Kuaja píše:Tak to nečti a je to - mají se tady dávat zkušenosti s tebou jako dovozcem, ne tvoje řeči o tom, co si myslíš, že je u auta normální a co by někdo už neměl chtít a co si myslíš, že ti někdo udělal. Všimni si, že lidi, kteří jsou spokojený, tady píšou chválu, ti co spokojení nejsou, sem radši ani nepíšou, když vidí tuhle hysterii a když napíšu, tak je to hroznej problém.
Svým jednáním po prodeji jsi mě vytočil a nedělal jsem nic - tenkrát jsem si o tobě říkal i mnohem horší věci - teď když už tady vyloženě fabulejš o nových gumách (rok výroby zimních gum 2003 a letní sjetý tak, že už jsem je už znova na auto nenasadil) a pořád tady tvrdíš, jak to bylo auto v nejlepším stavu, co jsi kdy dovezl ap. - jak píšu, nech laskavě tohle hodnocení na mě, jestli se mi to auto má líbit nebo ne. Já ti zaplatil, co jsi chtěl, ty jsi nedodal, co jsi nasliboval a teď tady tvrdíš, že lžu a něco o iq a o závisti ap. - prostě ještě máš tu drzost mě pomlouvat a urážet mě. Je to pěkný auto - modrá metla s šedivou kůži .. lak odpovídá věku, takže je pěknej, kromě haupny, je v tom M52B28, kterej je držák.
Co je podle tebe normální opotřebení u těch aut a co není - přečti si příspěvek nahoře .. nemluvě o chybějícím vyhřívání sedaček (to jsem taky výslovně chtěl) a výmluva byla "myslel jsem, že e39 s elektrickýma sedadlama je mají všechny" - haha.., dále rádio je s kazeťákem - "to jsem myslel, že do telefonu říkat nemusím" - changer to nemá, světlomety už jsou měněný - při prodeji jsem si nevšiml, že se při automatickém nastavování nezvedaji ..
Chtěl jsem nebouraný auto - a není v tvojí kompetenci mě tady poučovat (popř. všechny lidi na foru), co je dobře a málo bouraný - jestli jsou hnutý nosníky, ty nevíš ani náhodou - nevšiml sis ani toho, že pod blatníkem je plnič - na to jsme přišli až při prohlídce - nebo jestli prvky výbavy, který jsem vyloženě požadoval jsou důležitý nebo nejsou - očekávaný efekt? - sleva a budu rád, že když jsem blbě přivezl, tak někdo aspoň drží slovo, nechce po mě zálohu a nepošle mě do háje a zaplatí - ne na něj zkoušet, že nemám z čeho slevu dávat
Nemá to smysl ,svůj názor jsi tu napsal a v tom problém nevidím... taky jsi napsal pár lží jak jsem ti ukradl 17ky kola,a vydělal na tobě 50tis. A i po mým podložení ,že tomu tak nebylo jsi dělal ,že se nic neděje. Mě nevadí tvůj názor, od toho to tu je ale psát vulgární výrazy na mou osobu tu poslouchat nemusím,jakej jsem bazárnickej šmejd z annonce .Nikde jsem nenapsal ,že jsem tobě dal nové zimní gumy (měly cca 5-6mm prostě na jednu zimu) ,ty nové ode mě dostal někdo jinej....moc rychle čteš a pak nechápeš text.