradí, ochota - zvlášť p. Brýdl z dílů...
pety

#14 Příspěvek od pety »

Byl jsem po delší době v Mýtě na dílech.....a mám nové zjištění...náhradní díly /origo/ jsou o cca.20% levnější než na začátku tohoto roku a to díky kurzu koruny vůči Euru. Mile mě to překapilo :P a doufám že to bude jen lepší a lepší....Většina dílů v replikách k mému velkému údivu je o dost dražší než origo díly, dosud jsem většinou automaticky sáhl po replice, ale teď si už ceny radši budu hlídat, protože se tak dá dost ušetřit.... :!:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od JaraX »

sou tam ted nějaky zmatky, nikdo nic nestiha ale je to dano i tim že jsou opožděny dodavky dílů z dingolfingu a tak se jím posouvaj auta na servise a blbě to stíhaj, věřím že to bude OK, ja jdu na servis začátkem týdne :) dnes jsem tam byl pro díly :)
RG

#16 Příspěvek od RG »

...
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#17 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

RG píše:HORIMEX Olomouc - dnes jsem zaznamenal poprvé nesouhru v Olomouckém servisu, odjel jsem nespokojený - nízká odbornost při montáži antilaseru, dvojnásobný čas montáže, část dodávky (montáž USB) musí být v dalším termínu, něco se tam děje, málo lidí a houby organizace práce. Opatrně.

Počkej, ty jsi si nechal namontovat antilaser přímo v BMW? Nemůžeš se divit nízké odbornosti, předpokládám, že to nikdy předtím nedělali a už nikdy dělat nebudou. Ani bych se nedivil, kdyby čidlo(a) umístili na nesprávné místo. Jsou věci, který mají svoje specifika a podle toho se to musí řešit. To samý i s tím USB, jestli k tomu rovnou neobjednali i ACM II, tak se to asi zpozdí dodávkou, ale zřejmě to taky dělají poprvé. Mně montovali televizi v BMW taky víc jak tejden, protože se jim mezitím ještě posrala žlutá hlava na diagnostice.
P. S. Zkus vypálit MP3 na CD nebo DVD přímo do rootu a ne do adresářů a bude ti to hrát. Taky jsem na to přišel až časem. S tím Autecem to taky není až tak dobrá volba, zkus raděj Bychla.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od JaraX »

k tomu horimexu musím dodat jednu věc, řešim s něma už několik dní hydralucikej kufr, skoro denně zkoušíme novy finty, všichni velice ochotní, snaží se a fakt dobrá práce.

jinak při servisu doporučuju jednat s p. Ivo Horákem, velmi ochotnej člověk.
fines

#19 Příspěvek od fines »

Musím velice kladně ohodnotit pana Brýdla v Horimexu v Pardubicích. Sháněl jsem tam nějaký m-paketový věci na moje auto a komunikace přes email neměla chybu odepisoval téměř okamžitě a nebyly to odpovědí ala BMW servisy v Praze. Dokonce mi to poslal po kolegovi do Prahy. Teď jsem shánel ptákovinu-přední krytku na ostřikovač světel a komunikace se nezměnila. Neměl problém mi to pošlat na dobírku. Jinak když jsem porovnával ceny, tak neměly konkurenci... Netuším, jaky jsou tam ostatní, ale p. Brýdla mohu jen doporučit. Konečně jsem si připadal jako zákazník...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od JaraX »

děkuji Horimexu Olomouc za akci demotour 2006, demotour 2007, demotour 2008 a X-drive tour 2008,
jinak co se tyče Horimexu musím poděkovat pánum Ivo Horák, Zdeněk Horák a Karel Zbíral,se všema super spoluprace, vyjdou vždycky vstříc to samy elektrikář o kterym teda nevím jak se jmenuje :)
Odpovědět