Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW Olomouc Horimex cars s.r.o.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, no chtěl bych si nechat po svátkách vyměnit olej v AT a i v rozvodovce. a udělat diagnostiku předních světel, protože při zapnutí do polohy automatické, aby se mi světla rozsvicovala a zhasínala sama, tak to sice funguje, ale zelená kontrolka nesvítí, ale bliká. V příručce jsem vyčetl, že když kontrolka nesvítí, ale bliká, že se jedná o závadu na světlometech.
Mám model E60 a bi-xenon dynamic, ale nejde mi do hlavy, že když to má být bi-xenon, že to má jenom jednu čočku na xenon. Nějak se v tom moc nevyznám a nevím v čem by mohla být závada, tak se obracím na radu tady, jestli někdo nebude vědět.
Přemýšlel jsem o tom BMW právě v Olomouci, že tam snad budou vědět nejvíce a na závadu příjdou, protože mě nenepadá jinéj servis kde bych to mohl svěřit.
Taky budu potřebovat nové ramena a čepy na přední nápravu a vůbec nevím co to cenově obnáší a jestli kupovat originál, nebo jestli existuje nějaká dobrá a kvalitní druhovýroba.
Ty jo nějak jsem se rozepsal
Tak předem díky za Vaše reakce 
Mám model E60 a bi-xenon dynamic, ale nejde mi do hlavy, že když to má být bi-xenon, že to má jenom jednu čočku na xenon. Nějak se v tom moc nevyznám a nevím v čem by mohla být závada, tak se obracím na radu tady, jestli někdo nebude vědět.
Přemýšlel jsem o tom BMW právě v Olomouci, že tam snad budou vědět nejvíce a na závadu příjdou, protože mě nenepadá jinéj servis kde bych to mohl svěřit.
Taky budu potřebovat nové ramena a čepy na přední nápravu a vůbec nevím co to cenově obnáší a jestli kupovat originál, nebo jestli existuje nějaká dobrá a kvalitní druhovýroba.

Ty jo nějak jsem se rozepsal

-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:jiriik píše: ale nejde mi do hlavy, že když to má být bi-xenon, že to má jenom jednu čočku na xenon.
taky mam bi-xenon a jednu cockuBixenon źnamena ze ti sviti i na dálku .resil jsem problemy s vyskovym nastavenim , delali mi to v Horimexu a vse 1A , takze za me jen doporucuju .
Díky a taky by měl být natačecí do zatáčky, že?
-
- Kontaktovat uživatele:
jiriik píše:GeorgosAc píše:jiriik píše: ale nejde mi do hlavy, že když to má být bi-xenon, že to má jenom jednu čočku na xenon.
taky mam bi-xenon a jednu cockuBixenon źnamena ze ti sviti i na dálku .resil jsem problemy s vyskovym nastavenim , delali mi to v Horimexu a vse 1A , takze za me jen doporucuju .
Díky a taky by měl být natačecí do zatáčky, že?
Má jednu čočku. Za čočkou je elektromagnetická clonka, která přepíná mezi potkávacím a dálkovým světlem.