Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Servis vozu BMW „AutoPupik“ Pavel H / Madu - Praha
-
No celkem koukam co se tu rozvinulo ...
Ja jsem byl u techto panu asi pred pul rokem kvuli prohlidce auta ktere sem si rozmyslel ke koupi ( E39 530i ) a nemohl sem si na nic stezovat.
Jednak pan ktery auto prohlizel byl velice ochotny prosel cele auto a cokoli sem se jej zeptal tak mi bez nejakych spatnych reakci ochotne odpovedel/vysvetlil. Musim rict ze sem si tento servis vybral na zaklade doporuceni zde na foru a nemuzu si stezovat.
U cele kontroly jsem byl a hodnotim ji kladne jelikoz sme prosli veskere casti vozidla vcetne diag ktera mimochodem nebyla carsoft a musim rict ze z jednani jednoho ze dvou panu ktery reprezentoval svuj servis sem byl nadseny.
I diky nemu sem usetril dost penez a nakonec i zvolil variantu pro me mnohem zajimavejsi v podobe 540i v manualu.
Pravda servisu sem se neucastnil jelikoz je to druha strana republiky ale i tak bych chtel timto podekovat.
Mejte se fajn a doufam ze vetsina vasich zakazniku bude spokojena alespon v takove mire jako jsem byl u vas ja.
Petr
Ja jsem byl u techto panu asi pred pul rokem kvuli prohlidce auta ktere sem si rozmyslel ke koupi ( E39 530i ) a nemohl sem si na nic stezovat.
Jednak pan ktery auto prohlizel byl velice ochotny prosel cele auto a cokoli sem se jej zeptal tak mi bez nejakych spatnych reakci ochotne odpovedel/vysvetlil. Musim rict ze sem si tento servis vybral na zaklade doporuceni zde na foru a nemuzu si stezovat.
U cele kontroly jsem byl a hodnotim ji kladne jelikoz sme prosli veskere casti vozidla vcetne diag ktera mimochodem nebyla carsoft a musim rict ze z jednani jednoho ze dvou panu ktery reprezentoval svuj servis sem byl nadseny.
I diky nemu sem usetril dost penez a nakonec i zvolil variantu pro me mnohem zajimavejsi v podobe 540i v manualu.
Pravda servisu sem se neucastnil jelikoz je to druha strana republiky ale i tak bych chtel timto podekovat.
Mejte se fajn a doufam ze vetsina vasich zakazniku bude spokojena alespon v takove mire jako jsem byl u vas ja.
Petr
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.. já sem před nedávnem chtěl koupit BMW 535i E39 od nechvalně známe firmy AAA... a po referencích které sem slyšel od kamarádů sem si domluvil předkupní prohlídku.. prohlídka byla vedená pečlivě a na mé kolikrát blbé dotazy vždy s ochotou reagovali. Dozvěděl sem se vše co sem potřeboval a chlapi mi ušetřili nemalé peníze.
Nehledě nato že před touto koupí mne blblo osvetneni na E36, nemohl sem si dovolit být bez auta takže mne kluci nejednou po telefonu vysvětlili co mám zkontrolovat a čím to může být.
Takže za mne 1+ a příště klidně znovu.. jen tak dál pánové, nemálo servisů funguje jako Vy.
Lukáš
Nehledě nato že před touto koupí mne blblo osvetneni na E36, nemohl sem si dovolit být bez auta takže mne kluci nejednou po telefonu vysvětlili co mám zkontrolovat a čím to může být.
Takže za mne 1+ a příště klidně znovu.. jen tak dál pánové, nemálo servisů funguje jako Vy.
Lukáš
Nyní: BMW E61 530i 05"/BMW E46 325Ci 03"/VW Transporter 2,5Tdi-Long 06"/Yamaha FZS 1000 04"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
-
Panove pupiky doporucuji, vynikajici pristup, velka ochota, kolega si tam dneska nechal delat tlumice a pak mi o tom basnil po telefonu, ze s takovou ochotou se jeste nesetkal. Sam jsem tam rano zavezl na konzultaci muj bilej vrak a ve ctvrtek jsem objednan na vymenu remene.
To je po dlouhe dobe prvni servis, ze ktereho mam dobry pocit.
EDIT:
Vymena drazkoveho remene, nazorna ukazka plus vysvetleni vse naprosto ok, mam z toho servisu opravdu dobry pocit a za naprosto pohodovou cenu za praci.
DOPORUCUJI!
To je po dlouhe dobe prvni servis, ze ktereho mam dobry pocit.
EDIT:
Vymena drazkoveho remene, nazorna ukazka plus vysvetleni vse naprosto ok, mam z toho servisu opravdu dobry pocit a za naprosto pohodovou cenu za praci.
DOPORUCUJI!
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem samo-domo-garážovo se švagrem měnil řídící tyče a došli jsme na to, že nesundáme ze staré tyče "zvoneček", který potřebujeme na nové tyče ... napadlo mne stavit se u Pupíků o radu, neb to bylo cestou když už jsem si to odvážel domů, že se to pořeší "později", a dostalo se mi odpovědi "přivezte to, my vám to sundáme", což pak i proběhlo (jestě na mne i počkali). Takže ode mne velké díky a cením si přístupu :palec:
Na pár opravách jsem už dříve také byl a vždy spokojenost, takže doporučuji.
Na pár opravách jsem už dříve také byl a vždy spokojenost, takže doporučuji.
-
Já teda mám s Pupikama jenom tu nejlepší zkušenost. Kdykoli mi vyšli vstříc a práce byla odvedená dobře. Na mojí E65 dělali už hodně věcí, přes výměnu oleje v automatu a jiných věcí. Seru s prominutím na to, jestli to je v nějaký garáži nebo ve špičkovým servisu kde je za pultem dylinka s trojkama prsama a nikdo si mě tam nevšímá, protože mám sedmu z roku 2002 a tak jsem pro ně póvl. Já jsem s klukama spokojenej a můžu je doporučit. A to jsem nějaký to auto už měl. A když bude něco špatně, tak se tam stavím a vysvětlíme si to. A nebudu to řešit přes net.
Jmenovec.
Jmenovec.
Já nevím jestli mám napsat můj dojem. Koupil jsem u nich termostat na vodní pumpu. Domluva po telefonu i dodání super. Ještě jsem u nich koupil antifreeze. Ptal jsem se jak se tam dostanu jestli musí na E61 dolu ta černá přední příčka. Odpověď byla, že se to nesundavá. OK. Samozřejmě sundavá, nepochopil jsem důvod jejich odpovědi. Byla to moje první práce na E61, předtím jsem dělal jen na E39 a tam je to trochu jinak.
A pak začala taková ta garážnická masáž. Jo pane, vy už máte najeto 170 000km. Už jste měl turbo na kontrole, a co vstřiky, ty by už taky chtěly na stolici a přeměřit, to samé by bylo potřeba udělat s vysokotlakým čerpadlem. Turbo tam mám elektronické a vstřiky piezo. No, přiznám se, dal mi brouka do hlavy, ale po pár telefonátech jsem ho hned vyhnal. Motor startuje celou zimu na drcnutí, (parkuji venku) otačky nehoupou, turbo nehouká, z výfuku žádný kouř, motor je čisťoučký, až na mastné koleno u intercooleru, zimní spotřeba 9,2l/100 (je to xd) prostě motor si sametově vrní. Problém začnu řešit až bude, nebudu se hrabat do něčeho co zatím bezvadně funguje. Pán byl příjemný, působil na mě, že ví. Jestli měl pravdu, tak se mu moc omlouvám, ale těma "kecama" mě odradil.
Sorry, hlavně mě neukamenujte.
Eks
A pak začala taková ta garážnická masáž. Jo pane, vy už máte najeto 170 000km. Už jste měl turbo na kontrole, a co vstřiky, ty by už taky chtěly na stolici a přeměřit, to samé by bylo potřeba udělat s vysokotlakým čerpadlem. Turbo tam mám elektronické a vstřiky piezo. No, přiznám se, dal mi brouka do hlavy, ale po pár telefonátech jsem ho hned vyhnal. Motor startuje celou zimu na drcnutí, (parkuji venku) otačky nehoupou, turbo nehouká, z výfuku žádný kouř, motor je čisťoučký, až na mastné koleno u intercooleru, zimní spotřeba 9,2l/100 (je to xd) prostě motor si sametově vrní. Problém začnu řešit až bude, nebudu se hrabat do něčeho co zatím bezvadně funguje. Pán byl příjemný, působil na mě, že ví. Jestli měl pravdu, tak se mu moc omlouvám, ale těma "kecama" mě odradil.
Sorry, hlavně mě neukamenujte.
Eks
zdravim,
berte to jako moji zkušenost a můj pocit s bmw pupík.
na základě recenzí sem si řekl že po letech u bmw bychl,vyzkouším něco jiného(hlavně z finančních důvodů).potřeboval jsem vyměnit olej a identifikovat skřípající zvuk kdesi vepředu u motoru, pro případnou výměnu vadného dílu.
po příjezdu ve smluvenou dobu jsem si cca 5minut postál v servisu jak Y, potom jsem se s někým domluvil co potřebuju a kdy si přijdu pro auto.
v domluvený čas jsem si dojel pro auto. bylo zvednuté na zvedáku a jeden z pánů mě provedl okolo auta a mě ne moc příjemným způsobem sděloval,že mám vyřízená přední ramena(to sem v podstatě věděl). zeptal jsem se na opravu a případnou cenu. cena 18 tis za Meyle ramena .v případě,že by to klaplo tak by to mohlo bejt o cca 1tis levnější,když bude nějaká akce.trochu jsem se orosil.nicméně olej vymněněn (za dost podobnou cenu jak u bmw bychl) skřípající zvuk jaksi pozapomenut a po rychlém poslechnutí neidentifikováno(to se stává, jenom my bylo slíbeno že si to poslechnou stetoskopem).
nelenil jsem a začal hledat levnější alternativu ramen. narazil jsem na voton v českých budějovicích. komplet výměna ramen Meyle vyšla na 11tis.plus 1tis cesta do budějovic. skřípot identifikován,navíc jsem si přes telefon dohodnul výměnu jednoho dílu s lakem a za poloviční cenu co v praze na vrakáči bez laku(maximální spokojenost).
bohužel mě servis pupík nepřesvědčil k další návštěvě.neni to nic tragického, jen mi prostě servis svym jednánim a celkovým dojmem nesed a věřim že u někoho jiného to může být jinak(dle reakcí zde).
berte to jako moji zkušenost a můj pocit s bmw pupík.
na základě recenzí sem si řekl že po letech u bmw bychl,vyzkouším něco jiného(hlavně z finančních důvodů).potřeboval jsem vyměnit olej a identifikovat skřípající zvuk kdesi vepředu u motoru, pro případnou výměnu vadného dílu.
po příjezdu ve smluvenou dobu jsem si cca 5minut postál v servisu jak Y, potom jsem se s někým domluvil co potřebuju a kdy si přijdu pro auto.
v domluvený čas jsem si dojel pro auto. bylo zvednuté na zvedáku a jeden z pánů mě provedl okolo auta a mě ne moc příjemným způsobem sděloval,že mám vyřízená přední ramena(to sem v podstatě věděl). zeptal jsem se na opravu a případnou cenu. cena 18 tis za Meyle ramena .v případě,že by to klaplo tak by to mohlo bejt o cca 1tis levnější,když bude nějaká akce.trochu jsem se orosil.nicméně olej vymněněn (za dost podobnou cenu jak u bmw bychl) skřípající zvuk jaksi pozapomenut a po rychlém poslechnutí neidentifikováno(to se stává, jenom my bylo slíbeno že si to poslechnou stetoskopem).
nelenil jsem a začal hledat levnější alternativu ramen. narazil jsem na voton v českých budějovicích. komplet výměna ramen Meyle vyšla na 11tis.plus 1tis cesta do budějovic. skřípot identifikován,navíc jsem si přes telefon dohodnul výměnu jednoho dílu s lakem a za poloviční cenu co v praze na vrakáči bez laku(maximální spokojenost).
bohužel mě servis pupík nepřesvědčil k další návštěvě.neni to nic tragického, jen mi prostě servis svym jednánim a celkovým dojmem nesed a věřim že u někoho jiného to může být jinak(dle reakcí zde).
-
karlik píše:jenom my bylo slíbeno že si to poslechnou stetoskopem).
Buď rád,u mě si spletli vymlácený alternátor se servem (taky při poslechu stetoskopem)závadu jsem si nakonec nechal zjistit jinde.A za vyměněný alternátor jsem do dnešního dne nedostal zaplaceno (prý až se prodá)Oprava byla dokončena 21.11.2009.Tak ať si každý udělá obrázek,čekal jsem a mlčel dost dlouho,detaily při přebírání auta radši psát nebudu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Srandik32 píše:karlik píše:jenom my bylo slíbeno že si to poslechnou stetoskopem).
Buď rád,u mě si spletli vymlácený alternátor se servem (taky při poslechu stetoskopem)závadu jsem si nakonec nechal zjistit jinde.A za vyměněný alternátor jsem do dnešního dne nedostal zaplaceno (prý až se prodá)Oprava byla dokončena 21.11.2009.Tak ať si každý udělá obrázek,čekal jsem a mlčel dost dlouho,detaily při přebírání auta radši psát nebudu.
Ahoj Liborku

je milé zase po dvou letech vidět staré tváře ... člověče na tvé auto se nedá zapomenout, šeříková E65, a tak jsi asi zapoměl napsat, že jsi se právě vrátil ze zahraničí a do Kralovic jsi přijel s kolegou pro auto, kde na místě jsem zpět vyměnil na počkání námi špatně identifikované servo, které jsme namontovali společně i s alternátorem. Platil jsi za výměnu alternátoru-vodník-repas 13tis, společně s placičkama odvzdušnění motoru, výměnu brzdovky a práci ... pokud vím zpět jsi se už nevracel ..
Navíc altík byl k mání ihned za tu cenu pouze v případě, že dáme právě ten starý zpět protikusem, byl jsi na služebce a vše se řešilo po telefonu ... ale jak píšeš, autíčko jsi do opravy předal 10.11.2009 a nevidím důvod proč jsi tedy TAK DLOUHO MLČEL !?!?!?! když jsme právě ti, kdo ti nějak ublížil??? Byl jsi zvyknutý volat kdykoliv a taky jsme ti vždy pomohli. Dokonce jsi nám pro svatbu Alpa půjčil tvou krásnou sedmičku jako auto pro nevěstu ... že by kamarádi??
Mnoho šťastných kilometrů ti za Pupiky přeje madu

-
Ano Martrine,vše je pravda,jen si opoměl tu scénku jak pod autem které bylo na zvedáku byli najednou další dvě serva,která jsou na objednávku a jedno stojí 30k.najednou jste nevěděli které je moje.Už to bylo dost divné ale i to jste nějak zdůvodnily,nějaký chaos při dodávce dílu.Navíc jste při montáži zku..vili olejovou trubku,kterou jste něčím zalepili,bohužel blbě a málem jsem kvůli tomu neprošel na STK.Za další,víte dobře že jsem věčně v p..eli,přesto jste ani JEDNOU sami od sebe nezavolali,volal jsem já,cca po roce a něco.To jste vyhořely nebo co a tvrdil jsi že se ozveš až se altík prodá.(bylo mi řečeno že cca polovinu ceny za altík dostanu zpět,když jsem dal protikus)Pak jsem volal ještě jednou,říkal jsi že se ještě neprodal a jestli to chci dát sem do inzerce,řekl jsem že klidně.Stalo se tak?Ne.Tak buď slibujete nesplnitelné,nebo prostě na to kašlete,napsal jsem jen svou poslední zkušenost
Mimochodem budu zas pryč,pokud nereaguji,nejsem v cz.

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Přidám vlastní zkušenost z posledních dnů: Na Jižní spojce mamlas za mnou s Citröenem C4 zastavil až o mého Compacta a po odskoku Compact narazil do auta vpředu. V AutoPupik proběhlo jak uskladnění, tak i dvě prohlídky likvidátora pojišťovny s otevřením zlomené kapoty bez poškození dalších dílů a nakonec i oprava - výměna utržených silentbloků motoru a převodovky, roztržené hurdyspojky, spínače zpátečky a seskládání rozpadlého mechanismu řazení, a to ještě hned odpoledne po návštěvě likvidátora, takže jsem mohl odjet domů nečekaně brzy. Mohu jen doporučit. Oprava rychlá a práce dobře odvedená.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition