Jake mate zkusenosti? Jednou jsem tam nechal diagnostikovat e39 a byl jsem celkem spokojeny..... jeste aby ne
Ale objednani dilu, to je doslova tragedie.... asi mam "stesti" na tu blondatou pani (evidentne fanynka BMW, proste idealni clovek na prodej dilu). Potreboval jsem nejake sponky, cvoky a jine kravinky do interieru. Po tom co zadala VIN se zacala ksichtit co to je za stare auto..... potreboval jsem 4 svorky na pridelani zadniho plata..... musel jsem ji vysvetlil co je vubec to plato, ktere pak zacala hledat v kufru a ne v interieru. Tak jsem ji ukazal ten dil co potrebuju, a rekla mi, ze mi to neobjedna

Kdyz jsem se zeptal proc, tak ze to je stare auto, prijde jim 50ks a ja potrebuju 4ks..... ze si mam nejit nekde nejakou bouracku a vzit si dily z toho.... neco podobneho bylo i s pliskama co drzi strop.... na zbytek veci jsem se uz ani neptal. Objednal jsem aspon drzak na predni SPZ (mam na aute ten uzsi a vyssi nez jsou nase znacky). Pro zmenu ho zas nemohla najit, tak jsem ji navedl a snazila se me presvedcit, ze ten co rozklikla je spravny.... potreboval jsem predni a ona tam mela zadni

Tak tam teda najela predni, tak ji rikam at to objedna. Ok, mrkla na cenu, podivala se na me a rekla, ale to stoji 498kc

Nic semnou nesepsala jako treba v autecu. Tak jsem se zeptal jak mi da vedet, ze ten dil dorazil, kdyz na me nema ani telefon. Tak mi rekla, ze se mam zkusit stavit ve stredu. Zase jsem nechapave cumel. Tak mi dala vizitku, ze si teda muzu zkusit zavolat.... A neco podobneho bylo vloni, kdyz jsem chtel sadu zarovek na osmicku v original (BMW) krabicce, ktere tam nemeli a prodavali sady ktere stoji kousek vedle na Shellce polovinu
Takze priste az budu neco potrebovat, zkusim radeji Horimex v Olomouci...