Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

pozor na bazar ceske budejovice

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
sefca

#41 Příspěvek od sefca »

no nevim kdo by semnou jel do budejovic
pohy
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od pohy »

sefca píše:no nevim kdo by semnou jel do budejovic

urcite tu bude par lidi z tama a treba ja taky obcas do toho kraje zajedu tak bych naplanoval cestu do bazace s tebou
Paavo

#43 Příspěvek od Paavo »

klidne tam s tebou zajdu..............
Paavo

#44 Příspěvek od Paavo »

.............a ten bazar,to je kapitola sama o sobe,pred tim nez jsem dotah 3-2-5ku tak jsem se tam byl kouknout na tmavemodry iSo e36 ,bylo v bily kuzi,na kolech,s cipem.............Jednim slovem katastrofa.Olej vyjetej az na cervenej dilek,kuze rozervana,odpadavaly tapecy a po nastartovani jsem mel pocit,ze se rozpadne+uhnilej vejfuk,najete 140 000km.Pan bazarnik by strasne dulezitej,vsechno vedel,znal,a rikal ze se dovozem zivi a tahaj pouze kvaalitni vozy(byl to takovej pricmoudlej debil).Tam bych si nekoupil ani rohlik s maslem......
sefca

#45 Příspěvek od sefca »

no kdyby to slo tak by to bylo dobry ale byl bych nerad aby pak nekdo dostal zbytecne do tlamy.Toho pricmoudleho si nepamatuju kdyz sem tam byl ja tak tam byl nejakej kulhavej a pak takovej vysokej fraja z delsima vlasama
pohy
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od pohy »

sefca píše:no kdyby to slo tak by to bylo dobry ale byl bych nerad aby pak nekdo dostal zbytecne do tlamy.Toho pricmoudleho si nepamatuju kdyz sem tam byl ja tak tam byl nejakej kulhavej a pak takovej vysokej fraja z delsima vlasama

nekdo by dostal do huby ale klubaci by to 100% nebyli ;)
Paavo

#47 Příspěvek od Paavo »

proste tam nabehnout s 10-15ti lidma,oblecenejma do tlustejch zimnich bund,s ucesem velmi nakratko a botama zn.Steel.Na jednu stranu se takova moznost jevi jako realna,nastoupime v 10 lidech na 2 debily....Muze to skoncit tim,ze dostanou pres drzku a budou radi ze jim nenahazaime cihly do vsech okynek a nebudem to rozmazavat v telce.Dalsi moznost je ta, ze jak to byva ,jeden nebo oba budou mit za pasem nabitou magnum,ktera prostreli litinovej blok motoru u nakladaku,a tam jsme docela druhy.............
sefca

#48 Příspěvek od sefca »

to by bylo hezky jenze maj moji adresu na smlouve a ja mam rodinu takze trosku mam strach aby to casem nedopadlo zle
ondra325

#49 Příspěvek od ondra325 »

no kdyz to tady ctu tak jsou to fakt cu.... tohle by me hodne sralo ,asi bude fakt nejlepsi tam zabehnout s vice lidma

hlavne se na to nevyser !!!pak by to mohli udelat i nekomu jinemu
pohy
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od pohy »

až pozná že patříš do velké komunity BMWklubu tak si netroufne k tobě přijít, protože by pak dostal eště větší kotel a už by nedopadl bez trvalejch následků a to on by si uvědomil to se neboj
sefca

#51 Příspěvek od sefca »

ja vim ale kdyz mas maleho prcka tak vahas ale asi to tak dopadne pac jina moznost asi nebude
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#52 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Ach jo,z tohohle je mi fakt nablití. Český autobazary si dělaj co sem jim zachce a nikdo s tim nic nedělá.... Tebe mi je líto,je to prostě banda zmrdů. Kolikrát si někdo přiveze auto z Německa,které má najeto přes 200 tis a šlape dobu jako hodinky,ale když jde v ČR do bazaru,tak má pokaždý pod 200,nejlíp 150 tis km a je to vylítaná mrdka :roll: Jak je toto možný :idea: Tohle mě vždycky nasere. Bejt tebou,tak to risknu,zbalim pár kamarádu a jdu tam,nic jinýho asi neplatí :evil:
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
pohy
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od pohy »

českej národ je plnej vypočítavejch sviní, bohužel v tomdle státě na tydle prasárny maj dobrý zázemí, nikdo jim tu nic neudělá a oni můžou krást a podvádět dál. Takovejm hajzlům je nutno dát do huby a nenechat si srát na hlavu, možná to dát vážně i do toho občanskýho juda, alespoň jim tim zničíš další kšefty a oni přestanou okrádat další lidi
Paavo

#54 Příspěvek od Paavo »

Sefcu naprosto chapu................ja bych si taky raci vybral to ze bych nekde promrdal rekneme 300k za auto,ktery je na picu,nepoustet se po zkusenostech s temito pokoutnymi obchodniky do krizku.Byt rad, ze mam zdravou rodinu a domyslet do detailu, co vsechno se mu semlyt............ono i auto za mego nema cenu oproti klidu a pohode a zdravi rodiny.Pokud se bojis do toho jit,tak se na to vyprdni................a udelas delas dobre.Ver mi,ze to nema cenu.Nekdy je fakt lepsi si rict,ze me nekdo vojebal, ale jsem relativne v klidu,nez litovat nadosmrti........cehokoliv.
Mira

#55 Příspěvek od Mira »

Draku taky mám podobnou zkušenost s tímto autobazarem. Jel jsem tam až z Kyjova(Jižní morava cca 350 km) a hrůza !!! Do telefonu navykládali horydoly jak je auto v super stavu, a na místě jsem se nestačil divit. Byla to sice starší 325, ale tak v posledním tažení na vrakoviště. Domů bych s ní určitě nedojel :P Když jsme prováděli zkušební jízdu a já jsem začal odhalovat tajuplné zvuky ze všech možných míst (diferák,kardan, tlumiče, nápravy a tak) tak maník začal být vcelku podrážděnej a že mi auto nenutí a takové super příjemné kecy :lol:
Když jsem chtěl za volant, tak prej jedině pokud složím zálohu ve výši ceny automobilu. Jo s takovou na mně ? Asi ne a tak to vzal pře ručáka zpátky do BAZA a sbohem pa šáteček. Asi jsem měl kliku, že jsme tam byli ve třech a z toho dva děláme 15 let bojová umění, což nám skýtá jistý druch sebedůvěry. Tak jsme se maníkovi vysmáli do ksichtu a poslali ho tam kde slunce nesvítí. A moje zkušenost ? Bafo nikdy v životě z bazaru !!!
jamesdean

#56 Příspěvek od jamesdean »

To je nápad si koupit tds u kterýho kolísaj otáčky. :D
Mira

#57 Příspěvek od Mira »

Víš jak, každej se jednou začíná učit, a někdy to může být secsakra drahé učení. Já jsem se taky spálil na svým prvním bafku. Důležité ale je se ponaučit a neudělat příště podobnou koninu. :idea: Na druhou stranu, čím více tě nutí poruchy se v tom hrabat, tím více auťák poznáváš a buduješ si vztah založený na lásce a penězích. No není to super :P
yashio

#58 Příspěvek od yashio »

Tak přesně s tímhle bazarem mám taky jistou zkušenost koupil jsem tammoje první bmw e30 318is taky samo záruka a když jsem tam jel za týden že je prasklá hlava jelikož byla tak samozřejmě to sami co u tebe tak jsem jel do ČB na město na policii tam podal trestní oznámení a pak jsme společně jely do bazaru a když to přičmoudlej frajirek videl tak vratil penize do posledniho halire ja jim auto a stahl oznámení takže doporučuji to samé
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Legend1 »

yashio píše:Tak přesně s tímhle bazarem mám taky jistou zkušenost koupil jsem tammoje první bmw e30 318is taky samo záruka a když jsem tam jel za týden že je prasklá hlava jelikož byla tak samozřejmě to sami co u tebe tak jsem jel do ČB na město na policii tam podal trestní oznámení a pak jsme společně jely do bazaru a když to přičmoudlej frajirek videl tak vratil penize do posledniho halire ja jim auto a stahl oznámení takže doporučuji to samé

Tak podle platných zákonů ČR nelze stáhnout trestní oznámení, pokud nejde o osobu blízkou.
yashio

#60 Příspěvek od yashio »

mě řekly že prošetří co se v tom bazaru děje a když se můj problém vyřešil že neni problém abych to stáhnul takže asi tak mě šlo hlavně o to že jsem dostal prachy zpět...
Odpovědět