http://www.pneuvulkan.cz/auto-klimatiza ... imatizace/
Byl jsem objednaný na večerní hodinu. Přišel jsem tam a sympatická slečna (paní) mi sdělila, že to začne ve smluvenou hodinu. Začalo to asi o 10 minut později (to je zanedbatelné). Akce by prý měla trvat hodinu a půl (servisní balíček bez kontrastní látky a dezinfekce "ultrazvukem"). Šel jsem se teda projít po okolí s tím, že jsem nechal na sebe kontakt, kdyby to bylo dřív.
Opak byl pravdou. Úniky se nezjistily podtlakem, takže dobrý. Čištění proběhlo také úspěšně. Problém byl při výměně kabinového filtru. Technik rozebral půlku palubky, aby se tam dostal (u E34). Evidentně to zase úplně tak netušil, kde to má být, tak to vzal z ostra. Naštěstí jsem měl už zaplaceno, takže se tam jeho čas nepočítal nějak echt přesně. Rejpal se v tom asi třičtvrtě hodiny. Ale smekám před ním. Byl to pěknej vopich. Koukal jsem mu přes rameno a asi bych to rozkopal, než to vyndavat

A výsledek? Celé auto perfektně svěže provoněno. Klima funguje o mnoho lépe! Takový rozdíl jsem nečekal, i když jsem z výpisu zjistil, že únik média byl zanedbatelný.
Závěrem: Trvalo to sice 4 hodiny, místo 1 a půl... ale myslím, že lepší to předimenzovat, než ošulit