Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Lakýrník Rudabmw - Mladá Boleslav

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Slid

#1 Příspěvek od Slid »

Všem doporučuji člena s nickem Rudabmw z Mladé Boleslavi, kvalitní práce, výborná cena, super jednání, rychlost a max. vstřícnost.
Takhle to má vypadat :wink:
Rudabmw
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Rudabmw »

lakovaní v střikacím boxe,rychlejší a kvalitnejši práce ,s fakturou nebo bez ni.
martin33
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od martin33 »

Rudabmw píše:lakovaní v střikacím boxe,rychlejší a kvalitnejši práce ,s fakturou nebo bez ni.

Rudo pošli kontakt potřebuji taky celý....
Rudabmw
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudabmw »

605136988 mlada boleslav.
michal09

#5 Příspěvek od michal09 »

Minulý týden jsem si byl vyzvednout auto právě u Rudybmw. Lakoval mi prahy, masku, nárazník, opravil a roztříknul pár drobností na dveřích a pěkná práce... Upřímně si nedokážu představit, jak jde lépe nalakovat např. nárazník... Moc pěkná, čistá práce :cool2: Navíc auto bylo hotový po třech dnech a to bylo na něm poměrně dost práce.... Jednání a domluva bez problémů... Ceny taky pěkné...

Takže nezbývá než doporučit :wink: Po zimně u něj nechám láknout zadní nárazník, opravit a stříknout zadní lemy a nechám si autí celé přelestit a budu ho mít jak po novým celolaku :) :wink:

Takže Rudo díky moc a jen tak dál...
Rudabmw
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudabmw »

aktualni:velka lakovna se strikacim boxem.mlada boleslav 605136988
jarda

#7 Příspěvek od jarda »

prosím Tě, kolik je orientačně cena nalakování jednoho dílu do metly? Třeba nárazník, blatník, kapota.. pro ty co snad nepotřebují celolak :)
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Slid

#8 Příspěvek od Slid »

nechci mluvit za Rudu, ale počítal si 1500,- díl tak nevím zda cena šla nahoru
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jinak můžu taky doporučit, prima jednání, rychlá a kvalitní práce, cena příjemná...
“Ability is what you're capable of doing.”
Rudabmw
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Rudabmw »

[quote="jarda"]prosím Tě, kolik je orientačně cena nalakování jednoho dílu do metly? Třeba nárazník, blatník, kapota.. pro ty co snad nepotřebují celolak :)[/quote
tak bouze sem musel trochu podrazit kvuli novejm vodovejm barvam takze cena za maly díly ja 1700(blatnik,dvere.)a za velky dily (kapota,strecha)2300-2500.
michal09

#11 Příspěvek od michal09 »

Nerad, ale myslím že by bylo dobré kdyby to tady zaznělo...

Jednání s Rudoubmw je, respektive bylo opravdu v pořádku, rychlost práce taky super, cena super, kvalita na první pohled super... :wink: Jenže, nevím jestli jsem vyjímka, ale teď, po zimně a když mám sundaný přední nárazník, jsem si detailně prohlížel jeho práci... Asi před půl rokem mi lakoval oba prahy, přední nárazník a malé povrchové začínající koroze na dveřích...

Zjistil jsem, že nárazník zespoda nebyl očištený (když byl nárazník na autě, nebylo to vidět), našel jsem tam zastříkanej (zalakovanej) doslova "bordel" jako prach, drobný smítka, vypadá to že nárazník ani nesundal z auta... A ty prahy taky podle mě odbyl (nejcitlivější místo), podle mě to nijak neošetřil, protože by to jinak po půl roce nezačlo korodovat, hrany začli pěkně kvést a to předtím nebyly nijak shnilý... :(

Mylsím si že Ruda umí dobře lakovat, opravdu hezká, haldká práce bez puchýřků, ale dle mého názoru odfláknutá, alespoň na mém autě... Nevím proč, možná proto, že jsem mladej "blbej" kluk co nic nepozná, nebo proto, že mám jen 318ku, tak mu přišlo zbytečný si dát na práci záležet... :roll:

A to jsem chtěl zajet najaře k němu láknou zadní nárazník, a zadní lemy...
Rudabmw
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Rudabmw »

tak to me velice mrzi ze tohle slysim,jestli ze ti neco zacalo reznout tak uz to predtim asi orezle bylo a ja to dal doporadku tak aby to zase nakou dobu vydrzelo ale ja nemuzu rucit zato ze jednou orezla mista znovu zacnou reznout,to je preci jasne pokud se to orezle místo neodstrani tim ze se vyrizne a vyvari nebo se vymeni celej novej díl.a co se tyce lakovaní dílu na voze tak ja z vozu sam nic neodstrojuji,takze pokud naraznik neni nalakovany zespodu tak se omlouvam protoze se tam proste nedostanu a pokud si na dilech nasel nake smítka tak neni problem kdyz budes mit cestu kolem tak ti to na pockani zabrousim a zalestim,to je to nejmensi.jinak se velice omlouvam ze sem to teda takle odflakl jak rikas.ale kdyz si zakaznik prijede pro hotove auto tak mu pokazdy rikam at si to poradne prohledne a rekne jestli je takle spokojenej.
michal09

#13 Příspěvek od michal09 »

Rudabmw píše:jinak se velice omlouvam ze sem to teda takle odflakl jak rikas.ale kdyz si zakaznik prijede pro hotove auto tak mu pokazdy rikam at si to poradne prohledne a rekne jestli je takle spokojenej.

V pořádku, beru Tvoji omluvu... Nikdo není dokonalý, věřim že to nebylo schválně, jen mě překvapuje, že lakovaný díl nesundaváš z auta... Jinak nárazník tolik neřeším, neni to na autě vidět a ty prahy co si pamatuju byly tak na 99% zdravé, pokud se po zimně "ukázalo" to 1% co bylo trošku chycené, tak budiš, ale i tak si myslím, že po půl roce to je dost brzo nato, že jsi to ošetřil před lakováním... Nevím, nejsem klempíř ani lakýrník...

Když jsem si auto vyzvedával, byl jsem nadšenej, auto jsem si prohlížel, vypadalo to super, čistá práce. Nenapadlo mě zkoumat spodek nárazníku... Jinak díky za nabídku přeleštění, ale kolem Boleslavy se vůbec nevyskytuju...

Omluv můj včerejší "ostrej" příspěvek, bylo to chvíli, co jsem to zjistil, tak jsem byl trochu nasr... Dnes už na to koukám zase trochu jinak...
Rudabmw
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Rudabmw »

v poradku nic se nedeje,co se tyce odstrojovani tak ja to nedelam,je to nevdecny,nekde se neco ulomi nebo tak neco a je to name ,nerad to delam,pokud nekdo chce mit lak vsude musí si to prinest odstrojene,jinak te chapu ale jak rikam ...ja to osetrim jak je to nejvic mozne,a jestli ze to po zime vyleze na povrch tak uz je lepsi si to pred lakovanim nechat poradne vyvarit aby rez zmizla uplne.
ardo

#15 Příspěvek od ardo »

tak muzu taky doporucit :wink:,vse v pohode a super jednani
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Tak auto mám zpět. Lakování je pěkný, cena za nalakování nárazníku včetně přípravy, kapoty bez přípravy(chtěl jsem jen nalakovat a přebrousit plnič) a lízátka včetně přípravy byla 4000,-. Barvu jsem si přivezl vlastní.

Co mě ale fakt vytočilo je, že mi najezdil s autem přes 25km a to hodně slušnou kládu(prý v M3 nikdy ještě nejel), probrousil podběh kolem, protože evidentně nebyl přidělaný k nárazníku, chybí levý trojúhelník pod nárazníkem a jsou sjetý vnější hrany předních kol(gumy jsou na vyhození).

Pokud bych se měl znova rozhodnout auto lakovat, tak k rudovi už nikdy, tenhle přístup se mi opravdu nelíbí a k autě zákazníka bych si tohle NIKDY nedovolil.
Rudabmw
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Rudabmw »

no coment
Rudabmw
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudabmw »

zato se omlouvam a majiteli sem to rekl a nelhal sem ze sem se nesvezl ale hazet name takovou spinu co sem on napsal tak to sem necekal....nedovolil bych si stim delat naky kraviny a uz vubec sem mu neznicil predni gumy!kdyz stim prije tak sem si toho hned vsiml jak sou sjety kraje,takze bych byl rad aby psal jen pravdu a ne tady name hazel nakou spinavost kterou sem ja nemohl ani udelat!tot vse odeme,a tu reklamu tady muzete klidne smazat díky.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#19 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Neříkam, ze gumy neměly ojetý boky, ale rozhodně ne tak moc, ale budiž, na to sere pes, ale ten podběh je prošoupaný a rozhodně ne odemne, je to čerstvý. O existenci trojúhelníku za 150korun mi nejde, ale jde o princip věci. Zajímalo by mne, co by jis dělal, kdyby se na tom autě třeba vysral motor? Navíc žádnou špínu na tebe nehazím, napsal jsem jen to, co jsem zjistil. A nevyhrožuj, strach rozhodně nemám řešit věci mezi čtyřma očima.

Navíc ten lak jsem ti pochválil, nalitý je to pěkně, ale já osobně bych si nikdy netroufl jezdit cizím autem a co jsem zjistil, nebylo to porpvé.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

P.S. během těch cca 25km vylezla spotřeba o 10litrů, tak to není úplně v klidu, spíš úpně plný kotel, protože 23litrů/100km to auto po dálnici rozhodně nežere.
Odpovědět