Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW Olomouc Horimex cars s.r.o.

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od jiriik »

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s BMW Olomouc? Nebo nějakém dobrém servise kde se mi zaručeně odborně podivájí a opraví moje auto?Nejlépe Olomoucký kraj :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Napiš jaký máš problém, třeba ti poradíme... záleží o jakou jde závadu, naposledy mi v Horimexu vyšli velmi vstříc a dodrželi přesně co slíbili :wink:
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jiriik »

Ahoj, no chtěl bych si nechat po svátkách vyměnit olej v AT a i v rozvodovce. a udělat diagnostiku předních světel, protože při zapnutí do polohy automatické, aby se mi světla rozsvicovala a zhasínala sama, tak to sice funguje, ale zelená kontrolka nesvítí, ale bliká. V příručce jsem vyčetl, že když kontrolka nesvítí, ale bliká, že se jedná o závadu na světlometech.

Mám model E60 a bi-xenon dynamic, ale nejde mi do hlavy, že když to má být bi-xenon, že to má jenom jednu čočku na xenon. Nějak se v tom moc nevyznám a nevím v čem by mohla být závada, tak se obracím na radu tady, jestli někdo nebude vědět.

Přemýšlel jsem o tom BMW právě v Olomouci, že tam snad budou vědět nejvíce a na závadu příjdou, protože mě nenepadá jinéj servis kde bych to mohl svěřit.
Taky budu potřebovat nové ramena a čepy na přední nápravu a vůbec nevím co to cenově obnáší a jestli kupovat originál, nebo jestli existuje nějaká dobrá a kvalitní druhovýroba.
:)
Ty jo nějak jsem se rozepsal :lol: Tak předem díky za Vaše reakce 8)
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

jiriik píše: ale nejde mi do hlavy, že když to má být bi-xenon, že to má jenom jednu čočku na xenon. 8)

taky mam bi-xenon a jednu cocku :-) Bixenon źnamena ze ti sviti i na dálku .resil jsem problemy s vyskovym nastavenim , delali mi to v Horimexu a vse 1A , takze za me jen doporucuju .
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jiriik »

GeorgosAc píše:
jiriik píše: ale nejde mi do hlavy, že když to má být bi-xenon, že to má jenom jednu čočku na xenon. 8)

taky mam bi-xenon a jednu cocku :-) Bixenon źnamena ze ti sviti i na dálku .resil jsem problemy s vyskovym nastavenim , delali mi to v Horimexu a vse 1A , takze za me jen doporucuju .

Díky a taky by měl být natačecí do zatáčky, že?
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fikop »

jiriik píše:
GeorgosAc píše:

Díky a taky by měl být natačecí do zatáčky, že?

Má jednu čočku. Za čočkou je elektromagnetická clonka, která přepíná mezi potkávacím a dálkovým světlem.
Marek-is

#7 Příspěvek od Marek-is »

s tímhle můžeš v klídku do Horimexu
Odpovědět