Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Autoservis pneuservis Vulkán, Praha 4 (klima)

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Serifus

#1 Příspěvek od Serifus »

Zdravím! Navštívil jsem tento pneuservis, protože jsem na netu zjistil, že mají akci na čištění a servis klimy. Akce platí do odvolání. Víc o ní se dočtete na stránkách:

http://www.pneuvulkan.cz/auto-klimatiza ... imatizace/

Byl jsem objednaný na večerní hodinu. Přišel jsem tam a sympatická slečna (paní) mi sdělila, že to začne ve smluvenou hodinu. Začalo to asi o 10 minut později (to je zanedbatelné). Akce by prý měla trvat hodinu a půl (servisní balíček bez kontrastní látky a dezinfekce "ultrazvukem"). Šel jsem se teda projít po okolí s tím, že jsem nechal na sebe kontakt, kdyby to bylo dřív.

Opak byl pravdou. Úniky se nezjistily podtlakem, takže dobrý. Čištění proběhlo také úspěšně. Problém byl při výměně kabinového filtru. Technik rozebral půlku palubky, aby se tam dostal (u E34). Evidentně to zase úplně tak netušil, kde to má být, tak to vzal z ostra. Naštěstí jsem měl už zaplaceno, takže se tam jeho čas nepočítal nějak echt přesně. Rejpal se v tom asi třičtvrtě hodiny. Ale smekám před ním. Byl to pěknej vopich. Koukal jsem mu přes rameno a asi bych to rozkopal, než to vyndavat :D

A výsledek? Celé auto perfektně svěže provoněno. Klima funguje o mnoho lépe! Takový rozdíl jsem nečekal, i když jsem z výpisu zjistil, že únik média byl zanedbatelný.

Závěrem: Trvalo to sice 4 hodiny, místo 1 a půl... ale myslím, že lepší to předimenzovat, než ošulit :) Fakt je, že jsem byl už mírně nervózní, jestli odjedu, když rozhodil tu palubku. Každopádně pokud chcete ušetřit na klimě (doufám, že jsem sehnal dobrou cenovku) a nevadí Vám případné delší čekání, tak 100 % doporučuju. Personál perfektní, vlídný. Na veškeré moje debilní dotazy ochotně odpověděli. Je tam koutek pro zákazníky s výhledem do garáží, takže to máte z první ruky. Dělají i opravu ALU disků. Ty moje by sice stály 1700 za jedno, ale to už je jiná věc :x Jediný, co bych vytkl je, že se tam nedá dost dobře dovolat. Celou dobu tam zvonil telefon a jen málokdy ho někdo vzal. Při objednání jsem volal asi 10 x během dne, než to někdo zvedl. :roll:
jarda

#2 Příspěvek od jarda »

Už několikrát jsem byl ve Vulkánu na přezouvání a geometrii a vždy maximální spokojenost, i když za trochu vyšší cenu. Hlavně mi vyhovuje dlouhá otevírací doba.

Teď mě ale zklamali se seřízením světel - technik, který to dělal, to zjevně dělal poprvé a musel si to od kolegy nechat vysvětlit. Nějak jsem to neřešil, protože si myslím, že s tím jejich zařízením to zvládne i cvičená opice.

Nezvládla - cestu na slovensko na mě blikala protijedoucí auta, musel jsem zastavit a ručně světla snížit (mám origo xenony a jel jsem sám, takže to nebylo nákladem). Až budu mít čas, skočím do Vulkánu na reklamaci, uvidíme, jak se k tomu postaví.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Serifus

#3 Příspěvek od Serifus »

Abych řekl pravdu, tak ten Vulkán není zase takový terno. Nechal jsem si tam opravit lemy kol a katastrofa. 2x reklamace. Pak jsem se na to vys*** Od té doby mě tam nikdo neuvidí.
DOEMIXXX

#4 Příspěvek od DOEMIXXX »

X krat jsem tam delal geometrii a v pohode. Taky mi vyhovuje prac. doba az do 22h.
Serifus

#5 Příspěvek od Serifus »

Geometrii si dělám radši sám. Ostatně radši už všechno na svým autě. :)
Odpovědět