Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

geometrie Brno

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
ivezcordoba
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od ivezcordoba »

zdarec
nemáte někdo nějakej dobrej tip na geometrii v Brně?
nějaký zkušenosti?

:?:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Brno - Barum servis na Kšírově ulici, byl jsem tam bez objednání, spokojenost
GPS: Loc: 49°9'54.827"N, 16°37'0.04"E
ivezcordoba
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ivezcordoba »

dík zkusím
atimen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od atimen »

hlavně né Pneubox v králově poli sou tam idioti co nemaj ráčnu ani autogen :mad:
JED55CZ

#5 Příspěvek od JED55CZ »

doporučil bych Bílý a Syn v Bohunicích, sice jsem tam byl jen jednou, ale odvedli supr práci...pneubily.cz.. :palec:
elgroso

#6 Příspěvek od elgroso »

a kam jít s m-technik podvozkem na geometrii?? Zvládnou to taky normálně mimo renocar nebo se s tím musí do autorizovaného servisu?? Budu rád za info, pokud s tím má někdo zkušenost v Brně.. Dík.
mika_hakkinen
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od mika_hakkinen »

no, nevím jestli pneuservis býlí a sin jsou ti nejlepší oni umí max vyměnit kolo na fábii. taky jsem potřeboval udělat geometrii tak jsem tam zajel najel na rampu a borec řekl, že je to moc dotažené, že mu to nejde povolit že nemá autogen.
byl jsem v pneuservisu na dornichu kde udělali geometrii a v pohodě jezdím pouze tam i když bydlím v novým lískovci
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

mika_hakkinen píše:no, nevím jestli pneuservis býlí a sin jsou ti nejlepší oni umí max vyměnit kolo na fábii. taky jsem potřeboval udělat geometrii tak jsem tam zajel najel na rampu a borec řekl, že je to moc dotažené, že mu to nejde povolit že nemá autogen.
byl jsem v pneuservisu na dornichu kde udělali geometrii a v pohodě jezdím pouze tam i když bydlím v novým lískovci

Když dělají inspekce na E46 M3 a potvrzujou to do servisky, tak to přece nemůžou být žádní matláci.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Bílý a syn jsou dobří, ale mají pořád plno, objednat se měsíc dopředu..

Pavel Bílý jezdí sám v e60 520i, teda ještě loni ji měl
ivezcordoba
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od ivezcordoba »

elgroso píše:a kam jít s m-technik podvozkem na geometrii?? Zvládnou to taky normálně mimo renocar nebo se s tím musí do autorizovaného servisu?? Budu rád za info, pokud s tím má někdo zkušenost v Brně.. Dík.

myslím, že to by vadit nemělo, ne? mohli by to zvládnout. M podozek je i můj případ
rockheart

#11 Příspěvek od rockheart »

mika_hakkinen píše:no, nevím jestli pneuservis býlí a sin jsou ti nejlepší oni umí max vyměnit kolo na fábii. taky jsem potřeboval udělat geometrii tak jsem tam zajel najel na rampu a borec řekl, že je to moc dotažené, že mu to nejde povolit že nemá autogen.

No já tam byl a pěkně to zkurvili. Háže mi celej podvozek. Tečka.
JED55CZ

#12 Příspěvek od JED55CZ »

rockheart píše:

No já tam byl a pěkně to zkurvili. Háže mi celej podvozek. Tečka.

A kde Ti to dali dohromady?
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Leveler »

Taky mě to ted bude čekat..Bude to na E36..Kam teda je nejlepší zajet a co to stojí?
ivezcordoba
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od ivezcordoba »

nepamatuju si cenu, ale Barum na Kšírové v Heršpicích můžu doporučit, stejně tak pneubox na Polní, vedle Bauhausu
na obou místech velice dobrej přístup
mfh

#15 Příspěvek od mfh »

delete
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#16 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

mfh píše:Ja jezdim do liskovce k p. Kristkovi, cena tusim 400, je to starej praktik a sve praci rozumi. A hlavne nepouziva zadnej pocitac... tel: 547 353 133

A jak dělá třeba odklon na zadní nápravě?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Leveler »

A co Renocar??Byl jste tam někdo na geošce a jaká byla cena?Jak to tak čtu tak leda do toho Barum na Kšírový co?
Budu potřebovat udělat přední nápravu.
elgroso

#18 Příspěvek od elgroso »

Byl jsem na geo v Renocaru na konci minuleho roku.. cena za samotnou geo cca 1,6t CZK. Vsimli si, ze jsou jakysi spatny tycky rizeni a to byl vetsi ranec.. cca 5t CZK i s montazi. Takze operace GEO v mem podani na M technik podvozku stala cca 7t, ale pokud mas vsechno vcajku, tak se v Renocaru do dvojky vejdes.. byly tam i velky slevy asi kvuli stari vozu (r.v.97). Hodne stesti.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Leveler »

Tak nakonec sjedu do Barumu na Kšírovou, ale maj KO zvedák takže si mám ještě v pátek zavolat a cena je 500 za kontrolu + 200 za serízení:))takže celkem 700Kč..Což by bylo super tak snad to udělaj dobře.
Budu dávat o víkendu komplet podvozek takže to bude potřeba:)
bmw335

#20 Příspěvek od bmw335 »

Tak to je zajímavý, žetu někdo píše, že geo tam stojí 1600.
Já tam byl s 335i a stála 4tis.
pak sem to šel reklamovat, že je volant mírně doprava, že je vidět roh sloupku řízení. Tak mi to znova přeměřili aniž by mi dávali nějakej papír, žetam mám auto nebo předpokládanou cenu v případě, že něco budu platit.
Přijel sem tam řekl sem, no dobrý a on že to bude chtít zaplatit. Takže sem si zavolal vedoucího, jak může po mně chtít něoc zaplatit, když mi nedali žádnej papír ani sem nebyl informovanej předem, že bych měl případně něco platit. Takže mi vedoucí servisu řekl, že to daj teda na 50% ceny.
Tohle je opravdu jednání jak v mateřský školce.
Servisy BMW nemají v Česku žádnou úrpveň, jak kasírovat prachy!!!!
Už jezdím zásadně jen do Německa.
Navíc na protokolu mám 3er E92 a standardní podvozek, ale mám M podvozek. Že by zase chyba??? Ještě mi šikovnej přijímací techni tvrdil, že je to podle VIN výroba 2006 a že to asi stálo někde v showroomu.
Mám všude napsáno 2008 a na stránkách BMW jsem si zadal VIN a je tam 02/2008 takže opravdu neschopnost!
Odpovědět