Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Autoservis Drastich, Olomouc

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Alp Čestný člen
Čestný člen

#21 Příspěvek od Alp Čestný člen »

k tomuhle radku doplnim zpravu prijatou od servisu ... nejsem odbornik, tudiz tento fakt akceptuji od odborniku:

Poškození pístů i válců je velké, nicméně se stalo při montáži LPG kdy blbě navrtali sání a kusy nálitků (cca 20x5x5 mm), které usměrňují proudění byly
nasáty. Pár těch kousků se ještě našlo. Nevím kolik jsi na LPG
najezdil ale pokud se to neprojevilo do teď tak to bude nadále
stejné.

Pro informaci dodavam, ze lpg je tam pres dva roky a hodne hodne kilometru :) ... cimz se vysvetluje to, co popisujes.
Take to vysvetluje proc jsem byl ochoten jit do opravy jen vody, protoze predtim auto jezdilo naprosto bez problemu nekolik tisic km v mych rukou. Ostatne i sam Huska me ubezpecil, pisemne, ze se to bude chovat stejne tak jako predtim ... Verim odbornikum, nemam duvod neverit. Neakceptuji, ze to ted bude nekdo svadet na vec, o ktere mi predtim rekl, ze bude v pohode :)

Pokud by to tedy bylo tak jak ty pises, ze za prasknuti tesneni muze prunik oleje, tak by to znamenalo, ze se to nestalo od plynu pred vice jak 2ma lety a nekolika desitky tisic km, ale ze se to muselo stat mnohem pozdeji, blize vzniku zavady. Samo od sebe se takovato vec nestane. Z toho by ale nutne plynulo, ze by nekdo musel udelat nejaky zvlastni zasah ... tak to by me pak zajimalo kdo to mohl byt ...

jen tak na okraj, auto predtim nikdy nezralo olej ... a nezere ani ted :))))
Huska
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Huska »

Proč zmizelo xxx příspěvků???? Nehodící názory se smazaly?
Buď to vraťte do původního stavu nebo smažte celé !!!
Fakt nechápu co to je za jednání :mad: ... při této situaci to považuji za zbytečné cokoli psát. :mad: :mad: :mad:

PS: Aleši to jsi chtěl Ty nebo je to libovůle moderátorů ???
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
Alp Čestný člen
Čestný člen

#23 Příspěvek od Alp Čestný člen »

Huska píše:

Fakt nechápu co to je za jednání :mad: ... při této situaci to považuji za zbytečné cokoli psát. :mad: :mad: :mad:

ne ne Husko, v tomhle prsty fakt nemam a taky nechapu smysl ... takhle jak to je ted tak to ztraci uplne kontinuitu ... nevim o co moderatorovi slo mazat veci co k tematu patri ...
skoro z toho mam pocit, ze tu jde o neco vic, nezli ty i ja chapeme :(
globusman
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od globusman »

alp píše:
Huska píše:

ne Husko, v tomhle prsty nemam a taky nechapu smysl ... takhle jak to je ted tak to ztraci uplne kontinuitu ... nevim o co moderatorovi slo ... asi ma nejaky problem ...

Je to hnůj. Dělají tady v tom bordel a z lidí blbce. Přesunuli z této diskuze "OT" do sekce pokec pro klubáky...
Huska
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Huska »

alp píše:[ne ne Husko, v tomhle prsty fakt nemam a taky nechapu smysl ... takhle jak to je ted tak to ztraci uplne kontinuitu ... nevim o co moderatorovi slo mazat veci co k tematu patri ...

díky, chápu že hájíš své zájmy, ale toto bych bral jako skutečný podraz a chtěl vyřešit z očí do očí.

Při takovéto cenzuře tu nemá smysl cokoli psát, protože normálního uživatele nemá možnost uhlídat zda nebyl nějaký příspěvek smazán
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
100RM

#26 Příspěvek od 100RM »

7er. True definition of luxury. Yours.
Alp Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od Alp Čestný člen »

Huska píše:
alp píše:[ne ne Husko, v tomhle prsty fakt nemam a taky nechapu smysl ... takhle jak to je ted tak to ztraci uplne kontinuitu ... nevim o co moderatorovi slo mazat veci co k tematu patri ...

díky, chápu že hájíš své zájmy, ale toto bych bral jako skutečný podraz a chtěl vyřešit z očí do očí.

Při takovéto cenzuře tu nemá smysl cokoli psát, protože normálního uživatele nemá možnost uhlídat zda nebyl nějaký příspěvek smazán

jo moje rec ... jde o to, ze mame na to oba jiny nazor, ale tohle mazani mi prijde fakt moc ... a celkem by me zajimalo vyjadreni moderatora ... priznam se, ze nevim co si mam o tom myslet ... :(

No nic Husko, ja myslim, ze je jasno v tom, v cem je problem, ty hajis opravu konkretnich casti, ja hajim zadani opravy celku a v tom mame spolecne jasno a neshodneme se ... cimzto proc je to v tehle sekci, ponauceni pro ostatni, aby si to ujasnili vzdy driv nez daji auto do servisu ... vic to nema v tehle mistech vyznam resit ...

uzij si dovcu a az se vratis, tak nekdy pokecame :)
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Fantucci »

Čistě teoreticky a zatím ve statusu "čekajícího" moderátora :) :
-název tohoto topicu by neměl obsahovat hodnocení
-proč je založeno kvůli tomuto servisu více než jedno vlákno? Chceme to tak?

Nicméně, jestli mě rada opravdu dosadí jako moderátora, plánuji zavést diskuzi ohledně obsahu a formě této sekce.
Na tento příspěvek prosím nereagujte, berte to jen jako vyjádření se čekajícího moderátora, když už se zde o něm strhla diskuze. :lol:
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od xSAFA »

Jelikož k panu Drastichovi také jezdím docela mě mrzí co tu čtu... :? Kdo má pravdu a kdo překrucuje nechci a ani nemůžu posuzovat, ale faktem je že Huskova verze zní tak nějak věrohodněji ale nebudu špekulovat...

Za mě: pana Drasticha si jako mechanika velmi vážím, po dlouhé době jsem našel servis, kde platí co se řekne a výsledná práce je 100% což se nedá říct o servisech které jsem měl možnost navštívit před tím. Vždy platila cena na jaké jsme se domluvili nebo byla i nižší. Domluva pokaždé skvělá a rád mi vše vysvětlil, popsal, ukázal... Takže budu rád jestli se zde ukáže kde je skutečně ona pravda... :wink:
Killca

#30 Příspěvek od Killca »

MOD:absolutni OT poslednich stranek presunuty do kose do tematu "OT-zkusenosti se servisy-ALPvsHUSKA", ted mam necekany vyjezd, pote dopresouvam

EDIT:panove prosim, presunul jsem jen zbytecne osocovani, s predeslym presunem nemam nic spolecneho, musite uznat, ze jste tu v poslednich prispevcich jen rozsirovali satana, pokud mate s mym jednanim tak velky problem, vyuzijte moznost stiznosti rade, ktera probere kos a zajisti spravedlnost a zde se vyjadrujte jen k tematu, at to ma nejakou fazonu aspon od ted
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Alp Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od Alp Čestný člen »

Jen jsem zvedav, jestli se stejnou intenzitou zmoderujete i vsechny dosavad napsana doporuceni v teto sekci a taky z prehazite kontinuitu i o prispevky, ktere se tematu primo tykaly ... aneb neni OT jako OT ... :) takze good luck ...
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Fantucci »

MOD: upraven název topicu - nesmí obsahovat hodnocení. Děkuji za pochopení
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
Odpovědět