Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW Palace Liberec
Petr píše:Pepe píše:super, zrovna jsem ho taky potřeboval a u nás v Liberci BMW Palas zkrachoval....
Cože, oni už nefungují? Mám u nich objednané díly.
tak but rád, že jen díly, je hodně lidí, co mají objednaný auta a dali zálohy a te´d nemaj ani auto a ani zálohu a kdoví, kdy se jim ta záloha vrátí.
Jinak BMW v Liberci je dočasně mimo provoz. Přebírá to nový pronájemce. Mladej Palas, co to zdědil po fotrovy, to položil ke dnu.
Pepe píše:tak but rád, že jen díly, je hodně lidí, co mají objednaný auta a dali zálohy a te´d nemaj ani auto a ani zálohu a kdoví, kdy se jim ta záloha vrátí.
Jinak BMW v Liberci je dočasně mimo provoz. Přebírá to nový pronájemce. Mladej Palas, co to zdědil po fotrovy, to položil ke dnu.
No to je pěkný, nedavno jsem s jedním od tamtud mluvil a že prý jasně, všechno bude cobydup.
BOHHy píše:Pepe píše:super, zrovna jsem ho taky potřeboval a u nás v Liberci BMW Palas zkrachoval....
Nepovidej .. takový odborníci. Já tam byl jednou a je fakt, že ten jejich přístup nebyl zrovna světovej. Ale myslel jsem, že BMW v Liberci se udrží vždycky .. asi dobří menageři.
Taky jsem tam nerad jezdil, ale zrovna jsem potřeboval koupit snímač fáze sací vačky a ten se jinde, než origo v BMW sehnat nedá. Volal jsem na BMW.com a tam se mi ženská omlouvala, že v Liberci je to dočasně zavřeno a nejbižší je Praha, nebo Hradec, tak jsem zavolal do Hradce a tam ho měli na skladě, tak už ho mám doma.
Jinak v Liberci si to berou do pronákmu mladí kluci, co tam pracovali a budou to muset dát dohromady po Palasovi. Ted dělaj nějakou velkou inventůru, za měsíc možná bude BMW v Liberci fungovat.
Já tedy mám jen zkušenost s díly, práci jsem po nich nikdy nechtěl. A na to že mám taky starý auto tak jsem nikdy neměl problém, přístup bez problémů ochota také, ceny se u dražších dílů dali domluvit, kupoval jsem pístní kroužky na 750 ,cena dle bmw někde k 25tis kč a dostal jsem je za 19 a nějaký drobný, pravda musel jsem si o to říct.
-
před 10 lety jsme v Palasu na E34 nechali s důvěrou ve "značkový" servis dělat skoro všechno
...dokonce i přezouvat gumy, a to byla první příhoda:
jel jsem takhle jednou 2 dny po přezutí na letní v Krkonoších po zimě děravé silnici, zdálo se mi píchlé kolo, zastavil jsem - vypadalo ok, jedu dál, za kamionem, pomalu a najednou strašný zvuky - zadní kolo se ulomilo a zůstalo v podběhu NEUTAŽENÉ ŠROUBY. Den předtím jsem jel hooodně rychle po dálnici !!!
příhoda druhá - turbo
brzo po návštěvě v servisu začal zlobit motor, diagnóza vadné neopravitelné turbo, už si přesně nepamatuju kolik, chtěli asi 60 tisíc, to jsme zrovna hned neměli, tak se na to podíval známý...někde bylo něco podezřele povoleného, turbo pak vesele fungovalo dalších 200000km!!!
příhoda poslední, pohár se naplnil - klimatizace
přestala fungovat, v servisu že s tím už nemůžou nic udělat, mají prý už jen bezfreonové náplně...no dobře, bylo před zimou, dál jsme to neřešili...až na jaře jsme zjistili, že klimatizaci "vymontovali" - hned do servisu a tam se nám drsně vysmáli, prý už nejsou Auto Palas ale Grand Palas (nebo obráceně)...ještě ten ten dostali v ústředí BMW v BRD rozzuřený mail až se nám pak ozvali z Autecu a snažili se situaci vyžehlit.
No auto už tom v servisu nikdy nebylo a velmi mu to svědčilo !!!!!!!!!!
...dokonce i přezouvat gumy, a to byla první příhoda:
jel jsem takhle jednou 2 dny po přezutí na letní v Krkonoších po zimě děravé silnici, zdálo se mi píchlé kolo, zastavil jsem - vypadalo ok, jedu dál, za kamionem, pomalu a najednou strašný zvuky - zadní kolo se ulomilo a zůstalo v podběhu NEUTAŽENÉ ŠROUBY. Den předtím jsem jel hooodně rychle po dálnici !!!
příhoda druhá - turbo
brzo po návštěvě v servisu začal zlobit motor, diagnóza vadné neopravitelné turbo, už si přesně nepamatuju kolik, chtěli asi 60 tisíc, to jsme zrovna hned neměli, tak se na to podíval známý...někde bylo něco podezřele povoleného, turbo pak vesele fungovalo dalších 200000km!!!
příhoda poslední, pohár se naplnil - klimatizace
přestala fungovat, v servisu že s tím už nemůžou nic udělat, mají prý už jen bezfreonové náplně...no dobře, bylo před zimou, dál jsme to neřešili...až na jaře jsme zjistili, že klimatizaci "vymontovali" - hned do servisu a tam se nám drsně vysmáli, prý už nejsou Auto Palas ale Grand Palas (nebo obráceně)...ještě ten ten dostali v ústředí BMW v BRD rozzuřený mail až se nám pak ozvali z Autecu a snažili se situaci vyžehlit.
No auto už tom v servisu nikdy nebylo a velmi mu to svědčilo !!!!!!!!!!