Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
FINEST CARS AUTO DETAILING PRAHA-SWISSVAX & DODO JUICE
-
Ceny mimo nejsou. I na "chudé" severní moravě, jsem už před deseti lety coby student čistil auta za jeden až dva tisíce a to jsem nepoužíval extra drahé přípravky, jen obyčejnou želvu a sonax. O práci jsem nouzi neměl. Nejlepší reklamou byl spokojený zákazník, který mé služby doporučil dále. Což přeji i Doemu.
Až přestanou solit tak dorazím s E21

Bambus_m5 píše:Ceny mimo nejsou. I na "chudé" severní moravě, jsem už před deseti lety coby student čistil auta za jeden až dva tisíce a to jsem nepoužíval extra drahé přípravky, jen obyčejnou želvu a sonax. O práci jsem nouzi neměl. Nejlepší reklamou byl spokojený zákazník, který mé služby doporučil dále. Což přeji i Doemu.
Jojo i na chudé severní moravě jsem x aut vyčistil sám a vím jaká je to (nedoceněná) dřina a mám kámoše co to dělá asi 15let a nezávidím mu ani korunu. S autem po praseti se jebeš celou šichtu a leje s tebe jak z koně

-
- Kontaktovat uživatele:
pokud odvede TOP praci tak si nemyslim, ze to je prestrelene. Myslim, ze sprite si to nechal delat v Brne u nejakeho typka a ten ma co jsem se dival vetsi ceny.
Rad bych ti sveril e31 (vytahnout blatnik a poradne ozivit lak.... nechci tam zadne "hologramy"), letos by se mi melo darit lip, loni to stalo za hovno....
Rad bych ti sveril e31 (vytahnout blatnik a poradne ozivit lak.... nechci tam zadne "hologramy"), letos by se mi melo darit lip, loni to stalo za hovno....
RuDoSh píše:pokud odvede TOP praci tak si nemyslim, ze to je prestrelene. Myslim, ze sprite si to nechal delat v Brne u nejakeho typka a ten ma co jsem se dival vetsi ceny.
neboj, jakmile doplnim galerii o nove auta, ktere jsem delal, tak se muzes rozhodnout