A.M.T. mobil - Kolbenova ulice, Praha 9 - tak právě sem jsem jel s nějakými dotazy a s objednávkou na náhradní díly. Mé zkušenosti s tímto komplexem jsou velice positivní, prodejci jsou zde velmi ochotní. V BMW jsem tu narazil na mladého kluka, který se opravdu vyznal a se vším mi poradil, když jsem měl nějaký dotaz. Šel se mnou k autu a říkal na co si dát pozor atd. Opravdu skvělý přístup

U náhradních dílů je také velice ochotný pán, nakoupil jsem u nich náhradní díly bez sebemenších problémů. Později, když jsem měl problémy s turbem, tak jsem mu volal a potřeboval zjistit nějaké údaje. Bohužel jim v tu dobu nešel počítačový systém a tak mi řekl, že se ozve hned jak se jim to opět zprovozní a zjistí to, co potřebuji. Asi po hodině a půl se opravdu ozval a vše mi řekl a to mu bylo určitě jasné, že se budu snažit sehnat díly někde levněji, ale i přesto mi vše zjistil

Prostě a jednoduše s tímhle BMW mám ty NEJLEPŠÍ zkušenosti. Jsou zde ochotní, vstřícní a dodrží to co řeknou. Kéž by se všichni chovali v obchodním jednání jako oni...