Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

WWW.BIXENONY.COM

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
xenonman

#21 Příspěvek od xenonman »

Kami1 píše:
caknakis píše:Připadá vám normální, že když jsem vám zaplatil 4500,- Kč za nové paraboly a přitom mi tam namontujete moje staré, jen znovu pochromované???
pro xenonman:
zdá se mi, že jsem neviděl odpověď na tuto otázku.
ale jinak se celkem bavím...

pán přijel na repas lamp, tzn chtěl nové čočky staré byly ko a ty také dostal nevídím v tom opět žádný haček, moje nabídka pak zněla, že můžu vyzkoušet bixenony a to se pak nejevilo jako dobrý nápad proto jsme od toho ustoupil a dal nové originály
T613
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od T613 »

hahaha tak to je mazec, s timto clovekem osobni zkusenost nemam, ale videl jsem po nem jednu "praci" a kdyz to tady ctu trklo me to do oci, zavolal jsem dotycnemu abych se zeptal na firmu a svete div se, nespletl jsem se :-) bixenony.com, na svetlech hrouda silikonu, trcici neizolovane draty, ulomeny lepeny drzak

pan byl pry od zacatku chytry jak zizkovsky vysilac, o nejake nahrade nebo oprave v ramci zaruky nebo kdyz uz dobreho jmena ani naznak

xenonman píše: ....
budu doufat, že těch dalších 95% lidi jsou jen spokojení a doporučují mě dál a těm díky

procetl jsem si autohifi a kde mas tech 95% spokojenych lidi? to jako nahodou na kazdem foru je tech zbylych 5%? :lol: ja verim tomu, ze mas spokojene zakazniky, ale jak uz to naznacil jeden clovek, tak mozna takove, kteri zatim nevideli co maji pod kapotou a nikdo se v tom nemusel hrabat nebo mu nahodou neshorelo auto

xenonman píše:...... pokud máte s naší firmou špatné zkušenosti musím se omluvit, že se to nepovedlo a poprát Vám hodně štěstí při hledání po jiné firme kde Vám vyjdou vstříc k obrazu svěmu

Ano to je presne moto tveho podniku, kdyz to tady ctu. To si muzes vytesat na dvere. Akorat bych to prelozil z tveho jazyka do cestiny.

"Pokud mate s nasi firmou spatne zkusenosti, omlouvame se, ze jsme to podelali, napravu neresime a prejeme Vam hodne stesti pri hledani jine firmy, kde Vam to opravi nebo udelaji znova" :roll:

Nechci nikoho napadat, jen pisu to co jsem videl za praci. Nikdo neni dokonaly, kazdy sem tam neco posere. Ale pokud se k tomu stavi jako napadne podobne ve vsech pripadech = delas z lidi blbce a posils je v lepsim pripade k nekomu jinemu, v druhem pripade do prdele. Tak potom se nediv.
caknakis

#23 Příspěvek od caknakis »

xenonman píše:
Kami1 píše:
caknakis píše:Připadá vám normální, že když jsem vám zaplatil 4500,- Kč za nové paraboly a přitom mi tam namontujete moje staré, jen znovu pochromované???
pro xenonman:
zdá se mi, že jsem neviděl odpověď na tuto otázku.
ale jinak se celkem bavím...

pán přijel na repas lamp, tzn chtěl nové čočky staré byly ko a ty také dostal nevídím v tom opět žádný haček, moje nabídka pak zněla, že můžu vyzkoušet bixenony a to se pak nejevilo jako dobrý nápad proto jsme od toho ustoupil a dal nové originály

Tak trošku mi to přípomíná moji pětiletou neteř- Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím.

Tak tedy jen dvě otázky

- Proč jste mi při druhé návštěvě místo nových origo čoček namontoval moje staré, jen znovu pochromované, aniž by jste mě o tom informoval, nebo dal slevu?

- Proč i po poslední náštěvě u vás, kdy jste mi konečně dal origo nové čočky dálkové svítily stále do země? A nesvádějte to na zničené lampy, tam chyba nebyla, jak už jsem dostatečně popsal o pár příspěvků výše.

Neustále tady předkládáte, jak ste všechny další opravy řešil zdarma, není to tak docela pravda, za druhou návštěvu jste si řekl 400,- a to nepočítám 3x cestu tam a zpět, nesčetné telefony a 2x štelování světel na STK. Btw, mám to na vaší provozovnu rovných 30 kilometrů.

A co se týče toho, jak jste mě nechal čekat, byl jsem objednaný den předem. Ale to už je fuk....
xenonman

#24 Příspěvek od xenonman »

caknakis píše:Tak trošku mi to přípomíná moji pětiletou neteř- Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím.

Tak tedy jen dvě otázky

- Proč jste mi při druhé návštěvě místo nových origo čoček namontoval moje staré, jen znovu pochromované, aniž by jste mě o tom informoval, nebo dal slevu?

- Proč i po poslední náštěvě u vás, kdy jste mi konečně dal origo nové čočky dálkové svítily stále do země? A nesvádějte to na zničené lampy, tam chyba nebyla, jak už jsem dostatečně popsal o pár příspěvků výše.

Neustále tady předkládáte, jak ste všechny další opravy řešil zdarma, není to tak docela pravda, za druhou návštěvu jste si řekl 400,- a to nepočítám 3x cestu tam a zpět, nesčetné telefony a 2x štelování světel na STK. Btw, mám to na vaší provozovnu rovných 30 kilometrů.

A co se týče toho, jak jste mě nechal čekat, byl jsem objednaný den předem. Ale to už je fuk....

tak jinak toto je poslední věc co zde napíšu
a opravdu zde nebudu slovíčkařit, jestli ten udělal tamto nebo ne

máte mozek, tak se někdy aspon pokuste ho použít, jinak diky téhle asi né moc chvalné reklamě mám docela i pozitivní ohlasy tak jsem za ně vlasntě rád, že tu tohle proběhlo a vesele v tom můžete pokračovat, bohužel již bez moji účastí

pokud je člověk přítomen celé akci, vše je mu dopředu vysvětleno i pak zde brečí i když před tím celou dobu kouká pod ruce nevím co k tomu více dodat - pokud je něco špatně reklamuji hned nedostatky na místě nebo ne? já bych to rozhodně tak udělal,je to smutné,ale pak netuším kde nastala chyba[/b]

a to nej na závěr, člověk co si zde děsně lamuje jak mu někdo ublížil nebo poškodil zase opět přijede ku mě a to je ta nej ironie, protože jinde neuspěje nebo ho rovnou pošlou do oneche míst

jinak kdo chcete http://WWW.BIXENONY.COM, neposílám lidi do onech míst a řeším jejich problém, závěr at si každý udělá sám
streety

#25 Příspěvek od streety »

xenonman píše:jinak toto je můj osobní názor,na který mám snad doufám nárok, který se v žádném případě neslučuje s politkou a jednáním společnosti http://www.bixenony.com

Chovani majitele spolecnosti, byt v nepracovni zalezitosti, je uzce provazane a neoddelitelne s chovanim, myslenim a fungovanim jeho spolecnosti. Nevyhoda podnikani. :wink:
caknakis

#26 Příspěvek od caknakis »

To už je fakt mazec :tutuk:

Já nevím chlapi...mluvím čínsky, nebo nějákým nářečím apačů?

Tenhle topic by jsme mohli přejmenovat, " Jak na jasnou otázku nedostat žádnou odpověď" :-)

Jinak pán si vymýšlí dál, při druhé návštěvě, kdy mi tam namontoval ty moje staré čočky, tak jsem nebyl u něho v garáži, ale čekal jsem venku před garáží. Jeho kolega tam montoval na nějáké auto denní svícení, já jsem na vozíku, takže jsem se dovnitř neprotáhl, nebylo tam místo.

Když už pán neví z které do které, tak se snižuje na osobní útoky na narážky, jak tady můžete sami vidět, v tomto duchu zhuba probíhaly všechny reklamace.

Tak hodně štestí :wink:
caknakis

#27 Příspěvek od caknakis »

up :wink:
wat69

#28 Příspěvek od wat69 »

Ja teda musim prihodit pozitivní polínko...Prijel jsem pouze pro vybojky, ale pravda nechal jsem trochu vic... Vse mi bylo vysvetleno a doporuceno co bude nejlepsi, proste zadny problem...
Repasoval jsem cely lapy u e39 poface a pocital s tim ze to bude neco stat, protoze jsem nechtel druhovyrobu...vyslo me to na cca 10tis (plexi,tycky stelovaci alu,novy vybojky,dodelavka bixenonu, novy paraboly) z toho polovinu jsem bral od dennisviceni.cz vse bez problemu...

Jedna vybojka svitila jinak, tak jsem pana kontaktoval...vybojka se vymenila a bylo.

Vse šajnuje jak ma, ja jsem spokojen jak s jednanim tak zatim i s odvedenou praci
:wink:
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Syrup »

xenonman píše:jinak kdo chcete http://WWW.BIXENONY.COM, neposílám lidi do onech míst a řeším jejich problém, závěr at si každý udělá sám

Neverim svejm ocim, tenhle clovek si tady jeste udela reklamu :D :D no to chcipam!
Kail

#30 Příspěvek od Kail »

Mně by zajímala jedna věc (mimo tohle hádající se téma),když si nechám do světel nabastlit xenony nebo bixenony u http://www.bixenony.cz nebo i u jiný firmy,dostanu k tomu nějakej papír,zápis do TP,či vypálenej onen osudovej kód na sklo světla pro případnou kontrolu zpíčeným policistou?

Jde mi o to jestli když si to nechám udělat u specializovaný firmy za tisíce nebo desetitisíce,jestli na tom náhodou nebudu stejně jako když si na Aukru koupím HID sadu za 700kč :) .

Pokud je to s papírem a legální,pak tomu fandím :wink:
caknakis

#31 Příspěvek od caknakis »

tak na to můžeš zapomenout.
Kail

#32 Příspěvek od Kail »

Jo,jasně,no to jsem tak nějak očekával :D .
Pak nechápu jak to někoho může uživit,hold se někdo chytne no...
Cromoly

#33 Příspěvek od Cromoly »

Potreboval bych ted zrenovovat xenony na svym aute. Nevite o nekom kdo to udela poctive? Malem jsem si to nechal udelat tady u ty firmy, ale nastesti me na e46 foru vcas upozornili na tenhle topic...
Mrzak

#34 Příspěvek od Mrzak »

caknakis píše:Je to standart. Měl jsem zkušenost s tímto pánem, nechával jsem si od něho předělat světla na bixenon a takovou prasárnu jste v životě neviděli. Je to na delší povídání, ale shrnu to
- pán zásadně neuznává reklamaci
- když poukážete na jeho chybu, tak z vás dělá akorát kokota
- svou neschopnost shazoval na to, že světla musely být bourané (nikdy nebyly)
- nechal jsem mu svoje staré paraboly na vyhození, říkal, že to k ničemu není. Když jsem k němu přijel na reklamaci, bez jakéhokoliv upozornění mi tam vrazil ty moje staré, jen znovu pokovené. A to jsem mu předtím zaplatil 4500,- za nové moduly.

Ruce pryč.

Tomáš Caknakis

Je to standart. Koupil jsem od něj nové světa na E60 za 20tis. Dohodli jsme se, že udělá rovnou kroužky , ledky. Když jsem si přišel pro auto, tvrdil, že světla jsou seřízená a chybu na diagnostice mi vymažou v servisu. Takže jsem svítil do nebe, ostaní auta na mě blikaly a mazal jsem na seřízení. Tam mi taky řekli, že s takhle sbastlenými světly se dlouho nesetkali. Chybu na diagnostice nelze vymazat, takže svítí pořád, při přepnutí na dálkové mám gong jako chybu, blinkr při dálkových bliká jako vztekej. A ještě při vloženém kličí v zapalování problikávají, i když jsou vypnuté. Navíc by stržený závit na uchycení (na novém světle).

Takže jsem volal zpátky a domluvili jsme se na opravě, ale když jsem zjistil, že moje auto si dal na forum Autohifi jako reklamu na svojí perfektní práci i s fotkama , prý bez chyby diagnostiky, tak se mi zvedl žaludek a už s ním nechci mít nic společného.

Takže podepisuji, ruce pryč. Mrzák
Mrzak

#35 Příspěvek od Mrzak »

Jen bych ještě dodal, že to vypadá fakt dobře a je jen škoda , že si u něj nenechám dodělat to výškové náklápění a ostřiky světlometů ( dřív to nebylo v nabídce).
On sice píše, že to je bez chybové hlášky, ale pravda to není . Taky technickou to neprojde jako lusk . Policajti mě zatim nevybrali, myslím si, že očekávaj, že na takovémhle autě je nivelace z výroby, takže kolečko nehledají (stejně je od přestavby nefunkční).

odkaz zde.

http://www.autohificlub.cz/forum/10/113 ... svetel/339
Cromoly

#36 Příspěvek od Cromoly »

Husty... A budes si to nekde jinde nechavat predelavat aby vse fungovalo jak ma?
xenonman

#37 Příspěvek od xenonman »

Mrzak píše:Jen bych ještě dodal, že to vypadá fakt dobře a je jen škoda , že si u něj nenechám dodělat to výškové náklápění a ostřiky světlometů ( dřív to nebylo v nabídce).
On sice píše, že to je bez chybové hlášky, ale pravda to není . Taky technickou to neprojde jako lusk . Policajti mě zatim nevybrali, myslím si, že očekávaj, že na takovémhle autě je nivelace z výroby, takže kolečko nehledají (stejně je od přestavby nefunkční).

odkaz zde.

http://www.autohificlub.cz/forum/10/113 ... svetel/339

panové pánové tak jen pro pořádák to jsou ceny dnes

1x nové lampa holá 18660,- x2 - 37320,- + 2x trafo nové hella 9000 x 2 - 18000 + výbojky nová 4500 x - 9000,-

nové lampy komplet 64320,- - 2 roky záruka
led kroužky tehdy 2000,-
práce - ani nepočitám

oproti 20tis za lampy s novou elektronikou (lampy nové nebyly), vč instalace, konektory se tedy museli upravit xenon a nexenon lampa je jiná
o nefunkční nivelaci jsem říkal do předu, že nebude fungovat

můzu se zeptat co se tady řeší?

ledky blikají při nastartovaní? ne pouze při otočení kličku, ledky dostavají impulz (zatím nikdo kdo si dal ledky si nestežoval, každy je s tím smířen)

hidky do paraboly jsem tehdy odmitnul

automatické naklápéní není problém + cca 4500 vč práce, v případě originál také není problém 2x čidlo, kabeláž, jednotka cca 15tis
naklápění je plně funkční viz http://www.bixenony.com/automaticke-naklapeni/

ostřikovače - originál nadobka 2x moturek, hadice, ostriky cca 4-5tis

uni sada cca - 1-2tis
ostřkovače světel neni problém

nebo varianta 2 - na stk vrátit původní lampy vše je řešitelné a je to asi věc uhlu pohledu

světla mají na sobě štelovací prvek na stk, případně u nás lze nastavit a seštělovat - tehdy 2 roky zpět nebyl regloskop skladem dnes již je

na práci je záruka 6 měsíců, pokud někdo má problém a již se pak nezastaví, nejsme schopni tutu závadu zaznamenat ani nikterak řešit,

poslední věc, když bude závada na naši straně a nebudeme schopni ji vyřešit nemám problém vše vrátit do původního stavu a vrátit penize zpět
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#38 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Neumet vyřešit blikající ledky je asi u profi firmy normální, za ty prachy co by nechtěl...
“Ability is what you're capable of doing.”
xenonman

#39 Příspěvek od xenonman »

Hanz píše:Neumet vyřešit blikající ledky je asi u profi firmy normální, za ty prachy co by nechtěl...

a mohu se zeptat co to ma společného s tímhle tématem? krom teda opět narážky ?

jinak ledky pouze vyměněny za původní originál žárovky nic vic nikdo neřešil
případně se určitě může obratit na tebe a můžeš mu poradit jak tento problém vyřešit ne?
pavelk

#40 Příspěvek od pavelk »

a proto byl můj příspěvek s tímto odkazem smazán z Autohifiklubu aby se to neřešilo a lidi o tom nevěděli když vše vlastně je vpořádku a funkční???? :mad:
Odpovědět