Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

První signální znak nefér servisů

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
mari

#1 Příspěvek od mari »

Dnes sem si pročet komplet vaše postřehy ze servisů tak se s vámi podělim o to na co sem byl v českejch servisech nejvíc alergickej. Několikrát sem se vytočil pár minut po příjezdu, ještě než jsem stihnul podrobně sdělit moje přání už pikolíci montovali dolu SPZ a srali tam firemní podložky.Např., no nebudu jmenovat takže BMW Krotil atd. Jednou se mi dokonce stalo že sem si toho nevšiml a doma z hrůzou zjistil že mi ty pacienti vyměnili takový krásný podložky za 40 mařen za plesnivý šunky s firemnim logem.Kdyby se starali o zákazníkovo přání tak rychle jako vo takovýhle voloviny to by byla paráda.Na podložky to sou kadeti ale najít závadu to už je horší,těch telefonátů : Pane a je tu ještě tahle komplikace,druhej den ještě tohle a tamto a místo 15-ti litrů sem tam byl za pade a auto 14dní v prdeli.Kdyby bylo aspoň auto na cajku tak si řeknu dobrý,co se dá dělat ale většinou do týdne sem se vracel s reklamací a to už sem řval ale stejně hovno platný.Všude vás více či méně podělaj,žijeme holt v čechách.Bejt moucha moc to sledovat,divili bysme se všichni co se s našima miláčkama na dílně děje.Každej se vyučil na ŠKODOVKÁCH a po 14-ti dnech někde na kurzu si myslí že sežrali všechnu moudrost světa.Každej kdo má do prdele díru dělá děsně chytrýho ale pak se spravuje systémem pokus-omyl.Vyzkoušíme a uvidíme a pořád dokola.Kde to sme,copak je auto puzzle?Že vyzkoušíme co kam pasuje a jak to bude fungovat?To můžou dělat v dílně na vesnici a ne v BMW.Snad nikdy mi nikdo nic neopravil tak že bych smeknul.Buď to bylo za nekřesťanský peníze,nebo dokurvil něco jinýho,nebo to trvalo rok atd. No prostě hodně trpělivosti, já už rezignoval a jezdim do Němec.
Maxiczech

#2 Příspěvek od Maxiczech »

Zdravě nasranej.. :lol:
Ale nedivim se, mno.. :(
ewelynea
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ewelynea »

Vis me to spis kolikrat prijde, ze to neni tim, ze by neumeli a nevedeli ale ze to delaj schvalne abys proste prijel znova a znova a znova... :roll:
takovy ten "cesky marketing". Uz se mi i stalo, ze jsem se vratila a moc dobre vedeli proc, ikdyz se to snazili nedavat tolik najevo, tak jsem se otocila na podpatku a mazala pryc. Bohuzel je porad dost blbcu co jim to papaj a jezdi tam stale dokola jak beranci a basti jim ty kecy a pohledy jako "my jsme ty jediny co ti pomuzou".
Snazim se uz jezdit jen tam kde to je pres nejakyho znamyho a na doporuceni nebo nejaky zakaznik.
papyk

#4 Příspěvek od papyk »

Jó, a proto já bych se na BMW servis z vysoka vy.ral, radši to dám klukům co bmw sami mají a opravama se živí už pár roků, díly si sami koupěj v bmw nebo v náhradě a přesně ty co potřebujou, žádný pokus-omyl a mám svatý klid a autko šlape jak má 8)
mari

#5 Příspěvek od mari »

Přátelé já už sem nadobro vyléčenej.Dneska sem si na to vzpoměl a leze mi mráz po zádech.Když si představim že tam člověku něco schválně načasujou aby se to vysralo tak se mi chce vraždit.Soráč že sem sprostej ale asi to znáte taky jak to člověka hecne. :-)
Jandy
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jandy »

papyk píše:Jó, a proto já bych se na BMW servis z vysoka vy.ral, radši to dám klukům co bmw sami mají a opravama se živí už pár roků, díly si sami koupěj v bmw nebo v náhradě a přesně ty co potřebujou, žádný pokus-omyl a mám svatý klid a autko šlape jak má 8)

Jojo u nás v balíkově je to sem tam ješte jinak, tady se hledí na práci ne na peníze a ještě pořád se najdou mechanici co je práce baví a jsou rádi že vám auto šlape, protože je to jejich vizitka.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

A proto co můžu si opravím sám. Tady po praze neznám nikoho, kdo by ochotně opravil i to, co sám pokazil. A o Krotilovi taky nemluvím, to co jsem slyšel bych tam už auto na opravu nedal...
ARMAN

#8 Příspěvek od ARMAN »

to neni jen u BMW, měli jsme několik aut od prodejce Oplu Srbaservis kupovane nove tak citily že se firmě daři a prachy jsou tak servis za rok stal třeba 100t bez bouraček apod 8O jedna z poslednich faktur byla 6000 za vyměnu jednoho bixenonu, ten byl jiny než ten druhy asi jina teplota a 3000 z toho stala prace vyměnit vybojku 8O
gas71
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od gas71 »

No ja jsem mel v Olomouci neco podobneho..chtel jsem vymenit brzdove desky a kotouče a prej v pohode..na auto jsem cekal první týden,druhý týden za 14dni prej ze si pro to mam prijit..byla mi vystavena faktura a myslel jsem,že se vysypu...misto brzd byly udelany napravy a brzdy akorád v zadu+nove ložiska a spoustu dalsich veci...a v predu brzdy nic..e34ku jsem nejak nechtel davat dohromady,protože jsem jej ani nechtel na dlouho měl jsem ji jen na jezdeni do práce a zpět.nikdo mi nezavolal ze to je v nepořádku,že by to byla potřeba vyměnit atd..prostě s takovim jednanim se tam vracet nebudu to se nedela...
pety

#10 Příspěvek od pety »

Tak to by mě zajímalo, jestli jsi jim to zaplatil.....protože před opravou Ti musí sdělit a na zakázkü napsat předběžnou cenu a ta se může lišit o 10%, jinak ji bez Tvýho vědomí nemůžou navýšit. Pokuď si jim to zaplatil, jseš teda borec.... 8)
honza330d
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od honza330d »

ewelynea píše:Vis me to spis kolikrat prijde, ze to neni tim, ze by neumeli a nevedeli ale ze to delaj schvalne abys proste prijel znova a znova a znova... :roll:
takovy ten "cesky marketing". Uz se mi i stalo, ze jsem se vratila a moc dobre vedeli proc, ikdyz se to snazili nedavat tolik najevo, tak jsem se otocila na podpatku a mazala pryc. Bohuzel je porad dost blbcu co jim to papaj a jezdi tam stale dokola jak beranci a basti jim ty kecy a pohledy jako "my jsme ty jediny co ti pomuzou".
Snazim se uz jezdit jen tam kde to je pres nejakyho znamyho a na doporuceni nebo nejaky zakaznik.

Musíš to brát z té lepší stránky. Zřejmě jsi se jim líbila a chtěli tě stále vidět :-).
Jinak k věci... Taky upřednostňuji šikovného kamaráda automechanika, než autorizovaný servis.
ewelynea
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od ewelynea »

honza330d píše:
ewelynea píše:Vis me to spis kolikrat prijde, ze to neni tim, ze by neumeli a nevedeli ale ze to delaj schvalne abys proste prijel znova a znova a znova... :roll:

Musíš to brát z té lepší stránky. Zřejmě jsi se jim líbila a chtěli tě stále vidět :-).
Jinak k věci... Taky upřednostňuji šikovného kamaráda automechanika, než autorizovaný servis.

:lol: :lol: :lol: ...bohuzel tenhle trik jim nevysel :lol:
Odpovědět