Nerad, ale myslím že by bylo dobré kdyby to tady zaznělo...
Jednání s Rudoubmw je, respektive bylo opravdu v pořádku, rychlost práce taky super, cena super,
kvalita na první pohled super...

Jenže, nevím jestli jsem vyjímka, ale teď, po zimně a když mám sundaný přední nárazník, jsem si detailně prohlížel jeho práci... Asi před půl rokem mi lakoval oba prahy, přední nárazník a malé povrchové začínající koroze na dveřích...
Zjistil jsem, že nárazník zespoda nebyl očištený (když byl nárazník na autě, nebylo to vidět), našel jsem tam zastříkanej (zalakovanej) doslova "bordel" jako prach, drobný smítka, vypadá to že nárazník ani nesundal z auta... A ty prahy taky podle mě odbyl (nejcitlivější místo), podle mě to nijak neošetřil, protože by to jinak po půl roce nezačlo korodovat, hrany začli pěkně kvést a to předtím nebyly nijak shnilý...
Mylsím si že Ruda umí dobře lakovat, opravdu hezká, haldká práce bez puchýřků, ale dle mého názoru odfláknutá, alespoň na mém autě... Nevím proč, možná proto, že jsem mladej "blbej" kluk co nic nepozná, nebo proto, že mám jen 318ku, tak mu přišlo zbytečný si dát na práci záležet...
A to jsem chtěl zajet najaře k němu láknou zadní nárazník, a zadní lemy...