Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dovoz aut - M3maniac

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
E65DRIVER

#161 Příspěvek od E65DRIVER »

Při koupi ojetiny je nutné vidět všechny rizika, které na autě můžou být. M3maniac určitě nechce nikomu schválně škodit a určitě by nevezl auto z německa s přidřenym motorem... Proč by to vezl, když by věděl , že s tim bude mít problémy.....A s tou cenou.... když si koupim něco předraženýho a pak to zjistim, tak si řeknu..já jsem ale vůl...že jsem to koupil tak draho....určitě nejdu za prodávajícím a nadávám jako to je potvora, že na mě tolik vydělal. Prostě je to obchod a u tak starejch aut se může ve vtěřině uplně všechno posrat.... kor u dieselu. někdy se prostě povede dovíst auto, který jezdí v pohodě 5 let..a někdy ne..
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#162 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Drahej Petře L. promin ,ale pokaždé je u mě dohodnuta cena předem a pokaždé je dodržena :wink: jasně jsem řekl že auto bude stát 189+dovoz (transport). Nikdy v životě jsem nikomu neřekl že chci provizi max do 10tis a už vůbec né 6tis :wink: Když některé auto hledám i měsíc dva podle požadavků kupujicího a mám si za to říct 6 nebo 10tis? Uvědom si že auto z 90% hradím ze svého,nebudem se bavit o nákladech souvýsejících s hledáním vozu, telefony ,phm,můj čas,ubytování v zahraničí atd atd. Ať mi kdokoliv řekne že jsem mu řekl že chci provizi max 10tis,toto jsem nikdy neřekl a neřeknu. Byl by to totiž prodělečný boj.Jde o jednu věc řekl jsem mu jasně že auto bude stát 189tis + 6000 za dovoz (transport) do čr. Cena za dovoz transport se liší podle počtu ujetých km.Jiná cena bude za dovoz z Waidhausu a jiná za dovoz z Aachenu. Vždy byla cena dohodnuta předem a vždy byla dodržena. Tak nechápu co tady řešíš. Ať se tu klidně někdo komu jsem slíbil že cena auta bude 200 a pak jsem chtěl 230 ozve ,myslím si že nikdo takovej neexistuje. Ba naopak ve spoustě případů byla cena nižší než byl stanovenej limit. Myslím si ,že je tady dost spokojených lidí a je mi jasný ,že se vždy objeví někdo komu se nelíbím, protože jsem mu nedal slevu na banalitu ,o kterou se u 11let starého auta bezesporu jedná. Nechápu že sis nevšiml toho jak mě dotyčný uráží a křivě obviňuje z toho , že jsem mu z auta vzal 17 kola. a já tady fotografií dokázal ,že tomu tak nebylo. Je zvláštní jak si se nevyjádřil k tomu jestli je správné jezdit s autem dál ikdyž se rožne kontrolka oleje a pak i následující den minimálně znovu. Je zvláštní jak si všímáš jen údajně mých chyb :wink: Takže znovu zhrnu odpověď na tvé dlouhé téma, vždy se cena vozu ví dopředu a vždy je dodržena,tudiž tvůj dlouhej přízpěvek o tom jací jsou dovozci či bazárnici podvodníci a říkaj že nechcou víc jak 10tis provizi se mě netýká. :wink:
Kail

#163 Příspěvek od Kail »

Petr_L píše:Na závěr - výše popsaný postup není nezákonný, ale, podle mého názoru, rozhodně není etický.

Nebudu zde řešit nějakou debilní oprýskanou kapotu nebo zadřenej motor po jízdě s uvařeným motorem :roll: ,myslím že jak Zapo tak Kuaja tady akorát kydají hnůj a přitom se praticky sami přiznávají ke svým chybám:
Jako sorry,ale jet,uvařit motor,sledovat kontrolku mazání a přesto jezdit dál a ještě potom obvinit prodejce "že už to bylo",to je do nebe volající drzost a ubohost,to není ani smutný,to je směšný :lol: .

A další frajer co si koupí auto,sám přizná že o VŠECH vadách věděl při předání a pak se mu to časem rozleží a chce vrátit peníze :roll: ,předpokládám že když to obcházel známej tak konstatoval při pohledu na lak "a udělal ti slevu?"A tebe to najednou trklo co?Kola nebudu ani komentovat - nahoře máš fotku z bazaru :idea: .

Nicméně musím uznat že názor od Petra_L má hlavu i patu,ten bordel s penězi by se měl vyjasnit,tohle opravdu není fér přístup :idea: .15 tis. je naprosto v pohodě cena,i kdyby to bylo 20tis.,a i kdyby to bylo 30tis. za zprostředkování dobrého auta tak je to v pohodě,ale mělo by to být průhledný. :wink:

Edit: Tak než jsem to odkliknul tak bylo vysvětleno :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#164 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

zapo je ten mechanik jiz psenou zminovany David Franek ?
hanzikk

#165 Příspěvek od hanzikk »

Po přečtení tolika stránek nechápu, co tady řešíte...Že se někomu auto posere po 3 měsících od koupě, tak to už je na něm ne??Měl jsi si tam jet sám a bejt m3maniakem, tak ti přijedu rozbít hubu, za takové pomlouvání.

Jeď do áček,tam ti daj taky prd záruku..
MrScully

#166 Příspěvek od MrScully »

To, co píše Petr_L, má samozřejmě hlavu a patu. Ale lze se na to dívat i z hlediska, které popsal M3Maniac. Prostě osoba XY řekne, že chce auto za 200 táců, M3maniac se poohlídne v Německu a napíše "mám auto za 190 táců, výbava ta a ta". Kupující buď řekne, že bere nebo ne. Kdyby to auto za to nestálo, tak ten kupující to přece odmítne a může si to dovézt sám (nebo s pomocí nějaké firmy za pár tisícovek). M3Maniacovi se platí provize právě proto, že doveze libovku (nebo alespoň většinou ano - rozhodně má větší úspěšnost než nějaký bazar). Terminologicky vzato to není dovoz, ale normální koupě a následný prodej, ale to kupujícího fakt trápit nemusí. To už se točíme kolem slovíček.

(Jinak M3Maniaca jsem potkal jednou v životě, takže určitě nemám důvod se ho zastávat... kromě toho, že mi doufám v budoucnu přiveze nějaký další BMW :-)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#167 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Kuaja píše:Jinak k době strávené flameváním.

M3maniacu -už od začátku jsem to nebral jako něco, čím bych ti chtěl ubližovat a ani jsem kvůli tomu nepsal tenkrát téma.
Tady jsou na tebe prostě uvedené názory a já jsem přidal svůj - situaci si nijak nevymýšlím a popisuju jí, jak byla z mého pohledu - jak to na koho zapůsobí nechme na čtenářích.
Máš tady dost kladných referencí a někdo si holt bude dělat názor sám i na základě mojí zkušenosti.

Chápu, že všechny auta nejsou perfektní, chápej, že všichni nemusí být prostě spokojeni s tím, jak jednáš.

Ja taky doufám , že si čtenáři udělaji svůj názor jestli budou věřit někomu takovému ,kterej tady veřejně před stovkami lidí napíše , že jsem Ti ukradl z auta kola ,já zde fotkou z německa vytvořenou ve stejný den jako máš ve smlouvě dokazuji , že jsi mě křivě obvinil z krádeže :wink: jediné co je pravdou že jsi mě nepochopil co je 6000 za dovoz. Řekl jsem ti jasně cena auta je 189t. + 6t. za dovoz,nic jinýho si v telefonu slyšet nemohl. Navíc jsem ti neúčtoval příplatek který si mi říkal že za cestu navíc zaplatíš + za vyřízení převozek + pneu grátis,jdi se bodnout :wink: U tebe platí jedno,podáš prst ale ty bys hned rval ruku :wink: Jestli tvé iq si myslí,že jsem tak debilní,že bych někoho přesvědčoval že z toho všeho mám jen 6000 tak to je tvůj boj. Toto si myslet snad ani nejde :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#168 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

jarda píše:Petr_L: dík žes dokázal přesně formulovat to co jsem se tady snažil napsat já.

njn,ale je srandou ,že ikdyž jsem to tu už asi 3x napsal, že kupující cenu auta vždy ví dopředu a souhlasí s ní to tu konkrétně ty i petrL a někteří další řešíte pořád dokola :wink:
Kuaja

#169 Příspěvek od Kuaja »

hele, nejvíc se tomu, o co mi jde, blíží kyo.

NA ÚVOD SE VELICE OMLOUVÁM - CENA EUR 6200, KTEROU JSEM UVEDL PODLE INZERÁTU, JE ŠPATNĚ - JE TO EUR 6400. Tímto se omlouvám, že jsem v počáteční kalkulaci seknul o částku EUR 200. Vloni v říjnu byl kurz cca 25,50 Kč/Euro.

maniaku, to že jsi napsal o krádeži kol - já tě z ničeho takovýho neobvinil - to je mi úplně jedno a všimni si, že jsem ti to zaplatil a basta fidli a žádný kola jsem po tobě nikdy nechtěl - na ceně jsme se dohodli, a ty jsi peníze dostal a upřímně řečeno - o žádných kolech jsme do telefonu nemluvili, takže jsem je k tomu ani nečekal a nechtěl - nic jsi mi neukradl, tak nefantazíruj - tyhle kolotočářský hysterie si můžeme odpustit a nemusíš to prezentovat jako nějaký nactiutrhání.
Na tom inzerátu jsou navíc napsaný 17"kola - tvoje fotka je moc pěkná, ale tvoje fotky ze dne prodeje neznamenají, že to auto prostě nebylo s druhýma kolama, který sis nechal. Kola byly očividně přehazovaný, než jsi auto přivezl. Každej není šmelina - třeba já jsem taky vždycky prodal auto se sadou zimních a letních kol - tj. dvoje kola k autu.

Chtěl jsem po tobě, abys mi event. zaplatil, co bude stát diagnostika a vymazání chyby airbagu (nebo podílet se) - tvoje reakce byla méně než vstřícná - e39 bez fungujících airbagů není 100% stav a sám tady uvádíš, že jenom to ostatní uvedené je to tak 97% - slíbil jsi 100%.
Tvrdil jsi, jak půjde haupna rozleštit, tvrdil jsi, že e39 nemá otevírání na víku kufru, to, že neseděla haupna, jsi komentoval tím, že někdo dělal motor a u těch velkých se to tak dělá (že se jako sundá haupna) - pak jsme našli, že je vidět pod blatníkem u dveří plnič (takže to jen promáčklej blatník nebyl) - takže to auto prostě nebyl 100% stav - nicméně jsem čekal nějakou slevu, ale argumentoval jsi, jak na tom máš málo :!: (nemluvil jsi o 6000Kč, ale prostě, že na tom máš hrozně málo) že mi nic dávat nebudeš - a já jsem to uznal - ocenil jsem, že na tom moc nemáš a basta - navíc tohle nejsou vady, kvůli kterým bych ti nechal 20.000,- Kč a odešel bez auta.
Tvoje "že na tom máš málo" byl i tvůj argument u následného telefonátu ohledně elektriky - když jsem ti na to řekl, žes tam nechal ceduli z prodeje a ať mi netvrdíš, že na tom máš tak málo, abys nemohl slevit (což jsem po svém, myslím velmi velkorysém jednání při přebírání auta, který se moc neblížilo neuvěřitelný voňavce, jak to tady pořád prezentuješ, čekal), tak jsi teprve vyletěl, že se něčím živit musíš a že si snad nemyslím, že to děláš zadarmo a dopadlo to, jak to dopadlo. S lidma tvýho typu se nemám za potřebí kvůli nějakým pár tisícovkám hádat - všimni si, že nikde nemluví o nějaký krádeži kol ap. - auto jsem si prohlídl při koupi a věděl jsem, jak vypadá a kolik ta něj platím.

Na základě výborných referencí tady na klubu, jsem ti dal zálohu a nastavil se do situace, ze který se blbě couvá - navíc jsem ti při předání uvěřil, že to děláš za málo a připadal bych si jako blbec, kdybych se s tebou handrkoval. Když jsem zjistil, jak je to dopravdy, tak jsem k tobě přistoupil poněkud jinak a tím jak ses zachoval jsi prostě jen potvrdil, že jsi úplně klasickej bazarovej šmelinář, kterej vozí pěkný auta a co není schopnej na ferovku říct, "OK je tam něco s čím jsem nepočítal a na co jsem nastavoval cenu, tak slevím" a budíš soucit tím, že na tom máš málo peněz.

Přestaň nadávat lidem, který ti dobře zaplatili, a spíš přemejšlej, co mě mohlo asi tak vadit.
Jinak zapa jsem v životě neviděl .. přestaň si tady nalhávat, že jsi tak důležitej, že po tobě jde někdo "organizovanej .. jako tuhle v televízi".

K tomu IQ frajere - kdybyses učil jako já, tak bys nemusel na pumpách prodávat auta a handrkovat se s nespokojenýma zákazníkama.

Prostě bych ti znova 20.000,- dopředu nedal, protože jsi překupník jako každej z annonce, co garantuje všechno jen do telefonu a pak jsem se s tebou normálně nedohodl, navíc jsi to prostě hrál na notu, jaká jsi chudinka - tím jsi mě naštval a můj závěr, kterej tady prezentuju od začátku, není nic o zlodějích, i auto je OK - jenom prostě varuju před tvým jednáním v otázkách vad toho, který v mým případě nebylo dobrý. Nejsi zase takovej mistr, abys vozil auta úplně bez chyby a pak to s tebou jde blbě řešit. Ještě se tady bráníš tím, že vozíž super káry, protože udělají STK :roll:
Gravka
Kontaktovat uživatele:

#170 Příspěvek od Gravka »

Abych predesel spekulacim, kdo koho zna a kdo je jak zaujatej, tak hned z pocatku musim rict, ze Kuaju znam dobre a mnoho let, na druhou stranu mam auto od M3maniaca a jsem s nim spokojenej, takze na rozdil od vetsiny z vas jsem situace i zainteresovanych osob znaly.

Kuaja pred rokem shanel E39, par jich byl omrknout v ceskych bazarech a nenasel takove, ktere by mu vyhovovalo, tak zacal resit dovoz z DE...vedel ze ja mam auto od M3maniaca a ze jsem s nim spokojenej, tak se zeptal co a jak, ja mu na nej dal dobre reference i tel. cislo, nakonec se tedy rozhodl se s Renem take domluvit. Kdyz jsem jeho auto poprve videl, tak me hned zaujaly ty vady laku na kapote - opravdu se nejedna o tukance od kaminku, ale jsou to solidni fleky, co vypadaji spis vyleptany, jak kdyby na to nekdo chrstnul kyselinu (nebo to mozna byly nejdriv tukance od kaminku, ktere se ale snazil nekdo neodborne opravit a zkurvil tim lak). Jinak interier paradni, po technicky strance vypadalo auto taky dobre. Dalsi vady byly ono zasekavani budiku, rozbitej kufr a taky to, ze na nej BC mluvi italsky, pak se jeste zminil o tom podezreni tykajici se manipulace s avizovanymi 17" alu. Kdyz chtel na vyse uvedene zavady vyjednat slevu, tak to neklaplo...a tam je asi kamen urazu, spocivajici v komunikaci. Kdyz na vas nekdo pusobi tak, ze si za dovoz bere jen tolik, aby mel na zivobyti a ne na namasteni kapsy, tak ho pak tezko bude chtit sdirat z kuze kvuli par provozu nebranicim chybam.

Co u Reneho zrejme neni vyjimkou je to, ze objevene vady zlehcuje na naproste banality, stejne tak to bylo i u me - co mne pri prebirani auta hned zarazilo, tak ze auto ma analog hodiny, ktere jsem vyslovne nechtel...ale prej se to da lehce vymenit, ze za par stovek koupim malej BC, mozna ze se mu dokonce jeden vali doma, ze pak to staci jen prohodit a nic na tom neni. Kdyz jsem letos prohledaval stare topicy tykajici se vymeny BC, tak jsem nasel nekolik let stare tema, kde Rene resil v podstate uplne stejny problem jako ja, takze moc dobre vedel, ze to opravdu neni nic jednoduchyho...takze to byla z jeho strany, rekneme, malinka mystifikace. Dneska uz mam velkej BC a nebyl ani tak drahej, takze supr.

Dalsi objevene chyby jako ze nejde poradne vytahnout okno spolujezdce, ze vypadava spodni pulka displeje tachometru a ze nefunguje central u kufru oznacil na naprosto bezne, tzv. nemoci E36tek, a ze oprava vyjde na par korun. Promackla maska u ledvin ale uz byla uznana za slevy-hodnou vadu, stejne tak jako vyndana hudba (predchozi majitel tam mel nejakou super audio sestavu, kterou si vzal do noveho auta). Nakonec jsme se tedy domluvili na nejake sleve, proto vyse uvedene neberte jako stezovani, ale jako za popis reality - byly vady, byla sleva, ja jsem spokojen, Rene taky.

Ale zpet ke Kuajovi - tam tedy nastal problem v tom, ze slevu nedostal, ackoliv by na ni mel narok, verim ze M3maniac si zavad na aute vsimnul hned v nemecku, dost mozna na ne ukecal i nejakou slevu, tak pak trochu nechapu, ze ji neposkytl dale. To, ze cenu Kuaja akceptoval, je jasne, nebo si myslite, ze mu v rychlo hovoru z nemecka bylo receno, ze cena je 189 tis. Kc + 6 tis. Kc za dovoz, ale ze auto ma vady laku, mluvi italsky a nefunguje kufr? To urcite ne...

Nejpruhlednejsi by bylo, kdyby Rene jasne stanovil pravidla - za vyber, prohlidky, domluvu, vyrizeni prevozek atd. si vezme napr. 20 tis. Kč, za dovoz pak dle ujete vzdalenosti. Jestlize vyjedna v nemecku slevu na objevene nedostatky, pak by bylo dobre ji alespon castecne promitnout do konecne castky pro odberatele, pripadne si ji ponechat jako urcity manevrovaci prostor pro mozne slevy.

Co se tyce tech 17" alu v inzeratu z bazaru, tak vas (dle fotky) nejspis oba podelal ten bazarnik v DE, jestli vedel, ze si zitra pro auto prijede kupce a v podstate najisto ho vezme, tak co by to nezkusil...sunda pekny 17tky, nasadi 16tky a aby vse zamaskoval, tak dohodi sadu gum gratis, zkratka klasickej bazarnik, jako kazdej jinej.

Kazdopadne ted po roce uz to asi ke vzajemne spokojenosti nevyresite.
haarosh

#171 Příspěvek od haarosh »

Kuaja píše:maniaku, to že jsi napsal o krádeži kol - já tě z ničeho takovýho neobvinil - to je mi úplně jedno a všimni si, že jsem ti to zaplatil a basta fidli a žádný kola jsem po tobě nikdy nechtěl - na ceně jsme se dohodli, a ty jsi peníze dostal a upřímně řečeno - o žádných kolech jsme do telefonu nemluvili, takže jsem je k tomu ani nečekal a nechtěl - nic jsi mi neukradl, tak nefantazíruj - tyhle kolotočářský hysterie si můžeme odpustit a nemusíš to prezentovat jako nějaký nactiutrhání.

Kuaja píše:V každým případě - prostě z toho auta někdo sundal 17" kola a tím se ještě přihojil už na tak nízký ceně - málem jsi mě rozplakal ..
Obral jsi mě o kola a trhnul jsi na tom mnohem víc, než ses snažil působit a styděl ses mi to říct - prostě jsi mě ode mě dostal slušný prachy, tak buď rád a ještě tady nedělej víry.

Zajímavé jak najednou obracíš ale s krádeží kol si začal ty, to jen tak pro pořádek... :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#172 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Kuaja píše:hele, nejvíc se tomu, o co mi jde, blíží kyo.

NA ÚVOD SE VELICE OMLOUVÁM - CENA EUR 6200, KTEROU JSEM UVEDL PODLE INZERÁTU, JE ŠPATNĚ - JE TO EUR 6400. Tímto se omlouvám, že jsem v počáteční kalkulaci seknul o částku EUR 200. Vloni v říjnu byl kurz cca 25,50 Kč/Euro.

maniaku, to že jsi napsal o krádeži kol - já tě z ničeho takovýho neobvinil - to je mi úplně jedno a všimni si, že jsem ti to zaplatil a basta fidli a žádný kola jsem po tobě nikdy nechtěl - na ceně jsme se dohodli, a ty jsi peníze dostal a upřímně řečeno - o žádných kolech jsme do telefonu nemluvili, takže jsem je k tomu ani nečekal a nechtěl - nic jsi mi neukradl, tak nefantazíruj - tyhle kolotočářský hysterie si můžeme odpustit a nemusíš to prezentovat jako nějaký nactiutrhání.
Na tom inzerátu jsou navíc napsaný 17"kola - tvoje fotka je moc pěkná, ale tvoje fotky ze dne prodeje neznamenají, že to auto prostě nebylo s druhýma kolama, který sis nechal. Kola byly očividně přehazovaný, než jsi auto přivezl. Každej není šmelina - třeba já jsem taky vždycky prodal auto se sadou zimních a letních kol - tj. dvoje kola k autu.

Chtěl jsem po tobě, abys mi event. zaplatil, co bude stát diagnostika a vymazání chyby airbagu (nebo podílet se) - tvoje reakce byla méně než vstřícná - e39 bez fungujících airbagů není 100% stav a sám tady uvádíš, že jenom to ostatní uvedené je to tak 97% - slíbil jsi 100%.
Tvrdil jsi, jak půjde haupna rozleštit, tvrdil jsi, že e39 nemá otevírání na víku kufru, to, že neseděla haupna, jsi komentoval tím, že někdo dělal motor a u těch velkých se to tak dělá (že se jako sundá haupna) - pak jsme našli, že je vidět pod blatníkem u dveří plnič (takže to jen promáčklej blatník nebyl) - takže to auto prostě nebyl 100% stav - nicméně jsem čekal nějakou slevu, ale argumentoval jsi, jak na tom máš málo :!: (nemluvil jsi o 6000Kč, ale prostě, že na tom máš hrozně málo) že mi nic dávat nebudeš - a já jsem to uznal - ocenil jsem, že na tom moc nemáš a basta - navíc tohle nejsou vady, kvůli kterým bych ti nechal 20.000,- Kč a odešel bez auta.
Tvoje "že na tom máš málo" byl i tvůj argument u následného telefonátu ohledně elektriky - když jsem ti na to řekl, žes tam nechal ceduli z prodeje a ať mi netvrdíš, že na tom máš tak málo, abys nemohl slevit (což jsem po svém, myslím velmi velkorysém jednání při přebírání auta, který se moc neblížilo neuvěřitelný voňavce, jak to tady pořád prezentuješ, čekal), tak jsi teprve vyletěl, že se něčím živit musíš a že si snad nemyslím, že to děláš zadarmo a dopadlo to, jak to dopadlo. S lidma tvýho typu se nemám za potřebí kvůli nějakým pár tisícovkám hádat - všimni si, že nikde nemluví o nějaký krádeži kol ap. - auto jsem si prohlídl při koupi a věděl jsem, jak vypadá a kolik ta něj platím.

Na základě výborných referencí tady na klubu, jsem ti dal zálohu a nastavil se do situace, ze který se blbě couvá - navíc jsem ti při předání uvěřil, že to děláš za málo a připadal bych si jako blbec, kdybych se s tebou handrkoval. Když jsem zjistil, jak je to dopravdy, tak jsem k tobě přistoupil poněkud jinak a tím jak ses zachoval jsi prostě jen potvrdil, že jsi úplně klasickej bazarovej šmelinář, kterej vozí pěkný auta a co není schopnej na ferovku říct, "OK je tam něco s čím jsem nepočítal a na co jsem nastavoval cenu, tak slevím" a budíš soucit tím, že na tom máš málo peněz.

Přestaň nadávat lidem, který ti dobře zaplatili, a spíš přemejšlej, co mě mohlo asi tak vadit.
Jinak zapa jsem v životě neviděl .. přestaň si tady nalhávat, že jsi tak důležitej, že po tobě jde někdo "organizovanej .. jako tuhle v televízi".

K tomu IQ frajere - kdybyses učil jako já, tak bys nemusel na pumpách prodávat auta a handrkovat se s nespokojenýma zá
kazníkama.

Prostě bych ti znova 20.000,- dopředu nedal, protože jsi překupník jako každej z annonce, co garantuje všechno jen do telefonu a pak jsem se s tebou normálně nedohodl, navíc jsi to prostě hrál na notu, jaká jsi chudinka - tím jsi mě naštval a můj závěr, kterej tady prezentuju od začátku, není nic o zlodějích, i auto je OK - jenom prostě varuju před tvým jednáním v otázkách vad toho, který v mým případě nebylo dobrý. Nejsi zase takovej mistr, abys vozil auta úplně bez chyby a pak to s tebou jde blbě řešit. Ještě se tady bráníš tím, že vozíž super káry, protože udělají STK :roll:

Jednoduše řečeno nařkl jsi mě tady před několika set lidma , že jsem na autě měl 50tisíc ,mé výpočty udělaj max 20tis :wink: tvé doměnky o tom jak velkou jsem dostal slevu jsou jen doměnky. A říct že někdo má z něčeho 50t. a on má z toho 20tis. je u mě prostě větší svinstvo než oprava laku kapoty za cca 2000tis kč. Vživotě nikdy jsem neříkal ,že někdo sundával kapotu ,že se opravoval motor! Vživotě nikdy, oprava čudlíku na kufru jsi říkal že trvala 2 minuty :wink: Airbagy žádné na tom autě když jsem ti ho předával nesvítily !!! Pak si mě jasně nařkl ,že na autě byly 17ky a nedostal jsi je ,takže si mě neobvinil z krádeže ale jen si naznačil že jsem si je nechal a někomu tady prodal za minimálně 10tisíc :wink: ( takže ohledně kol nefantazíruji jen píšu z čeho si mě tady veřejně nařknul )

Původně si tady psal že tam byla cenovka 6200 nebo 6100eur a jak kupodivu přiznáváš bylo tam 6400 a kurz nebyl 25,50 ale 26 :wink: Jinak ke stavu každému při konzultaci jasně říkám toto, nedokážu za desetinu ceny sehnat nové auto ,ale snažím se o to aby bylo v co nejlepším stavu vzhledem k ceně aby dobře sloužilo a dělalo radost. Ty jsi mě kontaktoval že chceš 10.000 tis zpět že takovou částku ti řekli v nějakém servisu. Můžu se jen omluvit za to že mě mrzí že problém s otáčkoměrem se mi v německu ani tady neprojevil tudiž jsem o tom nevěděl a nemohl na to chtít slevu po němcovi. Ten lak byl pro mě fakt banalita...nejde si myslet že 11let staré auto bude absolutně bez investic v tvém případě se tedy jednalo o opravu laku za cca 2000kč ,2minuty opravy čudlíkun a diagnostiku? Tu tady máme v klubu zdarma :wink:

K tý haupně ještě jednou,v životě nikdy bych neřekl takovou blbost že toto půjde rozleštit, řekl jsem Ti že já bych tu u tak starýho auta neřešil ale pokud to budeš chtít mít top tak ji prostě po zimě vylakuješ,nešlo o žádnou korozi nebo cokoliv by snížovalo užitnou hodnotu při používáni. (už ji máš vylakovanou?) K tvému dalšímu tvrzení nikdy nikomu neslibuju 100% stav takové auta v tomto 100% stavu stojí v německu ještě víc :wink: Nikdy v životě jsem nikomu nesliboval 100% stav toto v podstatě ani není možné pokud tedy je 100% = nové auto! Taky jsem nikdy v životě neřekl že si snad nemyslíš ,že to dělám zadarmo...možná jsem řekl nezlob se ale neměl jsem na tom tolik abych ti mohl dát za tuto maličkost 10.000. Pro mě to je maličkost dodnes ,kapoty motoru se lakujou běžně a nejčastěji z celého vozu,po několika zimách a odřeninách od štěrku a kamení.

To si mi jako u toho předávání věřil že to dělám za 6000???? Proč? já jsem Ti někdy řekl že z toho mám 6000? Nikdy !! pořád nechápu to jak tu ze mě děláš někoho kdo celej tento proces a najetím v tvém případě minimálně 1500km několika týdenní hledání toho vozu ,telefonování do německa a po německu plus xx jiných nákladů s tím spojených. Překrucuješ a od samého začátku tady povídáš ,že jsem si hrál na chudinku že jsem z toho měl tak málo že jsem vlastně neměl nic.

Tady je jedna zajímavá věta od tebe, cituji :

K tomu IQ frajere - kdybyses učil jako já, tak bys nemusel na pumpách prodávat auta a handrkovat se s nespokojenýma zá
kazníkama.

Co to znamená? :wink: že si jako něco víc? že máš VŠ? :wink: já na rozdíl od tebe mám sice jen vyuční list ,ale od 17let kdy šli mí rodiče na barák po svých rodičích se o sebe starám sám a nikdo mi nedal nikdy ani korunu :wink: kecám,dostal jsem svatební dar od rodičů cca 10let posvatbě ve výši 5000,-Kč :wink: Prostě si tou větou naznačil co jsi ty a co jsem já za odpad :wink: Já ovšem na rozdíl od Tebe jsem po rozsypání převodovky na autě z roku 2006 nechtěl po dotyčném ani korunu :wink: a to byla výrazně větší škoda u výrazně mladšího vozu :wink:

Je to s Tebou hodně složitý ,nazýváš mě tady klasickým šmelinářem ,obviňuješ mě z toho že jsem ti z auta vzal 17 kola a někomu je tady prodal za 10.000 nebo spíš za víc a pak zas píšeš žes to nikdy o mě nenapsal a pořád to samý. Mě vyšlo že jsem z toho měl 20 a ty tady píšeš o 50ti !!! taky fér to tu pak lidi můžou psát že kdybych to dělal za 10 nebo 20 nebo i 30 je to ok ale 50??? V těch 20tis jsi dostal ode mě dovoz praha-čb ,vyřízení převozek a zimní pneu. Kdybys mi teda chtěl dát za ty služby navíc jak si říkal že mi je samozřejmě zaplatíš a byl bys frajer tak to uděláš, stačilo ti jen jednou říct že to nechcu že to máš grátis jako nějakej bonus,proto jsem byl nasranej že místo vděku za to co bylo navíc grátis jsi chtěl ještě 10.000 zpět...toto je můj názor na tuto věc. Na auto jsem tehdy v německu slevu nedostal,dostal jsem jen zimní gumy grátis a příslib že mi sežene auto co sháním. Navíc bylo autom moc pěkné s málo km a tak nějak nebbylo na co slevovat,krom teda tý drahý opravy kapoty a čudlíku. Tudiž ještě jednou rekapitulace 6400 x 26 = 166400+2600 převozky = 169000 tudiž mě vychází pro mě 20tis plus jak jsem říkal nějaké službičky navíc grátis v ceně minimálně 4tis. Takže kde je tvých 50tis. Ale nemá to smysl,budeš nadále ze mě dělat podvodníka za kosmetickou vadu na kapotě :wink: já myslel že když vezmeš v potaz že auto bylo a je velmi zachovalé,technicky téměř perfektní dostal jsi nějaký služby navíc grátis tak se o 2-3tisíce hádat nebudeš :wink: omyl
acco

#173 Příspěvek od acco »

Zdravím. Původně jsem jen chtěl Renému poděkovat, ale když to tady vidím, tak se trochu rozepíšu. Nechci se nikoho zastávat ani nikoho komentovat (i když mě to láká, ty věci co tady ti dva pánové píší si stačí od začátku pečlivě přečíst a zjistíte jak si protiřečí), jen napíšu jak to bylo u mě...
Vše začalo samozřejmě tím, že jsem sháněl nový auto. Mělo to být pětkový bávo, tak jsem hledal někoho kdo to z němec doveze. Po dlouhém hledání jsem se rozhodl pro maniaka, jehož reference tady na klubu byly perfektní. Následoval telefonát a asi po půl hodině pokecání jsme se předběžně domluvili. Tudíž JÁ si našel a oslovil JEHO. Maniac se mě nijak nevtíral, neměl reklamu, nic. Takže kdyby se náhodou něco nepovedlo, mohl jsem nadávat jen sám sobě že jsem si nenašel lepšího typa.
Asi po měsíci jsem maniacovi volal že mám prachy a že se můžem sejít. Klasicky na pumpě, sto kiláků jak ode mě, tak i od něho. Férovka. Na pumpě jsem maniacovi vyložil co chci. Byli čtyři možnosti - accord, bávo5, A6, passat (já vím, bávo je bávo... :wink: , tak mě nekamenujte). Cena do 9000 euro, rok 03, perfektní stav a nespěchám na to. Pak jsem si s manželkou vymýšlel dost blbostí (barva, rámečky u oken atd) a tím jsem dost omezil výběr. Maniac to taky na rovinu řekl, že to sehnat bude dost těžký, ale že udělá co půjde. Jak jsem říkal, cena auta do 9000 eur byl strop a maniac ještě podotkl, že za dovoz bude navíc 20000kč. To jsem také akceptoval a taková byla dohoda stvrzená podáním ruky. Pak jsem jen předal zálohu a jel jsem zpátky domů. A nastalo čekání.
cca po 10 dnech (možná míň, fakt nevím), jsem volal co a jak. Maniac jen říkal že je to těžký ale shání dál. Pak mi najednou volá asi po dalších pěti dnech, že má káru a je u mě asi za půl hodiny. Fajn. Dojel a já viděl na vleku nádhernýho accorda type S. Sundali, projeli, zkoukli, podepsali smlouvu, předali prachy a hotovo. Auto stálo 8900euro. Jestli v německu stálo míň nebo ne je mi fakt jedno. Maniac dodržel stanovený limit a hotovo :!: Já za ty prachy měl libůvku se stotisícama najetýma, podle techničáku po starším chlápkovi, nadherně zachovalou, servisovanou. To bych tady za ty prachy nesehnal. Druhý den na technické chlápek jen podotkl, že něco takovýho už dlouho neviděl. Auto prý jak nový. Tečka. Teď to nechám projet mechanikem, jen tak pro jistotu, ale neočekávám žádný problém. Jo, jeden jsem vlastně objevil. Nesvítí třetí brzdový světlo a nevšiml jsem si toho při předávání. Prkotina. Neřeším. (nebo že bych si zkusil uhádat slevu tak 10000 a začal tady Maniaca hrozně hanit jakou že mi to dovezl šlupku :?: :lol: ). Ne.
Co mi tady ale vadí, je že se tady projevil typický český národní rys. ZÁVIST. Lidi, všímejte si toho, není to jen zde. Ty léta komunismu na nás zanechali stopu a češi jsou vážně v některých věcech hrozní. Zamyslete se nad sebou.
René, tobě díky. Máš dost pevný nervy se tady s nima hádat, ale chápu to a držím palce.
Kuaja

#174 Příspěvek od Kuaja »

ARMAN píše:O zavisti tu to bylo několikrat napsano, i kdyby na autě trhnul 150.000 ale sehnal VAM auto podle VAŠHICH požadavku v VAMI požadovane ceně - jakou p**u ještě chcete? To že byl šikovny a sehnal ho za cenu o 150.000 měnši neni Vaše starost. Nebo někdo si fakt mysli že to děla z chraitativnich umyslu? :? Občas mivam pocit(mimochodem tady na foru) že kdybyste některe zjistili co stoji potraviny v tescu a globusu v nakupce tak by asi přestali žrat a hrdě zdechli hlady jen abyste nepodporovali kapitalisticky řezězec :roll:

PS: Auto jsem od něj nikdy nekupoval.

ja jsem nikde nenapsal ze mu zavidim a dalsi blbosti,ktery tady porad nekdo resi.
Rozhodnul jsem se vzit drazsi auto od maniaca s tim,ze bude proste perfektni a podle mych pozadavku-za ty penize byt melo -to tady porad on tvrdi a ostatni to prejimaji. Neni to tak-m3maniacu poslal jsi mi aspon ty tvoje 2tisice? Poslals me kompletne do hajzlu (je fakt hloupej napad,ze povezu auto na par dni do Opavy kvuli kravinam) a ani tu diagnostiku si mi nezaridil. Auto nema sklapeci sedacky,ma BC v italstine,oloupanou neusazenou kapotu,bylo strikany plnicem (melo byt naprosto nebourany) a delanej naraznik,mlhovku vlepenou silikonem a za dva dny zacal blbout volant. Slevu na miste jsem nemel kvuli recem typu,ze na tom ma tak strasne malo-coz mi sam rikal.Tvrdil,ze e39 nema otevirani kufru zvenku-mels mi to opravit na miste sam a nerekl bych ani popel.
Vyse tvoji provize je mi ukradena-ale nehednas ferove. Ja to auto koupil za tvoji cenu a nesplnuje pozadavky,ktery jsem mel. Jestli jsou to drobnosti nebo nejsou,to nech laskave na me. Koupil jsem v CR e36 ve vybornym stavu -netvrd tady prosim te,ze 10 let stary auto se musi bezne strikat,musi byt trpchu bourany a nemuze mit sklapeci sedacky a jinej jazyk v boardu.
Jde o princip a ne o penize-nikdo asi neuveri,ze kupujes auto za cenu,ktera je za oknem-dycky se usmlouva,kor u kamaradu,pridej cenu za kola a uz restan tvrdit,ze na tom aute mas 20.000,- :-D

uz me fakt moc nebavi tady cist jak neco zavidim. Preju vsem sakra pevny nervy,az vam maniak bude rikat,ze chyby,co ma vase auto, jsou nprmalni a o sleve nemuze byt rec -kor kdyz bude rikat jak na tom ma par tisic-to vam z toho bude asi pekne soufl.
S tlachama o mym iq jsi zacal ty a nevidim jediny duvod,proc bych si to od tebe mel nechat libit.
Lion
Kontaktovat uživatele:

#175 Příspěvek od Lion »

Tak sem to celý po 3 hodinách přelouskal a je to teda síla. Zapo z toho co si napsal a z čeho všeho vznikl celý problém je, že si pokračoval v jízdě s autem, které se mělo opravdu odtáhnout. Mě by rovněž nenapadlo pokračovat v jízdě pokud by se mě začal přehřívat motor či cokoliv týkající se motorové soustavy. Jak M3maniac píše pokud by byl motor přidřený či cokoliv by mělo divné zvuky a příznaky, tak by na to určitě cestou z Německa přišel. Na tohle by člověk, který se dovozem aut živí musel přijít i kdyby ho o půl noci vzbudili. To že si pak nechtěl sdělit číslo na servisáka z důvodu, že bez jeho svolení nikomu dávat číslo nebudeš mě příjde jako blbá výmluva jak situaci řešit. To bylo tak těžké zajít do daného servisu a zeptat se servisáka, že by chtěl o daném problému mluvit servisák prodávajícího, tak jestli by si mohl jeho číslo sdělit? Pokud v motoru byly namontovány díly nové, opět je to věc kterou při běžné rutinní prohlídce nezjistíš. Řekni mě kdo z kupujících rozděláva v bazaru motor, aby se přesvědčil zda je tam vše původní. Co se týče marže co si M3maniac za svou práci bere, tak je to uplně v pořádku. Věřte mě já dělat tuhle práci, tak to dělám uplně stejně. Z Vaší strany to vidíte uplně jinak a jednoduše, ale realita je jiná.Vy taky nechodíte do práce za 6000,-Kč čistého/měsíčně. Vše už tu M3maniac popsal co vše se musí platit, aby se auto dovezlo. Je to nespočet telefonátů, plno najetých km, případně nějaký motel na přespání, zadarmo to dělat prostě nebude. Je to práce jako každá jiná. A všude se po čase nějaký problém vyskytnout může.
Já jsem si před necelými 3 roky nechal od M3maniaca dovést svojí žlutou M3 a jsem s ní dodnes velice spokojený. Neříkám, že neměla taky nějaké mouchy, ale řekněte mě jaké auto, které není funglovka z autosalonu, tak ty mouchy nemá? Je to velice malé procento. Pro mě byl směrodatný zdravý motor a kastle což bylo. Ostaní věci jsem považoval za spotřební a u takovýho auta sem to neřešil. Taky sem Renému hned nevolal, když sem zjistil, že nefunguje čerpadlo ostřikovačů předních světel. Koupil sem za 1500,-Kč nové a byl klid. Celkový stav auta vše vynahradil. Podvozek naprosto bez rzi.
Ale abych to tu jen neokecával, tak přistoupím k věci. Na čem jsme se s M3maniacem domluvili to splnil. Proto jsem se ozval Renému, že bych chtěl přivést žlutou M3 v pěkném originálním stavu, žadný šrot a v dobré výbavě. Finanční strop jsme si stanovili. A vše započalo. Ani né za 14 dní se mě ozval René , že by pro mě měl krásný kousek odpovídající mým požadavkům. Když sem viděl fotky souhlasil sem. To bylo myslím v sobotu. V pondělí jsme se s Rendou sešli u D1 a já mu zaplatil zálohu (už si nejsem přesně jistý jestli 20 nebo 30 tis., ale to je jedno) ve čtvrtek mě volá, že mě veze Mko domů a že je opravdu pěkné. Ve čtvrtek kolem půlnoci sme se setkali u nás na benzince a vše prošli a vyzkoušeli. Jak už sem psal výše nějaké drobotinky to mělo jako např. prasklá mlhovka či malá promáčklinka na předních brýlích ledvinek, ale vše to byly věci, které sme s M3maniacem viděli tu noc a z vlastní zkušenosti vím, že to byly prkotiny. Celkově M3 vypadala a fungovala parádně, proto jsem neměl jakýkoliv důvod něco komentovat. Renému jsem zaplatil co si řekl a přitom nic neporušil. Cena korespondovala s naším nastaveným stropem, takže z mé strany nebyl problém. Tímto si Reného opravdu vážím, protože přivezl to co sem chtěl. Neudělal na mě žádný podraz. Určitě bych si od něj nechal přivést auto další. Je to člověk, který je spolehlivý a né žádný virtuální překupníček, který by Vám mohl např. utéct s Vaší zaplacenou zálohou. Takže asi tak.
To Zapo: Mrzí mě co se Ti stalo, ale i z mé strany jako čtenáře a pozorovatele této diskuze vyplívá, že k této nehodě a následnému odvaření motoru došlo tvým neodborným pokračovaním v jízdě i přez to, že Ti kontrolky signalizovali STŮJ - něco se dějě s motorovou soustavou. Takže bych se zamyslel nad celou věcí a neházel na M3maniaca zvytečně vinu a nepošpiňoval bych ho. Mimo jiné on sám tu už nejmíň 3x zmiňoval, že celou záležitost měl chuť hned řešit s Vaším servisákem. Bez výsledku.
brta
Kontaktovat uživatele:

#176 Příspěvek od brta »

Chlapi, trošku jsem to zde proletěl a dost se divím M3Maniacovi, že ho ty diskuse ještě "baví". Samozřejmě, snaží se obhájit, protože asi stojí o to udržet si dobrou pověst, kterou zřejmě má.
Nechápu ale, jak zde po něm můžete chtít např. aby Vám zprůhlednil, za kolik koupil, jaké má náklady, kolik je jeho zisk. Jakou ukecal slevu a jak ji přenesl na svého zákazníka, atd. To zní, jako byste si dělali legraci. To jdete kamkoli kupovat cokoli a řeknete si např. o telefon na majitele, proberete s ním, jaký má na zboží zisk, řeknete mu, že to se vám zdá moc, je to nemorální, kura to máte na riflích za litr pětikilo zisk!?!!! To ne, dejte mi je za 600. A pán obchodník ano, máte pravdu, nechám vám je raději za 590....
Já to záměrně zveličuji a "komedializuji", ale prostě ty principy obchodu, poptávka x nabídka, zákazník zná předem podmínky, cenu, souhlasí....co je na tom ještě k řešení!? 8O Nikdo přeci nikoho nenutí. Nechceš dávat zálohu? Nedávej ji!! Nebo, když se ti to takto jednoduše nelíbí, si sepiš smlouvu, kde si vymíníš určité podmínky a prodávající na to buď přistoupí, nebo ne, zase jen a jen věc dohody a svobodné vůle dvou stran. Když někdo přistoupí na navržené podmínky, nemá je potom co kritizovat!
Když si máte možnost auto před definitivním zaplacením prohlédnout, projet....no comment! Vemte si k tomu odborníka, mechanika, diagnostiku, cokoli. Když s tím bude prodávající souhlasit, dejte to předem do autorizovaného BMW. Všechno to jsou možnosti, stejně jako nic z toho nedělat a zkrátka si to vyzkoušet a prohlédnout sám.
Jako dá se toho okomentovat víc, ale nechci prodlužovat už tak únavně dlouhé a nekonečné téma (furt dokola...). Asi fakt nejvíc mě dostalo, jak píšete, že by vám měl prodávající ještě říkat, kolik na tom má, vy to budete hodnotit, jestli je to moc, nebo málo, a podle toho si asi sami určíte cenu :D To je mazec! :roll:
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#177 Příspěvek od Fantucci »

MOD: promazáno. Pokud si kdokoliv budete chtít pokecat o tom, jak je to všeobecně při dovozu / s dovozci, založte téma v Pokecu. Nebo mi dejte vědět a já do Pokecu přesunu do koše dané příspěvky z tohoto topicu a můžete pak vesele pokračovat.

Děkuji za pochopení
Fci
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
George_D
Kontaktovat uživatele:

#178 Příspěvek od George_D »

Kua si čtu a nejednou zmizeli 4 stranky :?

René, to auto to kábro jak si dovezl Leni na jaře. Chcem slevu, normálně má podřenej bok jak svině, samo od sebe opadala barva a to jsme po dovozu byli i na celolaku, jak to chceš řešit?? :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#179 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Kuaja píše:
M3maniac píše:já si upravuju fakta? jakou kuaja nebo jak si říká? Člověk kterej si objednal vůz do limitu 255tis dostal ho o 60tis levněji (dostal navíc služby které řekl že si připlatí a nechtěl jsem to po něm + zimní gumy),bylo v perfektním stavu ale jaksi nepřekousl že z něj nemám jen 6000? :wink: nemá to smysl se o tom tady dohadovat a chtěl bych poděkovat tady těm X nezávyslím lidem, které mimochodem ani osobně neznám a máj zdravej a rozumnej názor. Moc jim za to děkuju protože je mi z toho dost blbě.

m3maniacu - chovej se slušně - to, že jsem chtěl po FL e39 do 255tis. Kč a tys mi sehnal před FL 97 a já řekl, že to beru, tak ty jsi byl tak velkorysej, že jsi si na tom netrhnul 100tisíc Kč???? to mám být jako rád :roll:
Ty zimní gumy si odvez a udav se s nima - gumy Wan-Li z roku 2002 nebo tak nějak uvádět jako nějakej dárek??? - to jsi akorát nevěděl, kde je vyhodit. A že jsi ty pitomej a nedokážeš poznat slušnýho zákazníka a slušně se k němu chovat - najednou jsme zpátky u těch 6000,- Kč - pořád to tu neopakuj -, tak je příteli tvůj problém jako prodejce a já to tady píšu, aby ostatní věděli, že i když to tvrdíš, tak na autě nemáš 6000,- Kč - člověk se k tobě chová úplně jinak, když si myslí, že jsi kámoš a děláš to pro něj kvůli klubáctví a dalšímu - ty se takový dojem vzbudit snažíš.
Nejsem naivní a nejsme kamarádi - ale když to beru v rámci klubu, tak jsem čekal větší otevřenost. To auto m3mainacu rozhodně není tak bezchybný, jak tady pořád meleš - ty takovýhle svoje auta nemáš, tak nevyskakuj.
A když už jsi tady nadhodil, že já jsem zavistivěj břídil - tak jsi naprosto běžnej pomlouvačnej bazarnickej zmetek, který může hledat v annonci a ne v klubu - oooo.. u tebe mám jistotu, že dovezeš auto, který projde STK.

Jinak ty "ďubky od kamínků" ti vyfotím a ten papír oscanuju, vyfotím ti i ty gumy - a potom mi řekneš, že je to auto v nejlepším stavu, co jsi kdy dovezl :!:

Tak toto jsem četl až teď ,nějak jsem to v tom množství přehlédl....to je jako normální? Aby mi tento člověk napsal ať se chovám slušně a pak mě takto uráží???? toto vám příjde jako slušný chování? :roll: toto myslím tu nemusím číst.....
Kuaja

#180 Příspěvek od Kuaja »

Tak to nečti a je to - mají se tady dávat zkušenosti s tebou jako dovozcem, ne tvoje řeči o tom, co si myslíš, že je u auta normální a co by někdo už neměl chtít a co si myslíš, že ti někdo udělal. Všimni si, že lidi, kteří jsou spokojený, tady píšou chválu, ti co spokojení nejsou, sem radši ani nepíšou, když vidí tuhle hysterii a když napíšu, tak je to hroznej problém.
Svým jednáním po prodeji jsi mě vytočil a nedělal jsem nic - tenkrát jsem si o tobě říkal i mnohem horší věci - teď když už tady vyloženě fabulejš o nových gumách (rok výroby zimních gum 2003 a letní sjetý tak, že už jsem je už znova na auto nenasadil) a pořád tady tvrdíš, jak to bylo auto v nejlepším stavu, co jsi kdy dovezl ap. - jak píšu, nech laskavě tohle hodnocení na mě, jestli se mi to auto má líbit nebo ne. Já ti zaplatil, co jsi chtěl, ty jsi nedodal, co jsi nasliboval a teď tady tvrdíš, že lžu a něco o iq a o závisti ap. - prostě ještě máš tu drzost mě pomlouvat a urážet mě. Je to pěkný auto - modrá metla s šedivou kůži .. lak odpovídá věku, takže je pěknej, kromě haupny, je v tom M52B28, kterej je držák.
Co je podle tebe normální opotřebení u těch aut a co není - přečti si příspěvek nahoře .. nemluvě o chybějícím vyhřívání sedaček (to jsem taky výslovně chtěl) a výmluva byla "myslel jsem, že e39 s elektrickýma sedadlama je mají všechny" - haha.., dále rádio je s kazeťákem - "to jsem myslel, že do telefonu říkat nemusím" - changer to nemá, světlomety už jsou měněný - při prodeji jsem si nevšiml, že se při automatickém nastavování nezvedaji ..
Chtěl jsem nebouraný auto - a není v tvojí kompetenci mě tady poučovat (popř. všechny lidi na foru), co je dobře a málo bouraný - jestli jsou hnutý nosníky, ty nevíš ani náhodou - nevšiml sis ani toho, že pod blatníkem je plnič - na to jsme přišli až při prohlídce - nebo jestli prvky výbavy, který jsem vyloženě požadoval jsou důležitý nebo nejsou - očekávaný efekt? - sleva a budu rád, že když jsem blbě přivezl, tak někdo aspoň drží slovo, nechce po mě zálohu a nepošle mě do háje a zaplatí - ne na něj zkoušet, že nemám z čeho slevu dávat :roll:
Odpovědět