Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dovoz aut - M3maniac

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
macher

#41 Příspěvek od macher »

taky musim m3maniaca pochvalit:) dovezl mi krasnou, extremne zachovalou e39 525i (po duchodci, rocnik 1948)

jedina drobna komplikace bylo cekani na orig technicak, ale vyresilo do dvou tydnu (a ja jsem div poradne nespal, ze nemohu jezdit bo nejsou cz znacky:)

jedina drobnost, ktera mi trochu vadila, bylo casove prizpusobeni - ja osobne potrebuji vedet aspon den dopredu cas, nech si dokazu naplanovat diar, coz ale pochopitelne pri ceste z nemecka moc dobre dopredu definovat nejde, takze rada - naplanujte si rovno den volna:) aspon se pak muzete hned kochat a hrat s novym mazlem:)

jinak extremne fer jednani a hlavne trpelivost se mnou:) to se casto nevidi, hlavne v cr:(

dalsi auto jednoznacne pres m3maniaca budu resit...
razer

#42 Příspěvek od razer »

Myslim, ze taky dluzim Renemu pozitivni ohlas. Auto jsme privezli na jare a do ted slape jako hodinky. Bylo v perfetnim stavu vcetne podvozku, coz se moc casto u starsich dovezenych aut nevidi. Jednani bylo perfektni. Takze Rene... DIKY!!! :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#43 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

díky všem ,jsem rád že jste spokojeni :wink:
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Fantucci »

Tak i já mám auto od Reného a z té chvilky co jej mám, nemůžu být nespokojený. :D Od Reného jsem si objednal auto na základě svých určitých požadavků a výsledek je dokonce předčil. Auto velmi pěkné, zachovalé, tak jak referovali již lidé u svých aut dříve přede mnou.

Holt má René dobré "know-how" jak sehnat pěkná auta.

Jen ty "pracovní meetingy" na pumpách... :D Já tyhle časy blbě nesu... :D Ale chápu to :wink:

Myslím, že nákup auta u Reného je vzorným příkladem gentlemanské spolupráce na základě podání ruky.

Takže k Renému - ještě jednou díky! :palec:
K ostatním - i já mohu jedině doporučit !
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
janys

#45 Příspěvek od janys »

Tak už mám svoji vysněnou 740i :) Je náááááádherná a jede perfektně!

Moc moc díky! :)
abutruk12

#46 Příspěvek od abutruk12 »

Tak panove, je to neuveritelny, ale zaradujem sa medzi vas ostatnych, co sa radosti tyka a ako vidim, je nas tu stale rovnych 100% spokojnych.

"Jezisek" mi daroval 740il v panenskym stavu, vybava nad povodne ocakavania, cestne jednanie a spolahnutie na stisk ruky :-)

Rene, este raz diki za splneny snicek - a to ma teda sedma chytala za srdce uz na strednej skole, takze si vies predstavit to cakanie - a prajem ti, nech sa ti dari stale viac roztacat obratky businessu, pokial si to tak budes zelat....

A vsetkym, ktori este vahaju, ci sa to oplati a ci mozu doverovat: NEVAHAJTE A JEDNAJTE

PS: Cierna koza v interieri sa mi nazivo paci dokonca viac ako ta pieskova :-)

to 100RM: no konecne viem, preco si taky kludny, rozvazny clovek - za vsetkym hledaj Sedmu a bozsky klud za hradbami jej dvojitych okien ;-)
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Panaque »

Díky, si profík...
Shark-a

#48 Příspěvek od Shark-a »

Chtěla bych touto cestou poděkovat Renému za jeho neskutečnou obětavost a profesionalitu, kterou předvedl při dovozu autíka mini cooper pro mou velice komplikovanou známou. Prokázal též obrovskou trpělivost zvláště poté, co se do věci vložil manžel mé známé, který je typem "všechnovímvšechnoznámvšudejsembyl". René moc Ti děkuji a přeji Ti hodně síly do těchto pro Tebe dost těžkých dní. :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#49 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

díky všem za kladné hodnocení a důvěru :wink: to sarka,zas tak hrozné to nebylo :wink:
Dlugy

#50 Příspěvek od Dlugy »

Som rád,že som sa pridal k spokojným zákaznikom m3maniaca.Na objednané autíčko som mal čakať 3 až 4 týždne,ale doma bolo už po 14 dňoch.Auto je veľmi zachovalé a vonia novotou :banan: .Super jednanie a hlavne dodrží čo sľúbi.Ako dovozcu možem len doporučiť :cool2:
Ďakujem za všetko :wink:
ex e36 325i, ex e46 320D, e70 35D
Unkwas

#51 Příspěvek od Unkwas »

Rád bych touto cestou poděkoval M3Maniacovi za krásnou E36 323i Sedan v M-Paketu. Dovezl auto přesně dle dohody a ve stavu jaké bych v čecháh asi těžko scháněl. Mohu jen doporučit. Až budu kupovat další auto vím kam se obrátit.
Dencoy

#52 Příspěvek od Dencoy »

Ahoj kluci,nemáte prosím Vás někdo tel.kontakt na M3maniaca??

Jsem tady nový a narazil jsem na toto téma kde M3maniaca všichni vychvalujete.
Potřeboval bych o něj pomoct při dovozu,sám už si nevím prostě rady.

Díky Vám všem!!! :wink:
Cromoly

#53 Příspěvek od Cromoly »

Dencoy píše:Ahoj kluci,nemáte prosím Vás někdo tel.kontakt na M3maniaca??

Napis mu SZ
lumike30

#54 Příspěvek od lumike30 »

Zdravím zde na fóru a jsem rád, že také již patřím ke spokojeným zákazníkům m3maniaka. Přivezl mi krásnou e39 Touring. Ještě jednou díky.
Gravka
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Gravka »

Myslim, ze uzrala doba, abych se i ja pripojil k hodnoceni M3maniaca :twisted:

Dnes je tomu presne rok, co mi Rene privezl meho plechoveho milacka, jedna se o E36 320i coupe v kompletnim m-packetu. Auto bylo privezeno ve skvelem stavu, motor slape jak hodinky (momentalne najeto cca 208.000 km), je stale krasne cistej, nikde nic netece, nezere olej a jeste se nestalo, ze by nenaskocil na prvni otoceni klicku :palec:

Behem toho roku se samozrejme objevily i nejake mensi problemy (polamana spinaci skrinka, nejaky ty puchyrky koroze), ale nic zavazneho, M3maniac ma na auta zkratka cuch.

Timto bych chtel tedy jeste jednou podekovat a vsem doporucit :potlesk: :Poklona:

Nekomu by mozna mohl trochu vadit styl nocniho setkavani se na odlehlych benzinkach a smlouvy "na podani ruky", ale opravdu je zbytecne mit obavy a jinak to kolikrat ani nejde.
Biadge

#56 Příspěvek od Biadge »

Chci podekovat Renému za e39 525i co mi pred par dny prodal. Auto je v perfektnim stavu. Na STK mi to dokonce pochvalili - tak vyborny stav na 200k Km uz dlouho nevideli. Asi jsem pri koupi vozu vypadal neduverive, ale to ke me po zkusenostech patri. Kazdopadne vim pres koho budu kupovat dalsi auto.
DIKY

P.S. René nenechali jsme u tebe v aute mikinu na ceste Brno - Bílovec ? :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#57 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jsem moc rád,že jste spokojení :wink: P.S. žádnou mikinu jsem neviděl,ale ještě kouknu :wink:
Chaotik

#58 Příspěvek od Chaotik »

Tak já se taky připojím... zhruba po roce a půl jsem s autem byl na celkový údržbě a diagnostika hlásila (dle slov mechanika) hodnoty jako zrovna zajetý auto (208 tkm) a vyměnil sem všechno potřebný na podvozku - finální suma 8700Kč s tím, že na autě není potřeba nic jinýho měnit :-)... takže stále obrovská spokojenost :-).
MrScully

#59 Příspěvek od MrScully »

Jj, já taky můžu bilancovat... dva roky provozu a kromě výměny čidel Vanosu, které se stejně mají v tuhle dobu měnit (celkem asi za 6000 Kč) jen jediná závada a to je ten špatně se vracející neutrál z pětky, což má každá třetí E46... takže celkově bezproblémové auto a výdaje na něj jsou menší než na auta, která jsem měl předtím.

Čili René, v létě 2011 si u tebe zamlouvám jednu E90 nebo E92 335i v plný palbě ;-) (Doufám, že za ty dva roky bude stát max. půl mega :-)
zapo

#60 Příspěvek od zapo »

M3maniac je clovek, ktery zde ma vsude radu doporuceni a tak sem se stal jeho zakaznikem i ja. Po udalostech za cca pul rok uz bych si od nej nekoupil nikdy nic a povazuju ho za klasickeho bazarnika, jako vsude jinde. Nez vse popisu, rad bych jeste napsal, ze nespokojeny nejsem jen ja! Takovych je daleko vic, jen se to boji napsat, aby se nezvedla vlna hnedvu od jeho kamaradu, ale nekdo musi na pranyr prvni.

Na jare tohoto roku, jsem se pustil do shaneni auta a chtel sem e36 328 coupe, nakonec jsem ale usoudil, ze e39 530dT bude daleko vhodnejsi, vzhledem k podnikani, do ktereho sem se poustel. V te dobe tu M3maniac nabizel krasnou stribrnou e39 rv99 predelanou na facelift a komplet
M-packet. Vse se dohodlo behen jednoho pondelka a ze ve stredu prijedu na moravu pro auto, protoze auto prodaval pry jeho znamy. V utery ale telefon, ze se znamy rozmysle a auto si nechava, ale at se nebojim, ze auto mi sezene(tohle asi nebyla jeho vina) Tak sem mu nechal volne ruce a domluvili sme se akorat na tom, co by melo auto mit za vybavu. cca za tyden mi vecer volal, ze jede do Nemecka a ze mu zrovna volal znamy s tim, ze tam ma presne to co chci ja. Ja sem mu rikal ze bych chtel auto alespon videt na fotce jak vubec vypada a on slibil poslat MMS. Druhy den vecer vola, ze u auta stoji, je to to, co sem chtel a za je super, ptam se ho tedy , jestli by auto vzal, jestli je uplne ok? On ze ano.

Jeste bych mel objasnit ze auto melo byt do cenove relace 200Tis. Kc na jare tohoto roku, na cez mi vysvetlil, ze chtit facelift za tuhle cenu je nesmysl, protoze nebude top stav a aby byl tak to musi byt auto pred face.

Tesil sem se teda na top stav a cekal az da vedet z hranic. Pro auto sem si jel do Humpolce na benzinu a o pulnoci sme se tam sesli.
Tak tady mas auto je super a lhani pokracovalo.auto je rv 11/99 a ma najeto jen 164tkm, ale serviska se ztratila u Leasingovky, protoze prvnimu majiteli(nemec) ho zabavili. Po nem to koupil nejaky Ital zijici v nemecku, vedle jeho svagra a ted posledniho pul roku s tim jezdil ten svagr.Jinak je skvely jede jak pila nikde nic nemlati a jdeme se projet. Na snehu se sjetyma letnima pneu na cca2km jelo opravdu jako "pila", proste snih no. Jelikoz to bylo v noci a spechal jeste s jednim autem do Trebice, nemel sem moc casu auto prohlidnout a navic ve tme... Porad sem si ale rikal ze je to prece M3maniac, mistni polobuh co se hledani aut tyka... za auto sem mu zaplatil 189tkc(dle kurzu 30kc za EU, tehdy 28 Kc) a jen 6tkc za dovoz, tedy ok, byl sem spokojen.
Dojel sem zpet domu a rano se chytal na technickou.
Na technicke:" Tady Vam tece nafta!?" a bylo po STK. Tak sem honem hledal kam na servis, nakonec to nastesti byla jen priruba na palivovym cerpadle, vymenil se rovnou olej, filtry, roztekly samostmivaci zrcatka a praskla stahovacka. na to sem zjistil ze auto je rv sice 99, ale ne 11.mesic, ale 3.mesic, prihlaseno uz 4.mesic a ze bylo prvne registrovano rovnou v Italii a pro Italii vyrobeno a ze ma najeto ne 164, ale 244tkm!! Pak se zacalo oteplovat a jak teplota pres den stoupla pres 2Ostupnu, auto se zacalo ohrivat(teplota vody, ale nic nehlasila) Nestacil sem ani dojet do servisu a auto kleklo. Sup na lano a do servisu. Okamzite sla hlava dolu a mechanik mi rekl, ze motor byl pridrenej a ted je uplne, navic misto chladicu tam byla koule bordelu a jak byla zima, vse se stacilo uchladit, ale ted v horlku, bohuzel. Telefonat M3maniacovi a z nej vyplinulo, ze auto bylo proste ok a ze to neni mozny. Proste sem poznal, ze s nim se nedohodnu. Zacalo dlouhe opravovani a obrovske financni naklady.
Zkratka, dovezl auto v top stavu za190tkc, ktery si za 2mesice vyzadalo dalsich 60tkc. Prvni 3 mesice, co sem auto mel, stalo 2mesice v servisu a to sem byl zrovna na aute zavislej. Ani dneska neni auto jeste ok, a musim do nej strkat.
Nejhorsi nakonec bylo, ze auto sem chtel spolehlivy protoze sem rozjizdel projekt a potreboval sem penize investovat, misto toho sem penize nastrkal do srotu a bylo hotovo.

Pri putovani po servisech sem zjistil, ze nespokojenych lidi je opravdu hodne a ze jim deklarovane ceny kupni smlouvou, jsou stejne falesne, jeden kluk nasel v aute od nej cedulku z nemec z bazaru a cena byla nasazena o 50tis.kc vic a to u auta za cca 170tis.kc. A pak ze chce "jen" 6tiskc za dovoz.

Davejte si an nej vsichni dobry pozor.
Odpovědět