Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servis vozu BMW „AutoPupik“ Pavel H / Madu - Praha

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Rado1

#101 Příspěvek od Rado1 »

U Pupikov mam uz obcas zo seba blby pocit, pretoze ak mi zavadu najdu a odstrania za pol hodinu a nie je nutny material, nechcu odo mna ani korunu.
Je mi jasne, ze prenajom tej novej haly nie je za par penazi, v ramci ich obednej pauzy ma obsluzia a poslu ma "do prdele", ked im chcem nanutit peniaze. Nastastie pre nich, mam stary kram, takze sa tam casom zasa objavi nieco na vacsiu opravu. A to urcite pojdem k nim...
Biturb
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od Biturb »

sice OT, ale je to tu velmi pekne pocteni(az na par "rozhadanych" stranek jsem to prelouskal komplet..)
Fandim vam kluci, kez by takovych bylo vice....
Mirek

#103 Příspěvek od Mirek »

Treba nekdo zrovna chce menit olej 5W-40... http://www.autopupik.cz/
Petr_L

#104 Příspěvek od Petr_L »

U Autopupík oprava spojky, vstřiků a pár dalších drobností. Celkový dojem určitě spokojenost zejména proto, že autům (zejména motorům) se s odbornou péčí věnují, věci řeší, cenová ujednání dodržují.

Je potřeba počítat s tím, že jich je málo a jsou dost vytížení. Takže lepší nečekat na slíbený telefon, a radši sám zatelefonovat :-). Konkrétně - např. dojednáno s Pavlem zjištění rozsahu potřebné opravy a aktuální ceny náhradních dílů, pak měl následovat jejich telefon k odsouhlasení postupu a dílů (nové x repase), pak oprava. Průběh ale takový, že byla oprava rovnou provedena - podotýkám, že k mé spokojenosti. Takže jsme to neřešili a nakonec to bylo i s pochvalou :) .

Další, s čím je potřeba počítat, že pokud se v průběhu opravy objeví nějaká závada, se kterou nevědí - např. elektrika - tak to řeší externí pomocí, což může opět znamenat nějaké to prodlení. Vzhledek k vytížení jim nezbývá moc času na rozpis a vystavování faktur .... možná, že nějaké drobnosti na autě by se i rádi věnovali déle, ale rozpočet je už odsouhlasený, většina chce auto co nejrychleji zpátky, v řadě stojí další ...

Ale jak jsem psal na začátku. Pozitivní je, že se k věcem postaví čelem, práci odvádějí kvalitní, nemlží... když se něco vyskytne, což vůbec nemusí být z jejich viny, tak se snaží navrhnout řešení, které zákazníkovi vyhovuje, popřípadě řešení provizorní, než se to podaří dotáhnout do konce.

Osobně jsem ocenil i možnost předání auta ve vnitřní Praze - i když nevím, jestli to nebyl mimořádný nadstandard, protože se jednalo o dodělávku.
540iAT

#105 Příspěvek od 540iAT »

Zdarec,

taky se s Vámi podělím o svou zkušenost s tímto rádoby servisem.
Vzhledem k počátečním kladným referencím na AutoPupík jsem se k nim objednal a později je navštívil za účelem provedení několika servisních úkonů a vyřešení několika problémů na mé nové pětičce.

Vyměnili mi olej v převodovce, brzdovou kapalinu, zkontrolovali podvozek, toť vše, co bylo v jejich silách.

Chtěl jsem odvzdušnit topení, jelikož mi to moc netopilo, sdělili mi, že zavzdušněný to na stopro není a že je v hajzlu radiátor, a pokud se jim podaří sehnat nějaký z druhý ruky, tak ať si připravím něco přes 20tis. na opravu. Dále mi nechodil zadní stěrač, s tím si nevěděli rady.
Také mi mimochodem sdělili, ať si připravím 30tis. na brzdy, že jsou těsně před smrtí.
V servisu jsem strávil cca 5-6 hodin, s tím, že jeden "mechanik" si v klidu cca 60% času, který jsem tam strávil, makal na svý káře a druhej si dvakrát na půl hodky odskočil.

No a největší překvapení přišlo, když došlo na placení.
Za výměnu převodovnkového oleje, desetiminutovou kontrolu podvozku a výměnu brzdící kapaliny jsem vysolil 12.000,-Kč., s tím, že mi bylo sděleno, že taxa za hodinu je dvojnásobná, jelikož na tom dělali ve dvou.
Podotýkám, že pokud zrovna ten druhej nemakal na svým autě, tak vždy oba dělali na stejném servisním úkonu.

Fakturu mi prý pošlou dodatečně, somozřejmě jsem ji z nich ani po telefonických urgencích nedostal.

Později, když mi v servisu BMW v HK "otevřeli oči", tak jsem se proklínal, že jsem je s tou cifrou neposlal někam. Olej v převodovce plus výměna brzdové kapaliny plus kontrola podvozku by mě v BMW v HK vyšla komplet na 5800,-Kč. Když mi zkontrolovali brzdy, tak mi sdělili, že jsou naprosto v dobré kondici.
A mimochodem mi i odvzdušnili topení, rozchodili čerpadýlko a topí mi to o stošest, stěrač také vyřešili.

Všem, kteří byli v AutoPupík spokojeni tiše závidím, mně bohužel vyskočí žíla na čele, když si na ně vzpomenu.

Můj dojem je takový, že borci si pořídili CarSoft, do nouta nainstalovali TIS a za experimenty na autech zákazníků si nechají nehorázně zaplatit.

Tak to je má zkušenost, doufám, že budete mít s jakýmkoli servisem mnohem lepší zkušenost, než já v AutoPupík!
Pavel H

#106 Příspěvek od Pavel H »

Tak toto je lez a verim, ze ten komu jsme tyto vyjmenovane ukony provadeli ma slova potvrdi. Nikdo z nas si na svem voze v dobe, kdy se pracuje na zakaznikove voze, nic neopravuje. Proc jste se neozval nam a schovavate se zde? Rad bych si o tom s vami popovidal osobne.
madu
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od madu »

540iAT píše:Zdarec,

taky se s Vámi podělím o svou zkušenost s tímto rádoby servisem.
Vzhledem k počátečním kladným referencím na AutoPupík jsem se k nim objednal a později je navštívil za účelem provedení několika servisních úkonů a vyřešení několika problémů na mé nové pětičce.

Vyměnili mi olej v převodovce, brzdovou kapalinu, zkontrolovali podvozek, toť vše, co bylo v jejich silách.

Chtěl jsem odvzdušnit topení, jelikož mi to moc netopilo, sdělili mi, že zavzdušněný to na stopro není a že je v hajzlu radiátor, a pokud se jim podaří sehnat nějaký z druhý ruky, tak ať si připravím něco přes 20tis. na opravu. Dále mi nechodil zadní stěrač, s tím si nevěděli rady.
Také mi mimochodem sdělili, ať si připravím 30tis. na brzdy, že jsou těsně před smrtí.
V servisu jsem strávil cca 5-6 hodin, s tím, že jeden "mechanik" si v klidu cca 60% času, který jsem tam strávil, makal na svý káře a druhej si dvakrát na půl hodky odskočil.

No a největší překvapení přišlo, když došlo na placení.
Za výměnu převodovnkového oleje, desetiminutovou kontrolu podvozku a výměnu brzdící kapaliny jsem vysolil 12.000,-Kč., s tím, že mi bylo sděleno, že taxa za hodinu je dvojnásobná, jelikož na tom dělali ve dvou.
Podotýkám, že pokud zrovna ten druhej nemakal na svým autě, tak vždy oba dělali na stejném servisním úkonu.

Fakturu mi prý pošlou dodatečně, somozřejmě jsem ji z nich ani po telefonických urgencích nedostal.

Později, když mi v servisu BMW v HK "otevřeli oči", tak jsem se proklínal, že jsem je s tou cifrou neposlal někam. Olej v převodovce plus výměna brzdové kapaliny plus kontrola podvozku by mě v BMW v HK vyšla komplet na 5800,-Kč. Když mi zkontrolovali brzdy, tak mi sdělili, že jsou naprosto v dobré kondici.
A mimochodem mi i odvzdušnili topení, rozchodili čerpadýlko a topí mi to o stošest, stěrač také vyřešili.

Všem, kteří byli v AutoPupík spokojeni tiše závidím, mně bohužel vyskočí žíla na čele, když si na ně vzpomenu.

Můj dojem je takový, že borci si pořídili CarSoft, do nouta nainstalovali TIS a za experimenty na autech zákazníků si nechají nehorázně zaplatit.

Tak to je má zkušenost, doufám, že budete mít s jakýmkoli servisem mnohem lepší zkušenost, než já v AutoPupík!

Dobrý den pane H......,
nejdříve přepošlu vaší objednávku .. jen pro pořádek ...

Editace informací k datu 2009-01-21
Jméno: Zdeněk H......k, Telefon: 724754..., Email: zdenek.h......@seznam.cz, Popis: Vin: GL91466

Zdravím a prosím o tyto opravy!

1. Výměna oleje v aut. převodovce
2. Kontrola a pravděpodobná výměna brzdové kapaliny
3. Kontrola podvozku a dle vašeho doporučení a možnosti mé peněženky naplánujeme případnou opravu.
4. Nefunkční zadní stěrač a ostřikovač
5. Dle vašeho doporučení případná výměna oleje v diferáku.
6. Problémy s topením, zřejmě jen odvzdušnit, zítra se o to pokusím, topí to jen nad cca 3000ot.

Tak snad jsem na nic nezapomněl, předem díky a zatím.. Z. - , Počet najetých kilometrů vozu: 0

... troch objektivnosti a férovosti co říkáte pane H......

.......... A teď k vašemu problému ...

Vzhledem k výměně oleje a filtru automatu, jste nám tam auto zřejmě nechával do druhého dne nebo minimálně do večera, protože olej v automatu se mění u studené skříně ... takže žádných vašich 5-6hodin. Byl leden a venku zima...

Navíc se váž vůz opravoval ve Svojeticích a díky malému prostoru se na dílnu vešlo maximálně ještě jedno auto a to bylo zákazníka ... výměna zadních lamp a spousta eletriky .. nevím dle čeho jste usoudil, že jde o naše vozidlo, když jste tam nebyl ..... a venku bylo zima, byl leden.
k cenám: olej do automatu účtujeme cca 500,-Kč (dle cen nákupu), filtr, tesnění a 22ks šroubků do vany cca 1900,-Kč ... v průměru se mění cca 6-7l oleje ( podle toho kolik vyteče ) a opět podotýkám u studeného motoru-převodovky. Dejme tomu 7l + filtr a ostatní .. cena 5400,-Kč
Výměna brzdové kapaliny 1600,-Kč a kontrola podvozku 400,-Kč ...
V součtu to vidím na 7400,-Kč .....
K ostatnímu se vyjadřovat je zbytečné vzhledem k více jak roční prodlevě. Nevím již co bylo s vaším zadním stěračem??? Nevím jaké jste měl brzdy?? Nevím co bylo s vaším topením?? Už si to prostě nepamatuji a vzhledem k vaší jediné návštěvě nechápu vaší nynější, značně opožděnou a pro tento čas i zcestnou reakci.

K diagnostice jen uvedu, že máme jak vámi zmiňovaný Carsoft 6.5 tak i GT1 od klubáka Miguela, který již dlouho a rádi používáme.

Nevím s tím ročním odstupem, jestli jste chtěl fakturu nebo ne a pokud ne, kolik jste platil, ale vaše tvrzení jsou nejen přemrštěná, ale vypadají jako slepenec částí jiných příspěvků, které se vás netýkají.. Ale férové a hlavně chlapské jednání by bylo, že pokud mám problém nebo pochybnosti pane H......, stačí zvednout telefon a zavolat, nebo přijet ..... My se neschováváme, nemáme důvod...

S přáním pěkného dne a mnoho šťastných kilometrů s vaším BMW .... madu
Martin330

#108 Příspěvek od Martin330 »

Chtěl bych pochválit pupíky, že kromě toho, že pracují kvalitně dovedou být i pěkně rychlí. Ve středu v půl čtvrté jsem jim na odtahovce poslal nepojízdnou E46 s tím, že bude pravděpodobně rozbité palivové čerpadlo. Můj předpoklad se potvrdil, čerpadlo pupíci objednali a druhý den ve dvě odpoledne už jsem měl auto opravené. Takže děkuji za rychlou opravu.
George_007
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od George_007 »

Martin330 píše:Chtěl bych pochválit pupíky, že kromě toho, že pracují kvalitně dovedou být i pěkně rychlí. Ve středu v půl čtvrté jsem jim na odtahovce poslal nepojízdnou E46 s tím, že bude pravděpodobně rozbité palivové čerpadlo. Můj předpoklad se potvrdil, čerpadlo pupíci objednali a druhý den ve dvě odpoledne už jsem měl auto opravené. Takže děkuji za rychlou opravu.

Jejda, tak to mas dobry :D . Me tam odtahovka vezla auto se stejnou zavadou 4x behem dvou mesicu (5000,-), nez si dali rict a koupili nove cerpadlo. I kdyz sem rikal ze to nejspis bude cerpadlo v nadrzi, (nerad mluvim mechanikum do prace)byl jsem ubezpecen, ze vse zkontrolovali, promerili, cerpadlo pry dava presne tolik co ma...Takze po tretim odtahu k nim do dilnogaraze do Svojetic, bez jakekoliv domluvy, telefonatu, me volal pan PAT nebo MAT, uz presne nevim, ze auto je opravene, ze to tedy bylo cerpadlo v nadrzi a ze me tam dali cerpadlo z vrakoviste a ze se nemusim bat, pry je na nej pul roku zaruka. Vubec se me to nezdalo, ale byl jsem opravdu ubezpecovan, ze bude v poradku a kdyz ne, tak se vrati. A ejhle, za 3 tydny ta sama zavada, ctvrty odtah a cerpadlo z vrakoviste kaput. Volal me p. MAT, ze ho s vymenou na vrakovisti poslali nekam. Chtel jsem tam dat nove cerpadlo. Asi za 3-4 dny jsem si prijel pro auto a chtel jsem odecist penize za cerpadlo z vrakoviste, ktere fungovalo necely mesic a to sem se jeste dozvedel, ze bylo z E38 misto z E39. (Nevim jestli to muze byt nebo ne). Ale se zlou jsem se potazal! Nakonec jsem tedy mohl ja za to, ze prestalo fungovat cerpadlo z vrakoviste na ktere byla zaruka a hlavne me nikdo nedal na vyber, jestli chci vrakac nebo novy kus. Divne jednani nemyslite?
Pan MAT se urazil a nakonec me cerpadlo odecetl, myslim ze to bylo 3000,- a rekl me ZBOHEM!.
Bohuzel dodnes jsem nedostal posledni fakturu a myslim, ze postradam jeste jednu. Dalo me opravdu hodne prace, nez sem dostal alepson ty predesle. Za pul roku sem tam nechal cca 70 - 100 000,-. Bydlel jsem asi 10 km od Svojetic, takze jsem pany zadal, jestli by me pak auto dovezli domu ze to zaplatim. Dovezli, ale tech kecu... A to ani nemluvim o tom, ze jsem zaokrouhloval faktury smerem nahoru, coz dalo za tu dobu temer dve tisicovky.
No jeste napisu, ze po kompletni vymene vsech prednich ramen, kotoucu, desticek, (faktura asi na 55000,-, vse mohu dolozit) po ujeti asi 12000 Km musim dat auto nekam do servisu, aby me to po pupikach dali dohromady, protoze tam neco klepe a skripe. Podle faktury ve predu vymenili uplne vsechno, tak jsem na to opravdu zvedav. Mohl bych sem toho napsat jeste vic, ale uz me to nebavi. Ani byste tomu neverili co sem s pupikama jeste zazil za srandu....hodne drahou srandu :lol:

Zaverem: Z me strany po tom vychvalovani tady, velke zklamani. Beru to tak, ze sem si nabehnul, je to moje chyba, mel jsem to poznat :). Clovek musi byt stale ve strehu. Rozhodne dilnogaraz PAT a MAT , (kde jsem taky jednou zakopnul o lahvac) NEDOPORUCUJI!

Preji vsem kdo chodi v dobre vire sem na forum pro rady, aby meli vetsi stesti s vyberem servisu nez sem mel ja :) GOOD LUCK!
Přílohy
PAT A MAT.jpg
PAT A MAT.jpg (44.52 KiB) Zobrazeno 3624 x
Pavel H

#110 Příspěvek od Pavel H »

Vazne by me zajimalo co vas vede k temto lzim. Ani nemam chut reagovat. Snad jen,ze to cerpadlo jste z vrakoviste chtel sam,protoze jste chtel usetrit. A vim na 100%,ze jsem vam to vymlouval. Delam to totiz u kazde soucastky co se na aute toci.
George_007
Kontaktovat uživatele:

#111 Příspěvek od George_007 »

Pavel H píše:Vazne by me zajimalo co vas vede k temto lzim. Ani nemam chut reagovat. Snad jen,ze to cerpadlo jste z vrakoviste chtel sam,protoze jste chtel usetrit. A vim na 100%,ze jsem vam to vymlouval. Delam to totiz u kazde soucastky co se na aute toci.

Hahaha, tak to je opravdu dobry. Jestli ses Pavel, tak cerpadlo jsme spolu vubec neresili! Tak jakych 100% proboha? Ty jsi totiz byl v te dobe na dovolene, myslim ze cely mesic me bylo receno. Bylo to vloni v lete a tohle vsechno jsem obsolvoval s tvojim kolegou.
Klidne to dohledame podle datumu na fakturach a dame je sem. Souhlas?
A pak kdo tady LZE???
Doufam ze tohle Admin nesmaze, radsi si to ulozim :)
Pavel H

#112 Příspěvek od Pavel H »

Moc me prekvapuje po takove dobe vas silne negativni postoj. A proc uvadite jen to negativni? Co treba, kdyz jste k nam prijel v patek po 16:00 hodine s tim, ze vam praskla nadoba chladici kapaliny, ze potrebujete auto nutne na vikend a my jsme se, prestoze jsme meli spoustu prace, sebrali, obvolali vrakoviste a nadobu vam sehnali a namontovali. Kdyz jste chtel auto dovezt, tak jsme rozhodne neremcali, je to nase sluzba zakaznikum a nemame duvod to zrovna u vas menit. Pokud mate nejake osobni nebo pracovni potize, tam me to velmi mrzi, ale tim, ze nas tu budete nepravem osocovat a spinit si nepomuzete. Pokud by jste chtel resit reklamaci nejakych komponentu predni napravy, nemame s tim zadny problem a verim, ze vse vyresime k vasi plne spokojenosti.
madu
Kontaktovat uživatele:

#113 Příspěvek od madu »

George_007 píše:
Martin330 píše:Chtěl bych pochválit pupíky, že kromě toho, že pracují kvalitně dovedou být i pěkně rychlí. Ve středu v půl čtvrté jsem jim na odtahovce poslal nepojízdnou E46 s tím, že bude pravděpodobně rozbité palivové čerpadlo. Můj předpoklad se potvrdil, čerpadlo pupíci objednali a druhý den ve dvě odpoledne už jsem měl auto opravené. Takže děkuji za rychlou opravu.

Jejda, tak to mas dobry :D . ..................................... GOOD LUCK!

... tak taky napíšu pár řádek , když si pan 007 myslí, že levá neví co děllá pravá ..

Ohledně vašeho čerpadla, vás přitáhl pan Hanzalín se svojí odtahovkou z Říčan od bytovek a to v neděli večer někdy před víc jak rokem a v pondělí ke vší smůle vaše auto normálně běželo. Diagnostika nic neřekla a tak jste si auto zase převzal ... nic jste neplatil jen ten svůj odtah ..
Pak jste si během delší doby stěžoval na občasný úbytek výkonu, když jezdíte ty dlouhé štreky do Německa týden co týden. Boužel nic se opět neprojevilo a hledejte něco na běžícím autě.. Záměrně píšu "delší doby", neboť o tomto problému jste se zmínil ve Svojeticích a po nějaké době i v Královicích a druhý návrat s nejedoucím autem k nám byl už do Kralovic a tam jsme začali až od září 2009...
Víše uvedený druhý odtah, opět panem Hanzalínem, někde z jižní spojky byl do Kralovic a tam už auto opravdu nejelo. Vzhledem k vašemu požadavku na okamžitou opravu z důvodu vašich pravidelných cest do zahraničí vám byla nabídnuta varianta staršího dílu z vrakoviště z Uhřiněvse, které bylo ihned k mání. Na nové by se čekalo a cena byla okolo 5tis .. ale důležité je, že nebylo do druhého dne!! Čerpadlo bylo z modelu E38 730d ... tzn. váš motor E39 530d. Auto tam zůstalo ale stejně několik dní .. Víte díly není problém vyměnit i z toho vrakoviště, tedy pokud jsou... a záruka půl roku?? Tak to asi né..
Na výběr jste dostal jako každý jiný, opravdu nejste ničím vyjímečný. Jen teď snad tím co tu teď píšete ...
Vaše investice nebyli malé, ale na vaše vlastní přání a dle vašeho svobodného uvážení. Své vozidlo jste na heveru viděl zrovna jako my a další stovky zákazníků ty své. My jen říkáme co vidíme a snažíme se to ukázat i vám .. našim zákazníkům. Odvoz domů taky není problém, zvlášť po dohodě a ještě když bydlíte 10min. autem od naší první dílny. Vozy převážíme i na delší vzdálenosti. Když se vám ten servis, za který jste mimochodem nikdy nic neplatil tak zajídal, zajděte za mým tátou a panem Hanzalínem a řekněte jim to do očí, uvidíte s jako se asi potážete .. Zde by se hodilo to staré známé " pro dobrotu na žebrotu".
Pokud máte nějaký problém s díly které jsou ještě v záruce, není problém jak píše kolega, tyto díly reklamovat v zákonem stanovené lhůtě. Na to máte právo a věřte, že nebudete první zákazník, který se s touto věcí na nás obrátí. Jsou to jenom věci, které se mohou pokazit i když jsou nové. Vás to nic stát nebude, jen cestu k nám do nové dílnogaráže... To jen abyste věděl.
A zrovna i pan Martin330 by o tom mohl vyprávět.. i jemu se měnilo čerpadlo v záruce a to dokonce 10dní po namontování. No prostě jsou to jen věci a my jsme ho jeli na náklady dodavatele vymontovat a zase namontovat do Říčan...

Závěrem: ... když už jsi k nám Jiříku přijel poprvé a viděl Pavla, tak to bylo "jééé čus kámo" to je super, že vás mám tak blízko ... a pak pánové sem, pánové tam, čus, čau, ahoj ... samej kamarádčoft, tak tu teď nebuď tak odtažitej.. Předtím hned tykačka a teď si hraješ na ublíženečka... Je zajímavé jak v inzerátu na prodej svého mazlíka se zastřešuješ naší dílnou a teď ti to vadí. Ty jsi k nám přijel a byl jsi tam bez ohlášení snad 5x, naše garáž ti byla dobrá. Remcáš, ale nevadilo ti volat kdykoliv, přijet si kdykoliv, soboty-neděle nevyjímaje, 6-7-8večer.. To víš, podmínky nebyli ideální, stále je rozestavěno, občas pršelo a bylo bláto, ale volba byla tvá, tak si zameť před svým prahem než začneš urážet. Auto jsi nám kolikrát bral přímo pod rukama sotva se dodělalo .. tak o co ti teď přesně jde?? Jsi velkej kluk, tak skoč na svojí motorku a klidně přijeď, nemám nic proti osobnímu kontaktu, jen zavolej předem abych tam byl a není problém.. moje i Pavlovo číslo znáš..

Tím bych to ukončil tuto spamovou listárnu, která pokud to nebudeš chtít řešit osobne, nemá smysl..

Tak se měj krásně a mnoho šťastných kilometrů s tvým krásným BMW ti přeji já madu ... mat:)
MOD Fantucci: zkrácena citace
jj
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od jj »

To se nedá číst, žijeme ve stejném vesmíru?

Jezdím k Pupíkům pravidelně, a zatím jsem neměl žádnej problém, jak v jednání, domluvě vstřícnosti tak ani v odvedené práci. Vžy jsem odjížděl s pocitem......tak, a už zase jedu jako člověk. :-)

Naposled s pár "blbostma" jako je rachtající vejfuk, záhadně mizící voda do ostřikovačů a odlétlá krytka na ostřikovači světel.

Jasně, maličkosti, ale i ty člověka děsně se..... štvou. :-)

Takže Pupíci díky.
540iAT

#115 Příspěvek od 540iAT »

Pavel H píše:Tak toto je lez a verim, ze ten komu jsme tyto vyjmenovane ukony provadeli ma slova potvrdi. Nikdo z nas si na svem voze v dobe, kdy se pracuje na zakaznikove voze, nic neopravuje. Proc jste se neozval nam a schovavate se zde? Rad bych si o tom s vami popovidal osobne.

Nechápu, jak si můžete dovolit tvrdit, že lžu, když posléze uvedete, že už si na jisté věci nepamatujete!!!

Lžete Vy, vážený pane!!

Jeden z vás si v klidu makal na svým autě, který bylo poškozený nějakým vandalem, díky tomu jste také přijeli do servisu pozdě, tak co, už si vzpomínáte?

Ano, olej v automatu by měl před výměnou vychladnout, ale to Vás zřejmě netrápilo, jelikož já jel za těch cca 5-6 hodin s vyměněným olejem domů a v tom se rozhodně nemýlím, cestu pěšky z těch Sovětic bych si rozhodně pamatoval!

Že jsem Vás nekontaktoval, opět lžete, volal jsem Vám dvakrát, požadoval jsem fakturu a vysvětlení, jak jste dopěli k tam závratné částce, ale neúspěšně, tak mi laskavě přestaňte tvrdit cokoli o chlapském a férovém jednání!

Po těchto urgencích jsem rezignoval, protože mi bylo jasné, že bych se spravedlnosti stejně nedovolal a hodil jsem to za hlavu. Po delší době jsem navštívil toto vlákno a podělil se o svou bohužel nezapomenutelnou zkušenost.

Už to zde nehodlám řešit a zbytečně si kazit náladu vzpomínkou na Váš diletantský servis.
Toto vlákno už rozhodně nenavštívím, takže v klidu můžete ve svých lžích a vytáčkách pokračovat, stejně jako ve Vašich reakcích na negatvní komentáře ostatních uživatelů tohoto fóra.

Doufám, že ty boží mlýny opravdu melou a že si u Vás už nikdo nenaběhne tak jako já!
madu
Kontaktovat uživatele:

#116 Příspěvek od madu »

540iAT píše:
Pavel H píše:Tak toto je lez a verim, ze ten komu jsme tyto vyjmenovane ukony provadeli ma slova potvrdi. Nikdo z nas si na svem voze v dobe, kdy se pracuje na zakaznikove voze, nic neopravuje. Proc jste se neozval nam a schovavate se zde? Rad bych si o tom s vami popovidal osobne.

Nechápu, jak si můžete dovolit tvrdit, že lžu, když posléze uvedete, že už si na jisté věci nepamatujete!!!

Lžete Vy, vážený pane!!

Jeden z vás si v klidu makal na svým autě, který bylo poškozený nějakým vandalem, díky tomu jste také přijeli do servisu pozdě, tak co, už si vzpomínáte?

Ano, olej v automatu by měl před výměnou vychladnout, ale to Vás zřejmě netrápilo, jelikož já jel za těch cca 5-6 hodin s vyměněným olejem domů a v tom se rozhodně nemýlím, cestu pěšky z těch Sovětic bych si rozhodně pamatoval!

Že jsem Vás nekontaktoval, opět lžete, volal jsem Vám dvakrát, požadoval jsem fakturu a vysvětlení, jak jste dopěli k tam závratné částce, ale neúspěšně, tak mi laskavě přestaňte tvrdit cokoli o chlapském a férovém jednání!

Po těchto urgencích jsem rezignoval, protože mi bylo jasné, že bych se spravedlnosti stejně nedovolal a hodil jsem to za hlavu. Po delší době jsem navštívil toto vlákno a podělil se o svou bohužel nezapomenutelnou zkušenost.

Už to zde nehodlám řešit a zbytečně si kazit náladu vzpomínkou na Váš diletantský servis.
Toto vlákno už rozhodně nenavštívím, takže v klidu můžete ve svých lžích a vytáčkách pokračovat, stejně jako ve Vašich reakcích na negatvní komentáře ostatních uživatelů tohoto fóra.

Doufám, že ty boží mlýny opravdu melou a že si u Vás už nikdo nenaběhne tak jako já!

Dobrý den pane Zdeňku H......,
vidím, že po delší době jste se opět rozhodl pro kontakt přes toto vlákno aniž by jste využil možnosti přímého hovoru, třeba přes telefon a nadobro si tak vyjasnil skutečný stav věci. Vaše volba ..

Píšete zde něco o vandalském ničení našich vozidel, škoda že nejste konkrétní a věcný. Naštěstí do dnešního dne se nám podobný skutek vyhýbá a jsme tomu rádi. Ale i kdyby se něco podobného mělo stát, tak by jsme tyto soukromé záležitosti neřešili na úkor našich zákazníků. Vozidlo bylo nejspíše zákazníka a možné zdržení (pokud vůbec nějaké bylo) se dalo připsat nejen zimnímu provozu (byl leden), ale i tomu, že jsme v té době vyzvedávali náhrádní díly u vícero firem. Proto také byla otevírací doba až od 9hod...
K vaší ceně se nebudu zpětně vracet, neboť jsem vše popsal výše. Jen se pozastavím nad fakty .... pro zajímavost jsem si na základě vaší o rok opožděné reakci dovolil kontaktovat vámi zmíněného daelera BMW a značkový servis Stratos Auto, spol. s r.o. dne 18.6.2010 a vystupoval jako zákazník se zájmem o servis výměny oleje v automatické převodovce a brzdové kapaliny dle stejného vozidla jako vlastníte Vy... a jaké že se mi dostalo odpovědi ( podotýkám že v písemné podobě ) ... cena dílů, filtr + těsnění, olej do automatické převodovky a brzdové kapaliny) je 7181,40 Kč včetně DPH. Cena servisní práce je 4426, 80 Kč včetně DPH.
Cena celkem 11608 Kč!!! no čtete dobře ... a to s podpisem vedoucího servisu. Nechť si tak každý udělá obrázek o tomto vašem tvrzení sám... nebo že by po roce díky krizi zdražili servis o více jak 100%???

Znovu vám nabízíme možnost celou tuto věc řešit, ale to by jste musel svůj telefon zvednout .. tedy pokud stále vlastníte číslo 7247541.., protože jsme se vám stejně jako po prvé reakci snažili dovolat i dnes, ale bez valného výsledku ....

S přáním pěkného dne a mnoho šťastných kilometrů s vaším BMW .... madu
Zdenal

#117 Příspěvek od Zdenal »

Již jsem se vše dozvěděl.........
all

#118 Příspěvek od all »

vše je věc náhledu.
Zdenal

#119 Příspěvek od Zdenal »

Ne, já jsem se zde ptal na věci, které sem nepatřily, tak mi Madu odpověděl přes SZ a dotaz zde jsem vymazal.
Nebylo to myšleno na hádky zde, to zas tak moc nevypovídá....
capri
Kontaktovat uživatele:

#120 Příspěvek od capri »

ja davam plusove body :) ve čtvrtek jsem po domluvě přivezl díly zadní nápravy na přelisování a v pátek mi volali že je hotovo at si přijedu :) což jsem nečekal byl jsem hodně příjemně překvapenej :) takže za mě 1+ :)
Odpovědět