Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

FINEST CARS AUTO DETAILING PRAHA-SWISSVAX & DODO JUICE

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od ROBi »

Parádní oprava kufru Citroena, díky Doe! :)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Lion »

Doe klobouk dolů. Rozjíždíš to ve velké parádě, tak držím palce ať se kšeft dobře rozjede a daří se!!! :wink: :cool2:
king

#23 Příspěvek od king »

M3maniac píše:A jak tak koukám na ceník tak to jednoduché nebude , toto si v čr můžeš dovolit jen v Praze :wink: a cenovky jsou fakt pro majitele top aut co ocení TOP přípravky :wink: přesto držím palce chlape!

bacha, ona ani ta Praha to nemusi zachranit, ty ceny jsou trochu mimo, ale treba se pletu, good luck
E65DRIVER

#24 Příspěvek od E65DRIVER »

Děkuju kámo za opravu promáčklin na dveřích mé E65... služby jsou opravdu na úrovni... A oproti lakování mi to ušetřilo několik T. Myslim si, že tvoje služby určitě najdou svoje zákazníky. Přeju hodně úspěchu... 8)
Bambus_m5

#25 Příspěvek od Bambus_m5 »

Ceny mimo nejsou. I na "chudé" severní moravě, jsem už před deseti lety coby student čistil auta za jeden až dva tisíce a to jsem nepoužíval extra drahé přípravky, jen obyčejnou želvu a sonax. O práci jsem nouzi neměl. Nejlepší reklamou byl spokojený zákazník, který mé služby doporučil dále. Což přeji i Doemu.
Až přestanou solit tak dorazím s E21 ;)
DOEMIXXX

#26 Příspěvek od DOEMIXXX »

Jsem rad, ze Robi i E65Driver jsou spokojeni 8)

bambus: Diky, jinak rad poslouzim, budu se tesit :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Bambus_m5 píše:Ceny mimo nejsou. I na "chudé" severní moravě, jsem už před deseti lety coby student čistil auta za jeden až dva tisíce a to jsem nepoužíval extra drahé přípravky, jen obyčejnou želvu a sonax. O práci jsem nouzi neměl. Nejlepší reklamou byl spokojený zákazník, který mé služby doporučil dále. Což přeji i Doemu.
Až přestanou solit tak dorazím s E21 ;)

Jojo i na chudé severní moravě jsem x aut vyčistil sám a vím jaká je to (nedoceněná) dřina a mám kámoše co to dělá asi 15let a nezávidím mu ani korunu. S autem po praseti se jebeš celou šichtu a leje s tebe jak z koně :D vím co to obnáší v 30ti stupňovém vedru nebo -20 když vše co uděláš na mokro ti nechce schnout :wink: jsou lidi a lidi, někteří se kroutí když zaplatí 200 za ruční mytí (což je super cena), protože kartáče u glóbusu jsou za 99 v akci :D a někdo zas nemá problém nechat 2500 za komplet čištění jednou za čtvrt roku. To co jsem napsal jsem napsal jen proto, že neznám nikoho ve svém okolí co by si nechal vypucovat auto za 6 nebo 10 litrů :wink: v Praze je přece jen větší koncentrace lidí co maj víc peněz a víc aut typu ferrari či bentley :wink: A to nemění nic na tom, že Doemu přeju hodně štěstí v novém kšeftu! a to upřímně.
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Slavisimo »

V Praze je vice firem tohohle zamereni...Myslim si ze uchytit se bude slozity, hlavne diky temhle cenam. Souhlasim s M3maniacem. Kazdopadne drzim palce :-)
CermisE36

#29 Příspěvek od CermisE36 »

Dobra prace. Tak drzim palce at ti to slape. :cool2:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od RuDoSh »

pokud odvede TOP praci tak si nemyslim, ze to je prestrelene. Myslim, ze sprite si to nechal delat v Brne u nejakeho typka a ten ma co jsem se dival vetsi ceny.

Rad bych ti sveril e31 (vytahnout blatnik a poradne ozivit lak.... nechci tam zadne "hologramy"), letos by se mi melo darit lip, loni to stalo za hovno....
DOEMIXXX

#31 Příspěvek od DOEMIXXX »

RuDoSh píše:pokud odvede TOP praci tak si nemyslim, ze to je prestrelene. Myslim, ze sprite si to nechal delat v Brne u nejakeho typka a ten ma co jsem se dival vetsi ceny.

Rad bych ti sveril e31 (vytahnout blatnik a poradne ozivit lak.... nechci tam zadne "hologramy"), letos by se mi melo darit lip, loni to stalo za hovno....

neboj, jakmile doplnim galerii o nove auta, ktere jsem delal, tak se muzes rozhodnout :wink:
DOEMIXXX

#32 Příspěvek od DOEMIXXX »

Dnes přidány fota AUDI A4 - DODO JUICE
DOEMIXXX

#33 Příspěvek od DOEMIXXX »

Dnes dělán Citroen C3 - DODO JUICE

Foto na http://www.finestcars.cz
HAMANN

#34 Příspěvek od HAMANN »

Jenže jestli někdo taky tu TOP práci dovede top zaplatit, na vlastní oči jsem viděl jak se člověk s novou X6 hádal na shellce že chce jen základní mytí a ne nějaký premium 8O! Každopádně držím palce!
DOEMIXXX

#35 Příspěvek od DOEMIXXX »

HAMANN píše:Jenže jestli někdo taky tu TOP práci dovede top zaplatit, na vlastní oči jsem viděl jak se člověk s novou X6 hádal na shellce že chce jen základní mytí a ne nějaký premium 8O! Každopádně držím palce!

cenu rikam vzdy do predu, cenu pak nezvysuji a tim padem neni problem :wink:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Zave »

tak tak, bud chces a jdes do toho, nebo nechces a JEBAT :-)
stormer

#37 Příspěvek od stormer »

Já o něčem takovym taky uvažoval,ale nakonec z toho sešlo právě protože znám Čechy a to jací jsou to zákazníci... :/
Každopádně taky držím palce ať to šlape jak má ;)
DOEMIXXX

#38 Příspěvek od DOEMIXXX »

Dnes BMW E38 program od SWISSVAX
DOEMIXXX

#39 Příspěvek od DOEMIXXX »

Dnes BMW e65 750iA program od DODO JUICE
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#40 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Ten tam ma teda peknej hnuj v interieru... :?
Odpovědět