Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

A.M.T. mobil - komplex BMW, Jaguar, Land Rover - Kolbenova

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kotas

#1 Příspěvek od Kotas »

Napíšu také nějaké to hodnocení :wink:

A.M.T. mobil - Kolbenova ulice, Praha 9 - tak právě sem jsem jel s nějakými dotazy a s objednávkou na náhradní díly. Mé zkušenosti s tímto komplexem jsou velice positivní, prodejci jsou zde velmi ochotní. V BMW jsem tu narazil na mladého kluka, který se opravdu vyznal a se vším mi poradil, když jsem měl nějaký dotaz. Šel se mnou k autu a říkal na co si dát pozor atd. Opravdu skvělý přístup :thumbsup:

U náhradních dílů je také velice ochotný pán, nakoupil jsem u nich náhradní díly bez sebemenších problémů. Později, když jsem měl problémy s turbem, tak jsem mu volal a potřeboval zjistit nějaké údaje. Bohužel jim v tu dobu nešel počítačový systém a tak mi řekl, že se ozve hned jak se jim to opět zprovozní a zjistí to, co potřebuji. Asi po hodině a půl se opravdu ozval a vše mi řekl a to mu bylo určitě jasné, že se budu snažit sehnat díly někde levněji, ale i přesto mi vše zjistil :wink:

Prostě a jednoduše s tímhle BMW mám ty NEJLEPŠÍ zkušenosti. Jsou zde ochotní, vstřícní a dodrží to co řeknou. Kéž by se všichni chovali v obchodním jednání jako oni... :thumbsup:
prase007

#2 Příspěvek od prase007 »

dík za referenci, zvažuju jestli jezdit do Auto Base nebo A.M.T. - mimochodem maj stejnýho majitele jako AuTec
Kotas

#3 Příspěvek od Kotas »

prase007 píše:dík za referenci, zvažuju jestli jezdit do Auto Base nebo A.M.T. - mimochodem maj stejnýho majitele jako AuTec

Jak řikám, já s nima mám jenom positivní zkušenosti. Nevím jaký je tam třeba servis, ale jejich jednání je skvělé :wink:
MartyE30
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od MartyE30 »

Kotas píše:
prase007 píše:dík za referenci, zvažuju jestli jezdit do Auto Base nebo A.M.T. - mimochodem maj stejnýho majitele jako AuTec

Jak řikám, já s nima mám jenom positivní zkušenosti. Nevím jaký je tam třeba servis, ale jejich jednání je skvělé :wink:

tohle můžu taky potvrdit pánové Blecha i Sláma velmi ochotní :)
Pit

#5 Příspěvek od Pit »

taky tam jezdim.Super pristup na nahradnich dilech Bmw.
Radim046
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Radim046 »

Taky zatim supr zkušenost a maximalní ochota od nich.
prase007

#7 Příspěvek od prase007 »

Jednání dobrý, ale pan Sláma má dovolenou, taže dneska jsem tam nechával auto na servis a řešil to s panem Kuldou. Měnili mi brzdovku, dávali novej software a dělali prohlídku. Bohužel mě vcelku nasrali hned 2x

1) na auto jsem si hodinu a půl počkal - přijel jsem o půl hodiny dřív před smluvenym termínem, ale auto bylo až o hodinu později, pan kulda šel domu už ve 4, takže jsem to řešil se servisákama v Jaguaru, kterejm údajně nejde bavoráckej softwér v PC, takže to celý vypadalo, jako že nikoho nezajímám a čekal jsem fakt dlouho

2) odvedená práce na dvakrát podtrženou kouli, po 5km mi něco žačalo šíleně skřípat od předního levýho kola, že se za mnou otáčeli i řidiči v protisměru, vzhledem k tomu, že mi auto vydali až 10 minut před zavíračkou a já ještě před tim než jsem vyjel vyřizoval nějaký telefonáty, tak už sem se už nikomu nedovolal a budu tam muset zejtra + najet dalších 20km se skřípajícim autem, což mu určitě vůbec neprospívá.
prase007

#8 Příspěvek od prase007 »

Tak dneska se k tomu postavili čelem a po hodině a půl čekání mi vrátili auto nevrzající, po třech rozborkách a sborkách to přestalo vrzat, ale nepřišli na to, čim to bylo ..
OtaS

#9 Příspěvek od OtaS »

Tak nechávali sme si tam měnit pravý boční zadní sklo (výklopku) na compakta. Cena za díl nejnižší co jsme našli a cena za práci jako u jinejch atorizovanejch BMW servisech. Práci odvedli dobře a navích, což jsme nečekali nám auto omyli a vysáli (jak oni tvrdí Vaše auto bylo zdokonaleno). Takže jen pozitivní zkušenost. Mohu doporučit
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Lukáš »

MartyE30 píše:
Kotas píše:

tohle můžu taky potvrdit pánové Blecha i Sláma velmi ochotní :)

Slámiště jo, o Blešounovi bych si to nikdy nedovolil říct......
mari

#11 Příspěvek od mari »

Nechci nijak snižovat hodnotu některých příspěvků ale jak můžete říct že jste naprosto spokojeni a pět chválu když tam jedete vyměnit boční okénko nebo olej.Na tom snad nemají co zkurvit,to svede i méně zručnej absolvent základní školy.Spíš by určitě byly zajímavější příspěvky s odbornějšími opravami.ŽE MI AUTO ZA DVĚ KILA VYLUXUJOU MĚ AŽ TAK NEZAJÍMÁ.
prase007

#12 Příspěvek od prase007 »

mari píše:Nechci nijak snižovat hodnotu některých příspěvků ale jak můžete říct že jste naprosto spokojeni a pět chválu když tam jedete vyměnit boční okénko nebo olej.Na tom snad nemají co zkurvit,to svede i méně zručnej absolvent základní školy.Spíš by určitě byly zajímavější příspěvky s odbornějšími opravami.ŽE MI AUTO ZA DVĚ KILA VYLUXUJOU MĚ AŽ TAK NEZAJÍMÁ.

Promiň, ale píšem tu všechny zkušenosti bez rozdílu, jestli byla oprava složitá nebo ne. Lidi sem píšou i že si třeba někde byli pro díly a chovali se k nim slušně, jelikož i to neni u nás bohužel zcela běžná praxe. Každej nemůže jezdit na servis do německa, když nebydlí 10km od hranic. Ne všechny servisy u nás stojej zahovno a lidi vezmou za vděk jakoukoli informací.
Maxiczech

#13 Příspěvek od Maxiczech »

Mám obavu chlapy, že mari má "bohužel" na 99% pravdu. :( (Viz. přispěvky servis Bohm).
Nechci psát 100%, protože doufám v to 1%, že snad někde i u nás jsou super servismani, a že jsou to právě klucí z "Kolbenky". Budu dělat inspekci II. Zkusím je, kluky vopálený. ;)
Doposud jsem jezdil na Průběžnou do Auto Base. Vždy bez problému. Ale nijak velkej servis jsem nikdy neřešil. Pouze výměna čidla na vačce a výměna oleje a všech filtrů. K tomu fakt nemusí být super znalosti a zkušenosti. :?
Něco mi klepe na pravé přední straně. Nemůžu zaboha zjistit co. Nic volného. Jako, když mi někdo hodí do motorového prostoru pet lahev, která o něco klepe. Tak jsem zvědav, co kluci odhalí. :D
Neřešil jste někdo podobný problém?
PokusKnalezeni
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od PokusKnalezeni »

Naprostá spokojenost s A.M.T. Odstranili vrzání v palubovce, s kterým si na 3x neporadili v renocaru. Dělali na tom celý den, ochotná komunikace a sdělování postupu => spokojenost.
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od honzibmw »

beru tam dily a super jednani,ceny a terminy dodani
Odpovědět