Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
pozor na bazar ceske budejovice
.............a ten bazar,to je kapitola sama o sobe,pred tim nez jsem dotah 3-2-5ku tak jsem se tam byl kouknout na tmavemodry iSo e36 ,bylo v bily kuzi,na kolech,s cipem.............Jednim slovem katastrofa.Olej vyjetej az na cervenej dilek,kuze rozervana,odpadavaly tapecy a po nastartovani jsem mel pocit,ze se rozpadne+uhnilej vejfuk,najete 140 000km.Pan bazarnik by strasne dulezitej,vsechno vedel,znal,a rikal ze se dovozem zivi a tahaj pouze kvaalitni vozy(byl to takovej pricmoudlej debil).Tam bych si nekoupil ani rohlik s maslem......
proste tam nabehnout s 10-15ti lidma,oblecenejma do tlustejch zimnich bund,s ucesem velmi nakratko a botama zn.Steel.Na jednu stranu se takova moznost jevi jako realna,nastoupime v 10 lidech na 2 debily....Muze to skoncit tim,ze dostanou pres drzku a budou radi ze jim nenahazaime cihly do vsech okynek a nebudem to rozmazavat v telce.Dalsi moznost je ta, ze jak to byva ,jeden nebo oba budou mit za pasem nabitou magnum,ktera prostreli litinovej blok motoru u nakladaku,a tam jsme docela druhy.............
Ach jo,z tohohle je mi fakt nablití. Český autobazary si dělaj co sem jim zachce a nikdo s tim nic nedělá.... Tebe mi je líto,je to prostě banda zmrdů. Kolikrát si někdo přiveze auto z Německa,které má najeto přes 200 tis a šlape dobu jako hodinky,ale když jde v ČR do bazaru,tak má pokaždý pod 200,nejlíp 150 tis km a je to vylítaná mrdka
Jak je toto možný
Tohle mě vždycky nasere. Bejt tebou,tak to risknu,zbalim pár kamarádu a jdu tam,nic jinýho asi neplatí 

BMW E34 540iA

-
- Kontaktovat uživatele:
českej národ je plnej vypočítavejch sviní, bohužel v tomdle státě na tydle prasárny maj dobrý zázemí, nikdo jim tu nic neudělá a oni můžou krást a podvádět dál. Takovejm hajzlům je nutno dát do huby a nenechat si srát na hlavu, možná to dát vážně i do toho občanskýho juda, alespoň jim tim zničíš další kšefty a oni přestanou okrádat další lidi
Sefcu naprosto chapu................ja bych si taky raci vybral to ze bych nekde promrdal rekneme 300k za auto,ktery je na picu,nepoustet se po zkusenostech s temito pokoutnymi obchodniky do krizku.Byt rad, ze mam zdravou rodinu a domyslet do detailu, co vsechno se mu semlyt............ono i auto za mego nema cenu oproti klidu a pohode a zdravi rodiny.Pokud se bojis do toho jit,tak se na to vyprdni................a udelas delas dobre.Ver mi,ze to nema cenu.Nekdy je fakt lepsi si rict,ze me nekdo vojebal, ale jsem relativne v klidu,nez litovat nadosmrti........cehokoliv.
Draku taky mám podobnou zkušenost s tímto autobazarem. Jel jsem tam až z Kyjova(Jižní morava cca 350 km) a hrůza !!! Do telefonu navykládali horydoly jak je auto v super stavu, a na místě jsem se nestačil divit. Byla to sice starší 325, ale tak v posledním tažení na vrakoviště. Domů bych s ní určitě nedojel
Když jsme prováděli zkušební jízdu a já jsem začal odhalovat tajuplné zvuky ze všech možných míst (diferák,kardan, tlumiče, nápravy a tak) tak maník začal být vcelku podrážděnej a že mi auto nenutí a takové super příjemné kecy
Když jsem chtěl za volant, tak prej jedině pokud složím zálohu ve výši ceny automobilu. Jo s takovou na mně ? Asi ne a tak to vzal pře ručáka zpátky do BAZA a sbohem pa šáteček. Asi jsem měl kliku, že jsme tam byli ve třech a z toho dva děláme 15 let bojová umění, což nám skýtá jistý druch sebedůvěry. Tak jsme se maníkovi vysmáli do ksichtu a poslali ho tam kde slunce nesvítí. A moje zkušenost ? Bafo nikdy v životě z bazaru !!!

Když jsem chtěl za volant, tak prej jedině pokud složím zálohu ve výši ceny automobilu. Jo s takovou na mně ? Asi ne a tak to vzal pře ručáka zpátky do BAZA a sbohem pa šáteček. Asi jsem měl kliku, že jsme tam byli ve třech a z toho dva děláme 15 let bojová umění, což nám skýtá jistý druch sebedůvěry. Tak jsme se maníkovi vysmáli do ksichtu a poslali ho tam kde slunce nesvítí. A moje zkušenost ? Bafo nikdy v životě z bazaru !!!
Víš jak, každej se jednou začíná učit, a někdy to může být secsakra drahé učení. Já jsem se taky spálil na svým prvním bafku. Důležité ale je se ponaučit a neudělat příště podobnou koninu.
Na druhou stranu, čím více tě nutí poruchy se v tom hrabat, tím více auťák poznáváš a buduješ si vztah založený na lásce a penězích. No není to super 

Tak přesně s tímhle bazarem mám taky jistou zkušenost koupil jsem tammoje první bmw e30 318is taky samo záruka a když jsem tam jel za týden že je prasklá hlava jelikož byla tak samozřejmě to sami co u tebe tak jsem jel do ČB na město na policii tam podal trestní oznámení a pak jsme společně jely do bazaru a když to přičmoudlej frajirek videl tak vratil penize do posledniho halire ja jim auto a stahl oznámení takže doporučuji to samé
-
- Kontaktovat uživatele:
yashio píše:Tak přesně s tímhle bazarem mám taky jistou zkušenost koupil jsem tammoje první bmw e30 318is taky samo záruka a když jsem tam jel za týden že je prasklá hlava jelikož byla tak samozřejmě to sami co u tebe tak jsem jel do ČB na město na policii tam podal trestní oznámení a pak jsme společně jely do bazaru a když to přičmoudlej frajirek videl tak vratil penize do posledniho halire ja jim auto a stahl oznámení takže doporučuji to samé
Tak podle platných zákonů ČR nelze stáhnout trestní oznámení, pokud nejde o osobu blízkou.