Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Servis bmw v ostravě?
-
- Storm
To budeš mít asi těžké, najít v Ostrvě něco jiného, než zmíněné tři servisy:
Car Tec, je drahý ale chování super, prostě BMW se vším všudy, maximální spokojenost.
Sotea, už jsem to někde psal, neznačkový servis ale vždy spokojenost, důvěra, vstřícné chování, nikdy jsem nemněl problém, teda za posledních cca 7 let. Auto na opravu jsem tam mněl párkrát a to v loňském roce.
Válek Motorsport, je to závodník co má spoustu let BMW servis, kdysi jsem tam jezdil na servis s pětkou, dodnes tam chodím pro rady, co se úpravy motoru týče, vše naprosto v pohodě, nikdy žádný problém.
Co ti poradit nevím, nemám problém zajít kamkoliv s čímkoliv
Car Tec, je drahý ale chování super, prostě BMW se vším všudy, maximální spokojenost.
Sotea, už jsem to někde psal, neznačkový servis ale vždy spokojenost, důvěra, vstřícné chování, nikdy jsem nemněl problém, teda za posledních cca 7 let. Auto na opravu jsem tam mněl párkrát a to v loňském roce.
Válek Motorsport, je to závodník co má spoustu let BMW servis, kdysi jsem tam jezdil na servis s pětkou, dodnes tam chodím pro rady, co se úpravy motoru týče, vše naprosto v pohodě, nikdy žádný problém.
Co ti poradit nevím, nemám problém zajít kamkoliv s čímkoliv

Cartec je drahy a super no nevim slysel sem o vymene oleje po kterem tam nedali novy a motor se 40 000km najeto sel do kytek znamemu nevymenili vzuchovy filtr na dieselu a turbo KO o reklamaci nechteli slyset az prisel z COI tak OK o Sotea snad ani psat nebudu tam bych nikdy sve auto na opravu nedal max koupil dily pokud bych nechtel aby z nej vytahli ty co jsou dobre a dali tam spatne stare mluvim z vlastnich zkusenosti a znamemu jak menili spojku ktera mu pak za chvili odesla ikdyz mela byt nova
Valek na me pusobi dobry dojmem ale ceny sou trosku jinde , v Ostrave pokud nemas sikovneho znameho mechanika tak nevim no ale Sotey bych se vazne asi vyvaroval je to vrakac tak bacha aby z tveho auta taky neudelali vrak max pro dily tam jet.

JohnyE36 píše:Cartec je drahy a super no nevim slysel sem o vymene oleje po kterem tam nedali novy a motor se 40 000km najeto sel do kytek znamemu nevymenili vzuchovy filtr na dieselu a turbo KO o reklamaci nechteli slyset az prisel z COI tak OK.
To jsou krásné pohádky. Ale bohužel nic z toho není pravda...... Už jenom taková hovadina, že špinavý vzduchový filtr způsobí zničení turba... Jak by to asi bylo možné? To, že tam půjde o něco měně vzduchu způsobí jeho zničení?

Kecy o nevyměněných olejích (a kdovíčem dalším) jsou slyšet všude, u všech značek, ale nikde jsem se s tím nesetkal. Není to zajímavé?! Nechci tím tvrdit, že se to někde opravdu nemůže dít, ale pověst servisu za pár ušetřených korun opravdu nestojí.....
No ono bylo spis problem ze kdyz jel na vymenu oleje do Cartecu tak mu ten olej vypustili ale ejhle nekdo tam zapomel nalejt ten novej a proto sel motor do kytek taky se divili ze tam neni zadny olej kdyz byli na vymene hh nemam duvod si to vymyslet PJ tak nevim co to tu pises za blaboly ale klido te s tim znamym seznamim kteremu ten zasranej vzuchac nevymenili a posleze slo turbo do kytek a museli chodit s odbornymi posudky od soudniho znalce ze to melo vliv na zniceni turba az jim reklamaci uznali ale pan chytrak a brouk pytlik se vzdy ozve ze 

JohnyE36 píše:No ono bylo spis problem ze kdyz jel na vymenu oleje do Cartecu tak mu ten olej vypustili ale ejhle nekdo tam zapomel nalejt ten novej a proto sel motor do kytek taky se divili ze tam neni zadny olej kdyz byli na vymene hh nemam duvod si to vymyslet PJ tak nevim co to tu pises za blaboly ale klido te s tim znamym seznamim kteremu ten zasranej vzuchac nevymenili a posleze slo turbo do kytek a museli chodit s odbornymi posudky od soudniho znalce ze to melo vliv na zniceni turba az jim reklamaci uznali ale pan chytrak a brouk pytlik se vzdy ozve ze
To tam neměl kontrolku na ten olej?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Kontrolky sou sice pekna vec ale pokud ho nezkontrolujes rucne tak ti moc nepomuze kontrolka pocita starty a najete km a podle toho Ti ubira dilky kdybychom meli davat jen na ni tak vetsina silnejsich 6V co si papnou trosku oleje uz by sla davno do kytek ale kazdopadne jeste par km z toho servisu ted nevim presne kolik to bavo najelo 

-
- Kontaktovat uživatele:
JohnyE36 píše:Kontrolky sou sice pekna vec ale pokud ho nezkontrolujes rucne tak ti moc nepomuze kontrolka pocita starty a najete km a podle toho Ti ubira dilky kdybychom meli davat jen na ni tak vetsina silnejsich 6V co si papnou trosku oleje uz by sla davno do kytek ale kazdopadne jeste par km z toho servisu ted nevim presne kolik to bavo najelo
Vlasta mysli kontrolku hladiny oleje.... ne kotrolky servisu
-
- Kontaktovat uživatele:
JohnyE36 píše:Kontrolky sou sice pekna vec ale pokud ho nezkontrolujes rucne tak ti moc nepomuze kontrolka pocita starty a najete km a podle toho Ti ubira dilky kdybychom meli davat jen na ni tak vetsina silnejsich 6V co si papnou trosku oleje uz by sla davno do kytek ale kazdopadne jeste par km z toho servisu ted nevim presne kolik to bavo najelo
kecy.. máš málo oleje, svítí ti kontrolka oleje oranžově, máš li nějakej technickej problém (třeba čerpadlo.. nebo prostě není olej..) svítí červeně..
MOD Killca: odstranena OT a agresivni a nadavaci prispevky, tohle se tady nebude trpet, pokud mate problem, vyridte si ho pres SZ nebo v jinem tematu mimo zkusenosti se servisy.
Krom toho kontrolka oleje se nemusi rozsvitit a olej v motoru stejne neni, uz sem takhle zadreny motor videl, proste cidlo na pikacu
Krom toho kontrolka oleje se nemusi rozsvitit a olej v motoru stejne neni, uz sem takhle zadreny motor videl, proste cidlo na pikacu
vlevo je matal
a vpravo Killca