Hlavní důvod proč jsem tam jel byl, nechat si namíchat sprej v barvě laku. Pán je velice ochotnej, výjde s vámi na ulici, vezme si dva fakt dokonalý origo vzorníky BMW laků a ve vzorníku najde přesně tu vaší (samozdřejmě pokud máte origo lak, pokud ne, tak veme jinej vzorník, v tom bych problém neviděl). Ono stačí nahlásit i kod laku, ale asi je lepší ten vzorník, nikdy nevíte kdo vám ten štítek kdysi dávno přelepil... Já mám např. stopro origo tmavě fialovou a podle kodu co mám na štítku na bouli nad tlumičem mám tmavě modrou, takže vzorník je věrohodnější než nějaký kod... No nicméně vám pán namíchá lak dle vzorníku ve 400ml spreji takřka před očima a na počkání (5-10 min) za cca 330kč. K tomu vám na požádání a za pár korun dá asi 100ml spec. lihu na odmaštění nebo třeba malou plechovku (jak od "májky") se základovkou, když budete stříkat plast, tak aby to perfektně chytlo...
No a můžu jen doporučit! Například v lakovně chtějí rádově 1000kč na stříknutí jednoho zrdcátka, takže pár vás výjde cca na dvojku... Já z jednoho spreje za necelejch 350,- nastříkal obě zrdcátka a ještě mi zbylo na obě mračítka (stříkal jsem 3 vyrstvy na každej kus)... A myslim že se to celkem povedlo

Vím že spousta lidí už to dělalo a nenapsal jsem jim žádnou novinku, ale spousta lidí, jako třeba donedávna já, se stím nesetkali a tenhle příspěvek jim může pomoct při promejšlení jak a kde pooprvit určité nedostatky laku