Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servis vozu BMW „AutoPupik“ Pavel H / Madu - Praha

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
globusman
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od globusman »

I já jsem spokojený zákazník :-) Ještě jednou kluci děkuji ;-)

PS: Domů jsem dojel živ a zdráv :-D
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Panaque »

Doporučuji výměnu brzdové kapaliny u Pupiků!!! Dnes jsem u nich vyměnil a za ty prachy je výsledek naprosto bohovský!!!!!

Spojka šlape jak fík, stačí lehce sešlápnout a to samé u brzd... Prostě masakr!!!

Navíc jsem se zase dozvěděl spoustu informací které bych těžko hledal a sám sem byl svědkem nadstandardního přístupu při čištění vedení kapaliny a odzvdušňění...

Takže díky Pupíci :cool2: :cool2: :cool2:
PRAHAV8

#23 Příspěvek od PRAHAV8 »

Takže já doporučuji naprostá spokojenost! Cenově velmi přijatelné! Zdá se mi jako bych měl uplně jiné auto. Brzdy super. Můžu jen doporučit!!

Příště jdu jedině k tobě se svojí 7er.

PS: Pavle brzdová kapalina neutíká takže super.

PS 2: Díky že jsi mi opravil ten malej kousek dřeva vedle stojanku na piti v předu.
Michalsss

#24 Příspěvek od Michalsss »

hoj
Taky musím hlásat jen chválu na Pupíky. Zatím sem tam byl jen dvakrát s drobnostmi, větší opravy mě teprve čekají. Poprvé po koupi mé staronové e36 jen na výměnu oleje a filtrů + kontrola a naposed předevčírem s nefunkčním centrálem, díky přelámaným drátům u víka kufru.
Musim říct naprosto férové jednání a velká ochota pomoct, se jen tak nevidi.
Moc doporučuju :thumbsup:
Pavel H

#25 Příspěvek od Pavel H »

Dekujeme vsem za kladne ohlasy. Je to pro nas velmi zavazujici a jsme jen radi, ze i pres drobne komlikace v zacatcich nam zachovavate prizen. Blizi se zima, tak mame pro vas nabidku strikani podvozku a dutin za skvele ceny. Vice na telefonu nebo emailem. Akce na vymenu brzdove kapaliny se velmi osvedcila a proto jsme se rozhodli, ze ji prodlouzime do konce rijna. Bohuzel vsichni, co u nas byli na mereni nedosahli minimalniho bodu varu kapaliny. Nepodcenujte to - jen dobra rada.
Rado1

#26 Příspěvek od Rado1 »

Skusenost z pred dvoch tyzdnov.
Zo zadnej "noname" brzdovej dosticky upadli take tie pliesky, co platnicku drzia na celusti [zadna vnutorna], takze platnicka drncala ako stary blatnik na bicykli. S Pupikmi sme prisli na to, co to vlastne drnci. Kedze ziadne platnicky u seba nemali, rozbrusovackou dali dole tie pliesky z nejakych starych platniciek, co po niekom zostali a privarili to na moju platnicku. Velkostne to nesedelo, takze zasa rozbrusovackou dole a prizvarat tie moje povodne pliesky [aj ked nie kompletne]. Nastastie od dnes uz mam od nich uplne nove brzdove dosticky.

Neverim, ze nejaky iny servis by sa s niecim takym prplal...
Srandik32

#27 Příspěvek od Srandik32 »

Tak jsem si včera taky přebral auto od Pupíků jako spokojený zákazník.
Hlavní problém byl v přívodu paliva do motoru.Po výměně několika pal.čerpadel v jiných servisech se závada vždy po čase vrátila.Takže začlo to už tím že jsem auto mohl předat v neděli večer,navíc se cesta zkomplikovala tím že už jsem ani nedojel do Svojetic a jelikož kamarád mě tahal s půjčeným autem tak jsem byl rád že stačilo auto dotáhnout na Prosek a kluci si to v pondělí na plaťáku sami odtáhli 8)
Závada jak ji kluci pojmenovali byla z kategorie ufo závad :) ,takže nezbývalo než jít po kabelech kousek po kousku což obnáší odstrojení půlky auta.Nakonec na to skutečně přišli,byl to kablík k čerpadlu který se tvářil jako že je ok ale byl ko :)
Druhá kapitola byla topení,auto netopilo a výměna ventilů nepomohla,takže nezbývalo než rozkuchat přístrovku,střed.panel atd.Pro ilustraci jen 2fotky od kluků.
Obrázek

Obrázek

Abych to zkrátil museli vyměnit komplet radiator protože ten můj byl komplet zarostlej vodním kamenem.Nakonec mi ještě vyměnily brzdovku,naplnily klimu atd.Takže přístup opravdu skvělý a cena vzhledem k tomu co na tom strávily času taky přijatelná.Jinak jestli jsem něco zkopal :) tak mě kluci jistě poopraví.Pupíci,díky. 8)
Pavel H

#28 Příspěvek od Pavel H »

Nakonec jsme toho museli vyndat vic. Bylo utrzene ovladani klapky a plastova osa jedne klapky byla ulomena. Tak muselo cele topeni ven...
Přílohy
30092008(006).jpg
30092008(006).jpg (80.04 KiB) Zobrazeno 4253 x
30092008(001).jpg
30092008(001).jpg (91.74 KiB) Zobrazeno 4253 x
clojster

#29 Příspěvek od clojster »

Tak konecne se dostala rada i na me auticko a v pondeli jsem si pro nej jel. Vymenovalo se spoustu veci na podvozku a take se delal nater (nastrik) trubek. Nechal jsem si to udelat bilou barvou a vypada to luxusne... Akorat bych to jeste chtel vyfotit ale nemam to auto kde zvednout :/

Totalne se ale zlepsil pocit na silnicich... tedka uz necitim kazdy hrbolek jako predtim ;)

Mimochodem, po vymene vahy vzduchu mi neprijde nejaky rozdil... predtim to podle me jezdilo +/- stejne... Cekal jsem to trosku citelnejsi.
Pavel H

#30 Příspěvek od Pavel H »

Akce na brzdovou kapalinu a strikani podvozku skoncila, ale aby jste neprisli zkratka, tak jsme pro vas pripravili dalsi akci od 18.11 do 16.12.2008 a to slevu pri opravach brzdovych komponentu. Sleva bude rozdelena do dvou casti. 15% na brzdove desticky a celisti a 20% na brzdove kotouce. Tyka se brzd ATE, ktere doporucujeme jako jedinou adekvatni nahradu originalniho dilu. Vymenu brzdove kapaliny mame nyni za cenu 1650 Kc. Pri opravach brzd provedeme zdarma mereni bodu varu a na pripadnou vymenu poskytneme slevu 15%. Tesime se na vas...
Pavel H

#31 Příspěvek od Pavel H »

Dnešním dnem jsme spustili webové stránky.
Věříme, že se vám budou líbit.
Uvítáme Vaše případné komentáře.
Pavel H

#32 Příspěvek od Pavel H »

paveld píše:Kdyz se tu pise o te vymene brzdovky, docela me to zaujalo, zvlast ten posledni prispevek od "madu".
Ta cena je vcetne brzdove kapaliny?
Umite ji vymenit i na pockani?

Ano, cena je vcetne kapaliny. Delame na pockani, jen je nutne se predem domluvit na terminu, abychom nemeli na heveru vozidlo.
Nevim jestli to tu cte zakaznik, co u nas byl a jen pro zajimavost chtel zjistit stav brzdove kapaliny, ktera byla menena ve znackovem servisu BMW. Nebudu psat co jsme zjistili, necht to napise on sam, pokud ho o to mohu poprosit a bude to tu cist.
Money
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Money »

Taky se musim podělit o kladnou zkušenost s timto servisem.
Vzhledem k tomu že předchozí majitel nevěnoval autu moc velkou péči, tak jsem se rozhod že aspon já sní začnu, jedná se o e36, salon, 94.
V první řadě jsem nechával vyměnit všechny destičky. Kdybych to neviděl na vlastní oči, tak bych asi nevěřil jak to někdo může takhle zbastlit a co všechno bylo potřeba udělat. Udělali spousty kvalitně odvedený práce a mě brzdy fungujou zas jak maj. Rozhodně to nebyla práce na 20minut.
Došlo i k výměně brzdovky,která byla už dávno za zenitem a snad to nebyla ani ta která tam má bejt :D a jestli brzdovka stojí 1600kč nebo 1000kč je mi docela šumák, věřim že je to udělaný pořádně a tak jak má.
Pak už byly vyměněný jenom oleje v diferenciálu a převodovce, to bylo asi jediný co spolupracovalo :D
stormer

#34 Příspěvek od stormer »

Všichni tu máme svoje auta rádi, tak proč jim nedopřát pořádnou a hlavně důkladnou péči.. Ceny tohoto servisu jsou dle mého názoru zcela v pořádku a odpovídají kvalitě vykonané práce :wink:
jj
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od jj »

Ano,.... i já mám po dnešku velice dobrou zkušenost s Pupíkama. :-)

Potřeboval jsem "jen" diagnostikovat co s tou mou E46 320D je. Hned se napíchla diagnostika, zjistila se chyba,.... špatný náběh turba, netlačí.... nejspíš regulace turba. Kluci se snažili regulaci turba rozhejbat, ale nepovedlo se, totálně zatuhlé...Při tom zjistili, že mám totálně humusáckej filtr před turbem. Nepřál bych vám to vidět. Věděli jste o tom filtru? Kluci ano. No a po dalším prohlížení se zjistilo že mi nějak teče olej z InterCooleru, což je vyloženě špatně.....

řešení = na výměnu turba + čistka všeho kde olej nemá normálně bejt

To je jen tak zběžně laicky řečeno.

A pohled zákazníka? Naprostá spokojenost a údiv nad tím, jak taky někdo dokáže dobře fungovat. Moje zkušenosti jsou v této době prozatím naprosto opačného rázu. Jen Pupíci mi ukázali světlo na konci tunelu. Ano takto si představuji správný přístup.

1) ochota najít příčinu
2) skvělej přístup
3) neočekávaná ochota hledání řešení, telefon, internet, ceny, možnosti ...

Děkuji Vám za skvělej přístup a i když závěr diagnostiky byl pro mě trochu utrpení, jsem rád, že vím co tomu je a co je potřeba udělat.

Těším se, až mojeho mazla dáte dokupy.
Poldav6

#36 Příspěvek od Poldav6 »

Hm, ja budu nejspis "ten s brzdovkou ze znackoveho servisu" :-) Takze.
Minuly rok byla nase 330xi na pravidelne servisni prohlidce v AutoBase na Prubezne. Menil se olej, brzdovka, zadni desticky, filtry..

U Pupiku jsem byl kvuli uplne jinemu problemu, ale kdyz uz jsem tam byl, mrkli jsme i na brzdovku. S autem se posledni rok moc nejezdilo, od servisu melo najeto cca 5000km. Prvni co bylo zajimave, byla barva tekutiny, ktera se zlutou barvou brzdovky nemela moc spolecneho. Byl to takovy rezaty roztok ve kterem se navic vznasely jakesy sracky. Nevim jaky je pro to odborny nazev.
Prvni bublinky zacaly tusim nekde u 160C a kapalina varila pri 190C, pokud si pamatuju. Ne nejhorsi, ale nepripustne vzhledem k tomu, ze mela byt kapalina menena. Zajimave bylo take mnozstvi brzdovky v nadrzce. Byla na horni rysce ackoli desticky byly celkem sjete. Tudiz jakoby proste jen nekdo dolil brzdovku...

Pokud jde o dalsi veci.. zadni desticky nebyly rozhodne menene. Nebo jsem poslednich 5000km jezdil se zatazenou ruckou..

Nebo ta prasacky provedena klempirina v AutoBase za 45000Kc... To je ale jina kapitola.

Atd. atd. asi by to spis patrilo do noveho vlakna "AutoBase".

Rozhodujici je to, ze zatim jsem asi nasel servis, kde "se citim clovekem" :-D Vse mi bylo zodpovezeno, vysvetleno, pochvaleno.. Ackoli par dilu je na konci sve zivotnosti, nebylo nic meneno, dokud to neni nezbytne. Jen jsem byl na to upozornen (napinaci kladka, ramena).

Cena byla takovou tresnickou. 8500Kc za vymenu oleje (5w-40), vymenu termostatu, vymenu cidla vacky, vymenu brzdovky.. Mi prijde velice priznive.

Proste.. uz sepisuju dopis do AutoBase a do Nemecka a nase auta zrejme sverime uz jen Pupikum :-)
4am

#37 Příspěvek od 4am »

Já taky můžu doporučit :D , velká spokojenost , mé BMW už jinam jezdit nebude :!: :D

Díky
woody

#38 Příspěvek od woody »

Výborná práce, maximální ochota a vstřícnost, zkrátka 1*.

Ještě jednou díky! :thumbsup:
100RM

#39 Příspěvek od 100RM »

Tak po pupickom zasahu moje vozitko zase jazdi jak ma ;-) Nikde uz nic neklepe, neboucha, auto jede tam kde chci ja, ne kde chce samo ... zase supr prace :-)
7er. True definition of luxury. Yours.
jarda

#40 Příspěvek od jarda »

ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Odpovědět