Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
První signální znak nefér servisů
Dnes sem si pročet komplet vaše postřehy ze servisů tak se s vámi podělim o to na co sem byl v českejch servisech nejvíc alergickej. Několikrát sem se vytočil pár minut po příjezdu, ještě než jsem stihnul podrobně sdělit moje přání už pikolíci montovali dolu SPZ a srali tam firemní podložky.Např., no nebudu jmenovat takže BMW Krotil atd. Jednou se mi dokonce stalo že sem si toho nevšiml a doma z hrůzou zjistil že mi ty pacienti vyměnili takový krásný podložky za 40 mařen za plesnivý šunky s firemnim logem.Kdyby se starali o zákazníkovo přání tak rychle jako vo takovýhle voloviny to by byla paráda.Na podložky to sou kadeti ale najít závadu to už je horší,těch telefonátů : Pane a je tu ještě tahle komplikace,druhej den ještě tohle a tamto a místo 15-ti litrů sem tam byl za pade a auto 14dní v prdeli.Kdyby bylo aspoň auto na cajku tak si řeknu dobrý,co se dá dělat ale většinou do týdne sem se vracel s reklamací a to už sem řval ale stejně hovno platný.Všude vás více či méně podělaj,žijeme holt v čechách.Bejt moucha moc to sledovat,divili bysme se všichni co se s našima miláčkama na dílně děje.Každej se vyučil na ŠKODOVKÁCH a po 14-ti dnech někde na kurzu si myslí že sežrali všechnu moudrost světa.Každej kdo má do prdele díru dělá děsně chytrýho ale pak se spravuje systémem pokus-omyl.Vyzkoušíme a uvidíme a pořád dokola.Kde to sme,copak je auto puzzle?Že vyzkoušíme co kam pasuje a jak to bude fungovat?To můžou dělat v dílně na vesnici a ne v BMW.Snad nikdy mi nikdo nic neopravil tak že bych smeknul.Buď to bylo za nekřesťanský peníze,nebo dokurvil něco jinýho,nebo to trvalo rok atd. No prostě hodně trpělivosti, já už rezignoval a jezdim do Němec.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vis me to spis kolikrat prijde, ze to neni tim, ze by neumeli a nevedeli ale ze to delaj schvalne abys proste prijel znova a znova a znova...
takovy ten "cesky marketing". Uz se mi i stalo, ze jsem se vratila a moc dobre vedeli proc, ikdyz se to snazili nedavat tolik najevo, tak jsem se otocila na podpatku a mazala pryc. Bohuzel je porad dost blbcu co jim to papaj a jezdi tam stale dokola jak beranci a basti jim ty kecy a pohledy jako "my jsme ty jediny co ti pomuzou".
Snazim se uz jezdit jen tam kde to je pres nejakyho znamyho a na doporuceni nebo nejaky zakaznik.

takovy ten "cesky marketing". Uz se mi i stalo, ze jsem se vratila a moc dobre vedeli proc, ikdyz se to snazili nedavat tolik najevo, tak jsem se otocila na podpatku a mazala pryc. Bohuzel je porad dost blbcu co jim to papaj a jezdi tam stale dokola jak beranci a basti jim ty kecy a pohledy jako "my jsme ty jediny co ti pomuzou".
Snazim se uz jezdit jen tam kde to je pres nejakyho znamyho a na doporuceni nebo nejaky zakaznik.
papyk píše:Jó, a proto já bych se na BMW servis z vysoka vy.ral, radši to dám klukům co bmw sami mají a opravama se živí už pár roků, díly si sami koupěj v bmw nebo v náhradě a přesně ty co potřebujou, žádný pokus-omyl a mám svatý klid a autko šlape jak má
Jojo u nás v balíkově je to sem tam ješte jinak, tady se hledí na práci ne na peníze a ještě pořád se najdou mechanici co je práce baví a jsou rádi že vám auto šlape, protože je to jejich vizitka.
to neni jen u BMW, měli jsme několik aut od prodejce Oplu Srbaservis kupovane nove tak citily že se firmě daři a prachy jsou tak servis za rok stal třeba 100t bez bouraček apod
jedna z poslednich faktur byla 6000 za vyměnu jednoho bixenonu, ten byl jiny než ten druhy asi jina teplota a 3000 z toho stala prace vyměnit vybojku 

-
- Kontaktovat uživatele:
No ja jsem mel v Olomouci neco podobneho..chtel jsem vymenit brzdove desky a kotouče a prej v pohode..na auto jsem cekal první týden,druhý týden za 14dni prej ze si pro to mam prijit..byla mi vystavena faktura a myslel jsem,že se vysypu...misto brzd byly udelany napravy a brzdy akorád v zadu+nove ložiska a spoustu dalsich veci...a v predu brzdy nic..e34ku jsem nejak nechtel davat dohromady,protože jsem jej ani nechtel na dlouho měl jsem ji jen na jezdeni do práce a zpět.nikdo mi nezavolal ze to je v nepořádku,že by to byla potřeba vyměnit atd..prostě s takovim jednanim se tam vracet nebudu to se nedela...
ewelynea píše:Vis me to spis kolikrat prijde, ze to neni tim, ze by neumeli a nevedeli ale ze to delaj schvalne abys proste prijel znova a znova a znova...![]()
Musíš to brát z té lepší stránky. Zřejmě jsi se jim líbila a chtěli tě stále vidět

Jinak k věci... Taky upřednostňuji šikovného kamaráda automechanika, než autorizovaný servis.
-
- Kontaktovat uživatele:
honza330d píše:ewelynea píše:Vis me to spis kolikrat prijde, ze to neni tim, ze by neumeli a nevedeli ale ze to delaj schvalne abys proste prijel znova a znova a znova...![]()
Musíš to brát z té lepší stránky. Zřejmě jsi se jim líbila a chtěli tě stále vidět.
Jinak k věci... Taky upřednostňuji šikovného kamaráda automechanika, než autorizovaný servis.