Tak milý zapo, abych to uvedl na pravou míru.....a něco k tomu řekl. To ty jsi mě oslovil a to si vůbec nemyslím ,že jsem polobůh jak ty píšeš. Ty jsi měl požadavky at auto má xenony digi klimu a manuál (už si to přesně nepamatuju je to přece jen půl roku) vím že auto mělo navíc ještě TV a Navi. Auto jsem osobně projížděl v německu ve všech možných režimech a pak ještě cestou z DE do ČR jel jsem v ni osobně několik set km.Jelikož vím jak má 530d jet tak můžu říct že jelo jak mělo,na volnoběh šel motor absolutně rovně tudiž žádný problém se vstřiky,sílu mělo jako kráva,nic neklepalo.Auto sis přebíral jak píšeš v Humpolci kde taky proběhla zkušební jízda a kde si tomu dal čočku a točil každej kvalt k omezovači (taky proč né,je to diesel) pak mám pocit že jsi mi vyprávěl že jsi měl předtím oktavii RS ,ale to už si nejsem jistej a jak rychle v tom jseš z prahy v budějkách.
Ale ted k věci,když si mi volal že ti nechcou udělat stk okamžitě jsem volal z druhého telefonu mýmu mechošovi a řekl mu problém a hned řekl dvě možnosti a i v té nejhorší variantě oprava tohoto uniku kolem 2k,pár lidí co jsem ho doporučil tady ho zná a ikdyž nemá vždy hodně času je to na bmw machr. U 90% procent 10let starých nafťáku steřej hadičky který stojej 100kč.Na to jsem ti řekl že frajeři na stk čekaj na tuzér,protože kdyby dostali do kapsy 500 byla by stk hotova. A mě přijde tato oprava u 10let starýho auta jako banalita.
Pak ses ozval asi po 3 měsících s tím,že jsem ti prodal auto se zadřeným motorem a že už to bylo když jsem ti to auto předal.Nesmysl, já bych si po několika toho musel všimnout a ty při zkušební jízdě určitě taky,protože auto jelo jak pila a usmažený nebo přidřený takto nejede.Tak si po mě začal docela štěkat aniž bys mě pustil ke slovu že to a to ti řekli v servisu. Já jsem ti jen slušně řekl svůj názor ( že jsem ještě nezažil zavařenou 530d,známé jsou problémy s turbem,vstřikama ale ještě jsem neviděl normálním způsobem jízdy uvařit 3,0d) a poprosil jsem tě o kontakt na servis kde ti to řekli,že jim zavolá můj mechoš a probere to s nima. Ten kontakt nevím proč si mi nikdy nedal,sám asi víš proč. Pak při dalším hovoru jsem ti opět řekl,že já jsem pevně přesvědčen ,že auto v době předání jelo jak mělo,plný výkon,rovnoměrný běh všech 6ti válců žádný kouř z výfuku a podobně.Po te cestě z německa by se i jakýkoliv ubytek chladicí kapaliny musel projevit tak mi tu neříkej že jsem ti předal zadřené auto! Díky bohu jsi mi v tom telefonu zdělil jak se vše stalo, jel si auto se přehřálo do červeného...volal jsi do servisu a oni řekli at přijedeš...nechal si chvíli schladit a jel si dál,pak si jel dál i druhej den! Promin ,ale když se stané jakékoliv neštěstí a auto uškvařím,rozhodně nejedu dál a tak už vůbec né druhej den znovu. Toto jsi mi osobně řekl do telefonu,ono je otázkou jak dlouho si ho mučil bez vody v červeným,pak je prostě ámen,ale zásada je jasná,už při prvním takovém z´jištění přehřátí mašiny nemohu autem někde jet ale odtáhnout ho do servisu. Po té co jsi mi toto zdělil jsem se uklidnil a měl čisté svědomí....toto byl důvod tvé nákladné opravy.Toto bylo v ten den kdy jsem tě žádal o kontakt na servis kde ti to dělali abych nemusel jet na konzultaci 420km do budějc,nikdy ses už pak neozval. Ano auto měl ital žijící střídavě v německu a v itálii. Nevidím v tom problém,auto jsem kupoval v německu. Cenu za dovoz 6000 jsi měl jen proto,že jsem vezl druhé auto a náklady tak byly nižší.
Závěrem řeknu asi toto,nepovažuju se za žádného poloboha ,ale i tak si myslím ,že je to téměř zázrak že někdo napsal až ted,když vezmu v potaz že xx spokojených lidí zde kladné zkušenosti nepíšou nebo nenapsali. Je třeba si uvědomit ,že se jedná o vůz 10let starý s původní pořizovací cenou kolem 1,5mil pokud za něj platíme téměř desetinu ceny nemůžem očekávat nový vůz. Jako příklad zde uvedu když jsem si koupil předloni pro sebe X5 r.v.9/2003 najeto 100tkm serviska první majitel a během 1.roku jsem do ni zahučel za 100 do servisu,měl jsem ji jet vrátit? Ne nejsem idiot a jsem si vědom,že si kupuju věc ojetou tudiž s rizikem že se může něco posrat...protože jsem za ni nedal 2,5mega ale 700 !!!
K té předávce ve večerních hodinách,každý kdo má pocit že je to úmysl si může auto převzít osobně u mě za bílého dne,jen třeba bude muset jet 300 nebo 400km