Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servis bmw v ostravě?

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Bavos
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Bavos »

Znáte někdo osvědčený servis na BMW v Ostravě, kromě Sotei, kde to fakt umí a nemusím se bát o svoji káru? Na Soteu jsem četl +i -, tak nevím. A CarTec je dost drahý :-). Díkes
3er_Cabrio_E36

#2 Příspěvek od 3er_Cabrio_E36 »

Zdarec :D Já jsem sice z F-M a mám tady svého servisáka, ale když jezdím za přítelkyní do OV, tak v Radvanicích na Těšínské je nějaký autoservis Válek. Za výlohou má hezké BMW a i vývěsní štít že je nějak autorizovaný či co. Ale ještě jsem tam s autem nebyl :wink:
Storm

#3 Příspěvek od Storm »

To budeš mít asi těžké, najít v Ostrvě něco jiného, než zmíněné tři servisy:

Car Tec, je drahý ale chování super, prostě BMW se vším všudy, maximální spokojenost.
Sotea, už jsem to někde psal, neznačkový servis ale vždy spokojenost, důvěra, vstřícné chování, nikdy jsem nemněl problém, teda za posledních cca 7 let. Auto na opravu jsem tam mněl párkrát a to v loňském roce.
Válek Motorsport, je to závodník co má spoustu let BMW servis, kdysi jsem tam jezdil na servis s pětkou, dodnes tam chodím pro rady, co se úpravy motoru týče, vše naprosto v pohodě, nikdy žádný problém.

Co ti poradit nevím, nemám problém zajít kamkoliv s čímkoliv :)
dalich

#4 Příspěvek od dalich »

Já chodím pravidelně do Sotea a jsem velmi, velmi spokojený. Féroví, vstřícní, rozumné ceny. Doporučuji.
JohnyE36

#5 Příspěvek od JohnyE36 »

Cartec je drahy a super no nevim slysel sem o vymene oleje po kterem tam nedali novy a motor se 40 000km najeto sel do kytek znamemu nevymenili vzuchovy filtr na dieselu a turbo KO o reklamaci nechteli slyset az prisel z COI tak OK o Sotea snad ani psat nebudu tam bych nikdy sve auto na opravu nedal max koupil dily pokud bych nechtel aby z nej vytahli ty co jsou dobre a dali tam spatne stare mluvim z vlastnich zkusenosti a znamemu jak menili spojku ktera mu pak za chvili odesla ikdyz mela byt nova :D Valek na me pusobi dobry dojmem ale ceny sou trosku jinde , v Ostrave pokud nemas sikovneho znameho mechanika tak nevim no ale Sotey bych se vazne asi vyvaroval je to vrakac tak bacha aby z tveho auta taky neudelali vrak max pro dily tam jet.
P-J

#6 Příspěvek od P-J »

JohnyE36 píše:Cartec je drahy a super no nevim slysel sem o vymene oleje po kterem tam nedali novy a motor se 40 000km najeto sel do kytek znamemu nevymenili vzuchovy filtr na dieselu a turbo KO o reklamaci nechteli slyset az prisel z COI tak OK.

To jsou krásné pohádky. Ale bohužel nic z toho není pravda...... Už jenom taková hovadina, že špinavý vzduchový filtr způsobí zničení turba... Jak by to asi bylo možné? To, že tam půjde o něco měně vzduchu způsobí jeho zničení? 8O To bych chtěl jednou vidět.

Kecy o nevyměněných olejích (a kdovíčem dalším) jsou slyšet všude, u všech značek, ale nikde jsem se s tím nesetkal. Není to zajímavé?! Nechci tím tvrdit, že se to někde opravdu nemůže dít, ale pověst servisu za pár ušetřených korun opravdu nestojí.....
JohnyE36

#7 Příspěvek od JohnyE36 »

No ono bylo spis problem ze kdyz jel na vymenu oleje do Cartecu tak mu ten olej vypustili ale ejhle nekdo tam zapomel nalejt ten novej a proto sel motor do kytek taky se divili ze tam neni zadny olej kdyz byli na vymene hh nemam duvod si to vymyslet PJ tak nevim co to tu pises za blaboly ale klido te s tim znamym seznamim kteremu ten zasranej vzuchac nevymenili a posleze slo turbo do kytek a museli chodit s odbornymi posudky od soudniho znalce ze to melo vliv na zniceni turba az jim reklamaci uznali ale pan chytrak a brouk pytlik se vzdy ozve ze :D
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

JohnyE36 píše:No ono bylo spis problem ze kdyz jel na vymenu oleje do Cartecu tak mu ten olej vypustili ale ejhle nekdo tam zapomel nalejt ten novej a proto sel motor do kytek taky se divili ze tam neni zadny olej kdyz byli na vymene hh nemam duvod si to vymyslet PJ tak nevim co to tu pises za blaboly ale klido te s tim znamym seznamim kteremu ten zasranej vzuchac nevymenili a posleze slo turbo do kytek a museli chodit s odbornymi posudky od soudniho znalce ze to melo vliv na zniceni turba az jim reklamaci uznali ale pan chytrak a brouk pytlik se vzdy ozve ze :D

To tam neměl kontrolku na ten olej?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
JohnyE36

#9 Příspěvek od JohnyE36 »

Kontrolky sou sice pekna vec ale pokud ho nezkontrolujes rucne tak ti moc nepomuze kontrolka pocita starty a najete km a podle toho Ti ubira dilky kdybychom meli davat jen na ni tak vetsina silnejsich 6V co si papnou trosku oleje uz by sla davno do kytek ale kazdopadne jeste par km z toho servisu ted nevim presne kolik to bavo najelo :lol:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od RuDoSh »

JohnyE36 píše:Kontrolky sou sice pekna vec ale pokud ho nezkontrolujes rucne tak ti moc nepomuze kontrolka pocita starty a najete km a podle toho Ti ubira dilky kdybychom meli davat jen na ni tak vetsina silnejsich 6V co si papnou trosku oleje uz by sla davno do kytek ale kazdopadne jeste par km z toho servisu ted nevim presne kolik to bavo najelo :lol:

Vlasta mysli kontrolku hladiny oleje.... ne kotrolky servisu
JaneCk

#11 Příspěvek od JaneCk »

Tady kolega myslel spíš takovou tu červenou mazničku, co měla už i 105L a dřívější modely... :lol:
---
Pan Pávek mě předběhl...
JohnyE36

#12 Příspěvek od JohnyE36 »

jj ale tusim ze ta jen problikne a sviti trosku dele ne, vazne nevim me se jeste nikdy nestalo ze bych v aute nemel zadny olej :lol: ale muzu se poptat jak to bylo presne uz je to davno co mi to vypravel
JaneCk

#13 Příspěvek od JaneCk »

Nene, ta by měla svítit, pokud je čidlo OK. Signalizuje pokles tlaku, tzn. když není olej, tak svítí, bo není tlak a nebo když je málo, tak asi v zatáčkách taky... Alespoň takhle to měly vždycky unterauta, které jsem znal. Mě osobně taky vždy svítila jen při startu. Naštěstí...
pjotr

#14 Příspěvek od pjotr »

Ja jezdim do Ostravy-Vresiny k bratrum Otahalikum.
Kvalitne a za dobrou cenu jsou schopni opravit temer vse
Addis
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Addis »

JohnyE36 píše:Kontrolky sou sice pekna vec ale pokud ho nezkontrolujes rucne tak ti moc nepomuze kontrolka pocita starty a najete km a podle toho Ti ubira dilky kdybychom meli davat jen na ni tak vetsina silnejsich 6V co si papnou trosku oleje uz by sla davno do kytek ale kazdopadne jeste par km z toho servisu ted nevim presne kolik to bavo najelo :lol:

kecy.. máš málo oleje, svítí ti kontrolka oleje oranžově, máš li nějakej technickej problém (třeba čerpadlo.. nebo prostě není olej..) svítí červeně..
Beowulf

#16 Příspěvek od Beowulf »

Zdravím. Já jezdím do Ostravy - Poruby do autoservisu Schindler je to kousek od domova sester. Jsem maximálně spokojený,co opravili, nebo vyměnili to drží. :) Jinak možná mám jiné BMW než tady pan prznitel autoservisů ale když dochází olej,tak mi kontrolka ojele svítí jak šílená.:) Mějte se. :wink:
ferdazz

#17 Příspěvek od ferdazz »

nemate plz nekdo kontakt na ty Otahaliky?
btw. servis co je u sesteraku dela pouze VW koncern, aspon to mi bylo sdeleno

diky
Beowulf

#18 Příspěvek od Beowulf »

ferdazz píše:nemate plz nekdo kontakt na ty Otahaliky?
btw. servis co je u sesteraku dela pouze VW koncern, aspon to mi bylo sdeleno

diky

To je možné,je tam napsáno servis vozů škoda,ale mechanik je můj kamarád. Nevěděl jsem že BMW normálně nedělají,takže se omlouvám...
kim

#19 Příspěvek od kim »

Opava - u Globusu :lol:
Killca

#20 Příspěvek od Killca »

MOD Killca: odstranena OT a agresivni a nadavaci prispevky, tohle se tady nebude trpet, pokud mate problem, vyridte si ho pres SZ nebo v jinem tematu mimo zkusenosti se servisy.

Krom toho kontrolka oleje se nemusi rozsvitit a olej v motoru stejne neni, uz sem takhle zadreny motor videl, proste cidlo na pikacu
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět