Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW Palace Liberec

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Pepe

#1 Příspěvek od Pepe »

super, zrovna jsem ho taky potřeboval a u nás v Liberci BMW Palas zkrachoval....
Petr_1

#2 Příspěvek od Petr_1 »

Pepe píše:super, zrovna jsem ho taky potřeboval a u nás v Liberci BMW Palas zkrachoval....

Cože, oni už nefungují? Mám u nich objednané díly.
Pepe

#3 Příspěvek od Pepe »

Petr píše:
Pepe píše:super, zrovna jsem ho taky potřeboval a u nás v Liberci BMW Palas zkrachoval....

Cože, oni už nefungují? Mám u nich objednané díly.

tak but rád, že jen díly, je hodně lidí, co mají objednaný auta a dali zálohy a te´d nemaj ani auto a ani zálohu a kdoví, kdy se jim ta záloha vrátí.

Jinak BMW v Liberci je dočasně mimo provoz. Přebírá to nový pronájemce. Mladej Palas, co to zdědil po fotrovy, to položil ke dnu.
Petr_1

#4 Příspěvek od Petr_1 »

Pepe píše:tak but rád, že jen díly, je hodně lidí, co mají objednaný auta a dali zálohy a te´d nemaj ani auto a ani zálohu a kdoví, kdy se jim ta záloha vrátí.

Jinak BMW v Liberci je dočasně mimo provoz. Přebírá to nový pronájemce. Mladej Palas, co to zdědil po fotrovy, to položil ke dnu.

No to je pěkný, nedavno jsem s jedním od tamtud mluvil a že prý jasně, všechno bude cobydup.
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Maikl »

se ani nedivim, s jejich přístupem k zákazníkovi.. :?
BOHHy

#6 Příspěvek od BOHHy »

Nepovidej .. takový odborníci. Já tam byl jednou a je fakt, že ten jejich přístup nebyl zrovna světovej. Ale myslel jsem, že BMW v Liberci se udrží vždycky .. asi dobří menageři.
Pepe

#7 Příspěvek od Pepe »

BOHHy píše:

Nepovidej .. takový odborníci. Já tam byl jednou a je fakt, že ten jejich přístup nebyl zrovna světovej. Ale myslel jsem, že BMW v Liberci se udrží vždycky .. asi dobří menageři.

Taky jsem tam nerad jezdil, ale zrovna jsem potřeboval koupit snímač fáze sací vačky a ten se jinde, než origo v BMW sehnat nedá. Volal jsem na BMW.com a tam se mi ženská omlouvala, že v Liberci je to dočasně zavřeno a nejbižší je Praha, nebo Hradec, tak jsem zavolal do Hradce a tam ho měli na skladě, tak už ho mám doma.
Jinak v Liberci si to berou do pronákmu mladí kluci, co tam pracovali a budou to muset dát dohromady po Palasovi. Ted dělaj nějakou velkou inventůru, za měsíc možná bude BMW v Liberci fungovat.
Fugo

#8 Příspěvek od Fugo »

Dle razítka na faktuře z předminulého týdne už nové díly jeli na ty dva přijímací techniky "H F Group", H a F jsou začáteční písmena jejich příjmení. Díly objednávali v Zittau a byly většinou do druhého dne, prodejna by měla být znovu otevřena příští týden, myslím že žádný problém nebude.
Rendis

#9 Příspěvek od Rendis »

Já mám bohužel také špatné zkušenosti.Neochota až hrůza.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#10 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

znamemu prodali auto jako predvadecku za skoro 2mega a po par letech zjistil, ze byla zborena na prdel a je tam vymenena cela zadni 1/4... kdyz tam jel, rekli mu at neotravuje...
“Ability is what you're capable of doing.”
Slid

#11 Příspěvek od Slid »

Do Palasu nikdy více, několikrát špatná zkušenost, strašné chování a to v LBC jsem docela často, tak vždy když jsem potřeboval nějaké díly naplánoval jsem si to tak a vše radši bral v Praze v Autecu a nikdy žádný problém.
Rendis

#12 Příspěvek od Rendis »

Já sice chápu,že moje e34 není nejnovější,ale pořád je to bmw tak sakre kde je problém??
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Petr_1

#13 Příspěvek od Petr_1 »

Ať je to jak chce, jako místo kde koupím díly to mám nejblíž a pokud to F a H vezmou do ruky mohlo by to být lepší než za stara. Týpek co prodával díly mi kolikrát objednal i drahý díl jen na hubu, nikdy nechtěl zálohu i když o ní mluvil. Jenže ten už tam není.
Fugo

#14 Příspěvek od Fugo »

Já tedy mám jen zkušenost s díly, práci jsem po nich nikdy nechtěl. A na to že mám taky starý auto tak jsem nikdy neměl problém, přístup bez problémů ochota také, ceny se u dražších dílů dali domluvit, kupoval jsem pístní kroužky na 750 ,cena dle bmw někde k 25tis kč a dostal jsem je za 19 a nějaký drobný, pravda musel jsem si o to říct.
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Ivo »

Já do Palasu jezdím a jsem zpokojen jak s cenou tak i s kvlalitou jen na jeden úlet jsem s nimi nikdy neměl problém a co vím od kamarádů co tam pracují tak to tam opravdu zavírají a přebírají to nový majitelé jednoho znám tak budeme doufat že to povedou lépe !!!!!!
dave

#16 Příspěvek od dave »

Do Palasu jsem jezdil pro díly a neměl jsem žádný problém.
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Maikl »

uz nikdy..!!! To radsi zajedu do Ústí n. L. k Auto Grál..
alesjungmann

#18 Příspěvek od alesjungmann »

před 10 lety jsme v Palasu na E34 nechali s důvěrou ve "značkový" servis dělat skoro všechno

...dokonce i přezouvat gumy, a to byla první příhoda:
jel jsem takhle jednou 2 dny po přezutí na letní v Krkonoších po zimě děravé silnici, zdálo se mi píchlé kolo, zastavil jsem - vypadalo ok, jedu dál, za kamionem, pomalu a najednou strašný zvuky - zadní kolo se ulomilo a zůstalo v podběhu NEUTAŽENÉ ŠROUBY. Den předtím jsem jel hooodně rychle po dálnici !!!

příhoda druhá - turbo
brzo po návštěvě v servisu začal zlobit motor, diagnóza vadné neopravitelné turbo, už si přesně nepamatuju kolik, chtěli asi 60 tisíc, to jsme zrovna hned neměli, tak se na to podíval známý...někde bylo něco podezřele povoleného, turbo pak vesele fungovalo dalších 200000km!!!

příhoda poslední, pohár se naplnil - klimatizace
přestala fungovat, v servisu že s tím už nemůžou nic udělat, mají prý už jen bezfreonové náplně...no dobře, bylo před zimou, dál jsme to neřešili...až na jaře jsme zjistili, že klimatizaci "vymontovali" - hned do servisu a tam se nám drsně vysmáli, prý už nejsou Auto Palas ale Grand Palas (nebo obráceně)...ještě ten ten dostali v ústředí BMW v BRD rozzuřený mail až se nám pak ozvali z Autecu a snažili se situaci vyžehlit.

No auto už tom v servisu nikdy nebylo a velmi mu to svědčilo !!!!!!!!!!
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Baxon »

to já jsem zase v Palasu maximálně spokojenej a vlastně jinam nejezdím. Dobrej přístup, nikdy nebyl problém. Servis v pohodě, když mi měněj olej, stojím si v garáži u auta a kecám s mechošem. Pokud si přivezu díli svoje, bez keců mi je tam daj. Auto mi vždy předávají umytý a vyluxovaný :)
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Maikl »

asi to bude podle toho s čím tam přijedeš.. :?
Odpovědět