Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Sprej v barvě laku vašeho autí :)

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
michal09

#1 Příspěvek od michal09 »

V pátek jsem se jel podívat na doporučení známého na Břevnov, konkrétně do Bělohorský ulice, kde hned vedle Delvity je malej, ale simpatickej krámek - profesionání barvy laky, nebo tak nějak. Mají tam spousta kosmetiky na auto, hafo různej čističů, leštěněk, vosků, sprejů, kytů a přípravků, jak na kastli, tak na motor, tak na kola a pneu.

Hlavní důvod proč jsem tam jel byl, nechat si namíchat sprej v barvě laku. Pán je velice ochotnej, výjde s vámi na ulici, vezme si dva fakt dokonalý origo vzorníky BMW laků a ve vzorníku najde přesně tu vaší (samozdřejmě pokud máte origo lak, pokud ne, tak veme jinej vzorník, v tom bych problém neviděl). Ono stačí nahlásit i kod laku, ale asi je lepší ten vzorník, nikdy nevíte kdo vám ten štítek kdysi dávno přelepil... Já mám např. stopro origo tmavě fialovou a podle kodu co mám na štítku na bouli nad tlumičem mám tmavě modrou, takže vzorník je věrohodnější než nějaký kod... No nicméně vám pán namíchá lak dle vzorníku ve 400ml spreji takřka před očima a na počkání (5-10 min) za cca 330kč. K tomu vám na požádání a za pár korun dá asi 100ml spec. lihu na odmaštění nebo třeba malou plechovku (jak od "májky") se základovkou, když budete stříkat plast, tak aby to perfektně chytlo...

No a můžu jen doporučit! Například v lakovně chtějí rádově 1000kč na stříknutí jednoho zrdcátka, takže pár vás výjde cca na dvojku... Já z jednoho spreje za necelejch 350,- nastříkal obě zrdcátka a ještě mi zbylo na obě mračítka (stříkal jsem 3 vyrstvy na každej kus)... A myslim že se to celkem povedlo :D Viz ukázkové foto mnou stříklého zrdcátka :wink: A pozor, to to neni naleštěný a navoskovaný :nono: :D

Obrázek

Vím že spousta lidí už to dělalo a nenapsal jsem jim žádnou novinku, ale spousta lidí, jako třeba donedávna já, se stím nesetkali a tenhle příspěvek jim může pomoct při promejšlení jak a kde pooprvit určité nedostatky laku :wink: ...
Slid

#2 Příspěvek od Slid »

super vypadá to pěkně :cool2:
klein

#3 Příspěvek od klein »

Já jsem podobný sprej získal ve Kbelích, v malém obchůdku u OMV, paní ochotná a měla to v oku! A tuším, že jsem platil pod 300, jenže to bylo před dvěma lety..
100RM

#4 Příspěvek od 100RM »

Supr info, toto presne sa mi hodi na nalakovanie dekla kufru, ked uz bude bez kridla. Btw predam kridlo na coupe :-D
7er. True definition of luxury. Yours.
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Slavisimo »

100RM píše:Supr info, toto presne sa mi hodi na nalakovanie dekla kufru, ked uz bude bez kridla. Btw predam kridlo na coupe :-D
Konecne :twisted:
paveld
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od paveld »

Ja mam dobrou zkusenost s obchodem s laky na Radlicke, taky namichaji na pockani, barvu si najdou podle kodu barvy, nehledal ji podle vzorniku, byla k nerozeznani po tom co jsem ji pouzil. Za 400.- mi namichali sprej (tusim taky 400ml nebo podobne) a "opravnou tuzku" (ve skutecnosti maly kelimek se stetcem, vypada jako lak na nehty).
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od zavarenec »

klein píše:Já jsem podobný sprej získal ve Kbelích, v malém obchůdku u OMV, paní ochotná a měla to v oku! A tuším, že jsem platil pod 300, jenže to bylo před dvěma lety..

Jo jo, tam bereme barvy taky. Supr, stejně tak popisuje výše. Naposledy za to chtěla asi 330kč. Má tam spoustu věcí a příslušenství. Jsou tam i nějaký flip-flop laky atd. Korekční tužka za 95kč. Vše dle kodu, vzorníku. Dovedla bratrovy namíchat i stejnou barvu kůže interiéru když to čalounil na plasty (kličky dveří, šíbr atd...) Vše naprosto přesné.

Vrchlabská, Praha 9 Kbely. Web si nepamatuju :D
jumper
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od jumper »

zavarenec píše:
klein píše:Já jsem podobný sprej získal ve Kbelích, v malém obchůdku u OMV, paní ochotná a měla to v oku! A tuším, že jsem platil pod 300, jenže to bylo před dvěma lety..

Jo jo, tam bereme barvy taky. Supr, stejně tak popisuje výše. Naposledy za to chtěla asi 330kč. Má tam spoustu věcí a příslušenství. Jsou tam i nějaký flip-flop laky atd. Korekční tužka za 95kč. Vše dle kodu, vzorníku. Dovedla bratrovy namíchat i stejnou barvu kůže interiéru když to čalounil na plasty (kličky dveří, šíbr atd...) Vše naprosto přesné.

Nějaký foun nebo mail pls nemáte? Já mám pěkně odřenej spodek předního nárazníku a tohle je přesně co potřebuju.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od matal Moderátor »

Něco podobného v Brně by nebylo?
Nějakej šmejd mi odřel nárazník..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
michal09

#10 Příspěvek od michal09 »

jumper píše:
zavarenec píše:

Nějaký foun nebo mail pls nemáte? Já mám pěkně odřenej spodek předního nárazníku a tohle je přesně co potřebuju.

No měl bych kontakt na ten Břevnov, ale nechápu proč by jsi tam volal? On ti po telefonu lak nenamíchá :D Fakt je blbost se s*át s telefonama a mailema, nejlepší je se stavit osobně 8) Myslim že tam je Po - Pá do 17h..
Takže jde o pána Miroslava Novotného, svůj malej podnik s barvy - laky má na Bělohorské ulici 99/23, Praha 6, 169 00, tel.: 723 485 342
jumper
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od jumper »

michal09 píše:
jumper píše:
zavarenec píše:[quote="klein"]Já jsem podobný sprej získal ve Kbelích, v malém obchůdku u OMV, paní ochotná a měla to v oku! A tuším, že jsem platil pod 300, jenže to bylo před dvěma lety..

No měl bych kontakt na ten Břevnov, ale nechápu proč by jsi tam volal? On ti po telefonu lak nenamíchá :D Fakt je blbost se s*át s telefonama a mailema, nejlepší je se stavit osobně 8) Myslim že tam je Po - Pá do 17h..
Takže jde o pána Miroslava Novotného, svůj malej podnik s barvy - laky má na Bělohorské ulici 99/23, Praha 6, 169 00, tel.: 723 485 342[/quote]

Šlo mi jen o to, aby tam byl. Nechci jet přes celej Prágl zbytečně.
michal09

#12 Příspěvek od michal09 »

jumper píše:
michal09 píše:
jumper píše:[quote="zavarenec"][quote="klein"]Já jsem podobný sprej získal ve Kbelích, v malém obchůdku u OMV, paní ochotná a měla to v oku! A tuším, že jsem platil pod 300, jenže to bylo před dvěma lety..

Takže jde o pána Miroslava Novotného, svůj malej podnik s barvy - laky má na Bělohorské ulici 99/23, Praha 6, 169 00, tel.: 723 485 342[/quote]

Šlo mi jen o to, aby tam byl. Nechci jet přes celej Prágl zbytečně.[/quote]

Má tam otvíračku jako malý potraviny nebo trafika, je tam "pořád" :wink: Jako živnostník (nejpíš) je to v jeho vlastním zájmu :wink:
bmwfil

#13 Příspěvek od bmwfil »

matal píše:Něco podobného v Brně by nebylo?

Je, na Šefčíkove v Židenicích-Autolaky Karel Hrubý. Už jsem tam parkrát něco kupoval a spokojenost-třeba pistoli na stříkání spodků (vč. hadičky na dutiny) za solidní cenu. Dělají tam mladí kluci, jsou schopni i poradit a nedělají u toho ksichty...
Huska
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Huska »

matal píše:Něco podobného v Brně by nebylo?

já už byl 3x kupovat v barvách lacích na ulici Otakara Ševčíka .. stejný přístup jak popisují kluci a vždy jsem byl spokojený :-)
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
milo
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od milo »

v prubehu tydne skocim do tech kbel a dam tady aktualni info+kontakt, taky potrebuju dat pred zimou par mist do poradku :D
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Snejk »

tak ja přihodím zase jeden kontakt. perfektní barvy na bmw mi namíchali také v Břevnově ale na jiné adrese. Fakt machr, má to v oku, vyběhne ven, koukne na barvu, má bmw vzorníky a ke každé barvě má ještě 20 dalších odstínů kůli tomu že ta barva časem vyšisuje. fakt barva k nepoznání. míchá jak do laku tak přímo na stříkání pistolí. k laku dá všecky potřebné vrstvy a věci...
mno a kontakt

Autolaky Jaroslav Kučera
Podbělohorská 481/31
150 00 Praha 5

tel: 257 212 357
http://www.kucera-autolaky-ppg.cz

jinak má veščkerý sortiment laků, koupíte tam cokoli co si vzpomenete., od primalexu až po asfalt na podvozek a i barvu na natrání raketoplánů tam bude mít :). a když nemá tak objedná
milo
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od milo »

tak slib jsem dodrzel a vyrazil do Automotolaky Frauencolor ve Kbelich. Pani majitelka velmi ochotna, ukazal jsem, co se chystam opravit a dostal jsem vse potrebne, vcetne rad :lol: zminil jsem se o bmwklubu a nechal webovky, at se tady podivaji a zvazi moznost nejakych slev pro cleny ... :wink:

kontakt:

Frauen-color
Vrchlabska 13/77
Praha 9 - Kbely
286 856 520
http://www.frauencolor.com
Odpovědět