Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Synot auto Zlín

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od RuDoSh »

Jake mate zkusenosti? Jednou jsem tam nechal diagnostikovat e39 a byl jsem celkem spokojeny..... jeste aby ne :-)

Ale objednani dilu, to je doslova tragedie.... asi mam "stesti" na tu blondatou pani (evidentne fanynka BMW, proste idealni clovek na prodej dilu). Potreboval jsem nejake sponky, cvoky a jine kravinky do interieru. Po tom co zadala VIN se zacala ksichtit co to je za stare auto..... potreboval jsem 4 svorky na pridelani zadniho plata..... musel jsem ji vysvetlil co je vubec to plato, ktere pak zacala hledat v kufru a ne v interieru. Tak jsem ji ukazal ten dil co potrebuju, a rekla mi, ze mi to neobjedna :-) Kdyz jsem se zeptal proc, tak ze to je stare auto, prijde jim 50ks a ja potrebuju 4ks..... ze si mam nejit nekde nejakou bouracku a vzit si dily z toho.... neco podobneho bylo i s pliskama co drzi strop.... na zbytek veci jsem se uz ani neptal. Objednal jsem aspon drzak na predni SPZ (mam na aute ten uzsi a vyssi nez jsou nase znacky). Pro zmenu ho zas nemohla najit, tak jsem ji navedl a snazila se me presvedcit, ze ten co rozklikla je spravny.... potreboval jsem predni a ona tam mela zadni :-) Tak tam teda najela predni, tak ji rikam at to objedna. Ok, mrkla na cenu, podivala se na me a rekla, ale to stoji 498kc :lol: Nic semnou nesepsala jako treba v autecu. Tak jsem se zeptal jak mi da vedet, ze ten dil dorazil, kdyz na me nema ani telefon. Tak mi rekla, ze se mam zkusit stavit ve stredu. Zase jsem nechapave cumel. Tak mi dala vizitku, ze si teda muzu zkusit zavolat.... A neco podobneho bylo vloni, kdyz jsem chtel sadu zarovek na osmicku v original (BMW) krabicce, ktere tam nemeli a prodavali sady ktere stoji kousek vedle na Shellce polovinu :-)

Takze priste az budu neco potrebovat, zkusim radeji Horimex v Olomouci...
giovanny

#2 Příspěvek od giovanny »

RuDoSh píše:Jake mate zkusenosti? Jednou jsem tam nechal diagnostikovat e39 a byl jsem celkem spokojeny..... jeste aby ne :-)

Ale objednani dilu, to je doslova tragedie.... asi mam "stesti" na tu blondatou pani (evidentne fanynka BMW, proste idealni clovek na prodej dilu). Potreboval jsem nejake sponky, cvoky a jine kravinky do interieru. Po tom co zadala VIN se zacala ksichtit co to je za stare auto..... potreboval jsem 4 svorky na pridelani zadniho plata..... musel jsem ji vysvetlil co je vubec to plato, ktere pak zacala hledat v kufru a ne v interieru. Tak jsem ji ukazal ten dil co potrebuju, a rekla mi, ze mi to neobjedna :-) Kdyz jsem se zeptal proc, tak ze to je stare auto, prijde jim 50ks a ja potrebuju 4ks..... ze si mam nejit nekde nejakou bouracku a vzit si dily z toho.... neco podobneho bylo i s pliskama co drzi strop.... na zbytek veci jsem se uz ani neptal. Objednal jsem aspon drzak na predni SPZ (mam na aute ten uzsi a vyssi nez jsou nase znacky). Pro zmenu ho zas nemohla najit, tak jsem ji navedl a snazila se me presvedcit, ze ten co rozklikla je spravny.... potreboval jsem predni a ona tam mela zadni :-) Tak tam teda najela predni, tak ji rikam at to objedna. Ok, mrkla na cenu, podivala se na me a rekla, ale to stoji 498kc :lol: Nic semnou nesepsala jako treba v autecu. Tak jsem se zeptal jak mi da vedet, ze ten dil dorazil, kdyz na me nema ani telefon. Tak mi rekla, ze se mam zkusit stavit ve stredu. Zase jsem nechapave cumel. Tak mi dala vizitku, ze si teda muzu zkusit zavolat.... A neco podobneho bylo vloni, kdyz jsem chtel sadu zarovek na osmicku v original (BMW) krabicce, ktere tam nemeli a prodavali sady ktere stoji kousek vedle na Shellce polovinu :-)

Takze priste az budu neco potrebovat, zkusim radeji Horimex v

Olomouci...

Já pokud mohu říct tak mi ta svědomitá blondatá paní obědnala tesnění pod víko ventilů na va nos,,tak místo toho na bezvanos?? Vyzvedla to manželka takže to nepoznala,, doma nato čumím ,,volám ji hned nazpet!
Odbyla mne že mám nějaký zmatek v tp,, tak jsem tam po neděli zajel ale těsnění mi nevzala//prý ho mám prodat kamarádům co nemají vanos?!! Tak jsem se nasral a objednal to v auto kelly za půlku.
Závěrem chci říct že ta pani neví kde má pravou a levou ruku,,natož aby něco objědnala, měla vy tam vařit jen kafé :D
ericV8
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ericV8 »

v Synotu jsem byl včera s E60 potřeboval jsem tam s něčím poradit, chlapík v pohodě všechno mi vysvětlil, tak jsem byl spokojený.
Sevis po zimě dělali na e60 asi pred 14 ti dnama a taky v pohodě auto bylo za 3 dny hotové a stálo to 15k :) hodila se tam nová baterka, filtry a ještě pár drobností ...
Ale původně jsem to chtěl zavést do Horimexu, nakonec tam bohužel nebyla cesta. Ale každý je s Hrimexem velmi spokojený i ty ceny jso utam celkem přijatelné.
Jinak na E39 jsou dobří v Praze u Krotila :) ale to je trocha z ruky no :)
picek

#4 Příspěvek od picek »

Mě tam doje bali dvě fungl nové auta a nepomohl ani právník. :cry:
Neochota a arogance s jakou dokáží obýt i svého kamaráda(mě)je až zarážející.

Jinak hledám odborníka na R6 benzinové motory BMW(e-90)v okolí Zlína,poradí někdo?

Dík Picek

MOD(Fantucci):
1) můžeš být prosím ohledně negativní zkušenosti trošku konkrétnější? 2) dotaz ohledně R6 motorů polož prosím do tohoto vlákna(http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=32710) a pak to zde vymaž, nepatří to sem. Díky za pochopení
T613
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od T613 »

s tou stetkou na dilech je jenom peklo, primo z ni sala "co po me zase chces?"

byl jsem objednat na e32 silenty prevodovky, divila se strasne ze chci 2ks (ze by na kazdou stranu jeden? opravdu nepochopitelne :lol: ) rikam si OK neresit, ze za tyden budou na 100% ... tak tam za tyden volam, kdyz shrnu 10minut kecu po telefonu: tak se na me proste vysrala a nic neobjednala at uz to zazdila nebo neco jineho, za dalsi tyden uz to "zazracne" doslo

jeste mam nejradsi kdyz tam clovek dojde s papirem kde ma uz vypsane cisla dilu a kaspar po me chce jeste VIN auta na ktere to je :lol: co je mu po tom na co to mam nebo nemam ...

kdyz mi to rudosh tady osobne rikal o tom "to vam neobjednam" tak tohle rict me, maji tam divadlo na cely autosalon i s dopisem do nemecka

abych tu jenom neklel tak jedine + je tam vzdycky ta slecna na recepci, ktera ma tu "snahu" pomoct ikdyz tam jdu v monterkach a kape ze me olej, takovy pristup by mel mit kazdy at uz ma ohnilou e30 nebo x6 :idea:
Becx

#6 Příspěvek od Becx »

Se Synotem mam zatim jen dobre zkusenosti... dily objednavam pres pana Sisku a maximalni spokojenost.
///M3
Delik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Delik »

Becx píše:Se Synotem mam zatim jen dobre zkusenosti... dily objednavam pres pana Sisku a maximalni spokojenost.

No ja nevim, zda-li je to tam v systemu vedeni, nebo v cem, ale ani p. Siska nepredvadi zadny zazraky...

Vsechno, co je tu uz zminovane, tim jsem si prosel (az na to - to vam neobjednam). Ramecky pod SPZ davaji zdarma - s jejich reklamou.

Jinak jsou ale na objednavani ND ABSOLUTNE NESCHOPNI!!!!! to, co v Horimexu trva max 2 dny, tak tady trva nepopsatelne dyl a uz tam vubec nejezdim. Ackoliv to tam mam 6 km :-/

Radsi si zajedu do Horimexu, ktery k tomuhle shit salonu nechci ani omylem prirovnavat !!!

A to, ze se stane, ze si objednate spatny dil? Vubec to neresi, tak si ho proste nevezmete. A zalohu i pri odberu dilu za vice nez 15K po mne ani nechteli ;-) (samozrejme je rec o Horimexu)

Takze snad jen dodam, ze to, jak jim ukradli tu X6 dokazalo jen to, jak jsou tam neschopni:-D
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Ono to vypadá jinak, když je majitel každej den v salónu a kontroluje chod podniku, než když někdo řídí palbu z Monaka.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
glock1719

#9 Příspěvek od glock1719 »

Jaké máte ted zkušenosti?
Dovolat se na díly je tragédie.Na přímo je to téměř nemožné a pokud volam na centrálu tak většinou taky, sice mě na sklad přepojí a konec.Jen zvoní.Dovolám se 3x s 10 hovorů.Při osobním jednání neochota a neznalost.Hlavně ta blondína.Ta je tupá jak tykev.
Na servis přímo na techniky se dá bez problémů dovolat snad jen na pana Nedbálka.Ostatní to neberou.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od RuDoSh »

glock1719 píše:Jaké máte ted zkušenosti?
Dovolat se na díly je tragédie.Na přímo je to téměř nemožné a pokud volam na centrálu tak většinou taky, sice mě na sklad přepojí a konec.Jen zvoní.Dovolám se 3x s 10 hovorů.Při osobním jednání neochota a neznalost.Hlavně ta blondína.Ta je tupá jak tykev.
Na servis přímo na techniky se dá bez problémů dovolat snad jen na pana Nedbálka.Ostatní to neberou.

Není to bůhví co, ale po slevě co tam mají platící členové se ta komunikace trochu zlepšila. Už mi neříkají, že mám veterána a všechno mi v pohodě objednali. S dovoláním stejná zkušenost, nejlepší je tam zajet :-/

Řekl bych, že čím víc je tam člověk vidět tím líp se chovají.

Mám to nejblíž, takže beru díly tam, ceny teď velice slušné tak ten zbytek zkousnu. Na servis se tam teprve chystám, ale moje auto jezdilo jen tam a za dva roky jsem měnil jen ramena, takže kvalita a na inspekci ho šoupnu k nim.
Haste
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Haste »

Me zkusenosti jsou jen dobre. Zatim opravili vse, co meli. S komunikaci taky problem nebyl, ale doporucit by se dal snad jen Nedbalek. Prijde mi ze vsech lidi nejochotnejsi a nejpristupnejsi, takze doporucuju pres nej :)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od RuDoSh »

Tak servis podle mě bez výhrad (auto mi dokonce umyli :-) ). Až na to, že mi nechtěli prodat 1ks dorazu spojkového pedálu, ale musel jsem vzít 10ks (víc v klubových autech). Takže i ty moje staré plečky asi budu vozit tam.
Odpovědět