nemáte někdo nějakej dobrej tip na geometrii v Brně?
nějaký zkušenosti?

mika_hakkinen píše:no, nevím jestli pneuservis býlí a sin jsou ti nejlepší oni umí max vyměnit kolo na fábii. taky jsem potřeboval udělat geometrii tak jsem tam zajel najel na rampu a borec řekl, že je to moc dotažené, že mu to nejde povolit že nemá autogen.
byl jsem v pneuservisu na dornichu kde udělali geometrii a v pohodě jezdím pouze tam i když bydlím v novým lískovci
mika_hakkinen píše:no, nevím jestli pneuservis býlí a sin jsou ti nejlepší oni umí max vyměnit kolo na fábii. taky jsem potřeboval udělat geometrii tak jsem tam zajel najel na rampu a borec řekl, že je to moc dotažené, že mu to nejde povolit že nemá autogen.
byl jsem v pneuservisu na dornichu kde udělali geometrii a v pohodě jezdím pouze tam i když bydlím v novým lískovci
rockheart píše:mika_hakkinen píše:no, nevím jestli pneuservis býlí a sin jsou ti nejlepší oni umí max vyměnit kolo na fábii. taky jsem potřeboval udělat geometrii tak jsem tam zajel najel na rampu a borec řekl, že je to moc dotažené, že mu to nejde povolit že nemá autogen.
No já tam byl a pěkně to zkurvili. Háže mi celej podvozek. Tečka.
mfh píše:Ja jezdim do liskovce k p. Kristkovi, cena tusim 400, je to starej praktik a sve praci rozumi. A hlavne nepouziva zadnej pocitac... tel: 547 353 133