Mrzak píše:Jen bych ještě dodal, že to vypadá fakt dobře a je jen škoda , že si u něj nenechám dodělat to výškové náklápění a ostřiky světlometů ( dřív to nebylo v nabídce).
On sice píše, že to je bez chybové hlášky, ale pravda to není . Taky technickou to neprojde jako lusk . Policajti mě zatim nevybrali, myslím si, že očekávaj, že na takovémhle autě je nivelace z výroby, takže kolečko nehledají (stejně je od přestavby nefunkční).
odkaz zde.
http://www.autohificlub.cz/forum/10/113 ... svetel/339
panové pánové tak jen pro pořádák to jsou ceny dnes
1x nové lampa holá 18660,- x2 - 37320,- + 2x trafo nové hella 9000 x 2 - 18000 + výbojky nová 4500 x - 9000,-
nové lampy komplet 64320,- - 2 roky záruka
led kroužky tehdy 2000,-
práce - ani nepočitám
oproti 20tis za lampy s novou elektronikou (lampy nové nebyly), vč instalace, konektory se tedy museli upravit xenon a nexenon lampa je jiná
o nefunkční nivelaci jsem říkal do předu, že nebude fungovat
můzu se zeptat co se tady řeší?
ledky blikají při nastartovaní? ne pouze při otočení kličku, ledky dostavají impulz (zatím nikdo kdo si dal ledky si nestežoval, každy je s tím smířen)
hidky do paraboly jsem tehdy odmitnul
automatické naklápéní není problém + cca 4500 vč práce, v případě originál také není problém 2x čidlo, kabeláž, jednotka cca 15tis
naklápění je plně funkční viz
http://www.bixenony.com/automaticke-naklapeni/
ostřikovače - originál nadobka 2x moturek, hadice, ostriky cca 4-5tis
uni sada cca - 1-2tis
ostřkovače světel neni problém
nebo varianta 2 - na stk vrátit původní lampy vše je řešitelné a je to asi věc uhlu pohledu
světla mají na sobě štelovací prvek na stk, případně u nás lze nastavit a seštělovat - tehdy 2 roky zpět nebyl regloskop skladem dnes již je
na práci je záruka 6 měsíců, pokud někdo má problém a již se pak nezastaví, nejsme schopni tutu závadu zaznamenat ani nikterak řešit,
poslední věc, když bude závada na naši straně a nebudeme schopni ji vyřešit nemám problém vše vrátit do původního stavu a vrátit penize zpět